Τι βλέπετε σήμερα/τώρα?

Από ότι είδα ξαπλώστρες στην παραλία έχουν μόνο κυριλέ ξενοδοχεία με έξοδο στην παραλία, η συντριπτική πλειοψηφία στήνουν στην παραλία τα αντίσκηνά τους, και κάτι σαν φράγματα με πασσαλάκια γύρω-γύρω για την άμμο, η οποία ειναι πολύ ψιλή, σχεδόν πούδρα, και θεωρητικά αν φυσάει σηκώνεται ανεμοθύελλα. Εμένα δεν με ενόχλησε, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι. Γενικά, τιμαί γερμανίας παντού. Και οι ντόπιοι γερμανοί είναι, αλλά δεν το ξέρουν.

image.jpg

Την ωραιαΝ φύση στο χωρΓιο μου εις την κομμουνιστικήΝ μερΓια ? (Karl Marx Allee, πρώην Stalin Allee μια και αφΤος εχτισενε τα πολυτελή block apartments δια την τοπική νομενκλατούρα)

20240816_200654.jpg
20240816_201804.jpg

Ιδού το διαμάντι της Βαλτικής, αρχαία πρωσική γη του κάποτες, τώρα δε πνιγμένη στα βυζά, στους σιτεμένους μεν, άφραγκους δε γερμανούς τουρίστες και στα πουτινοβρύχια (στο βάθος). Στην δεύτερη φωτο ξημέρωσε, φύγαν τα βυζά, έμεινε μόνο ένας πώλος, μα ως γνωστόν ένας πώλος δεν φέρνει την άνοιξη. Αλητεία!

Προβολή συνημμένου 46130

Προβολή συνημμένου 46131

μΙΛΑ ρε λαλακα εκει ημουν προχθεσ!!!  ?

χαλι μαΒρο αυτοι ρε ειναι πΓιο αφραγκοι και απο εμας μια μεριδα πατατες και 2 ρεγγες στα τεσσερα μοιραζοντασΑνε.. (οι Γερμανοί, όχι οι Πολωνοί να κΣηγιομαστε)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οι πολωνοί δεν είναι κοροϊδα φίλος, τα αρπάζουνε τρεις μηνες απο τους χαζούς τουρίστες και μετά στα παπάκια τους λέμε. Τον χειμώνα εδώ πρέπει να είναι νεκρόπολις, εμένα μου έφερε έντονα 80s lutraki - galaxidi vibes.

Οι πολωνοί δεν είναι κοροϊδα φίλος, τα αρπάζουνε τρεις μηνες απο τους χαζούς τουρίστες και μετά στα παπάκια τους λέμε. Τον χειμώνα εδώ πρέπει να είναι νεκρόπολις, εμένα μου έφερε έντονα 80s lutraki - galaxidi vibes.

Ε ναι στο πΓιο αριστοκρατικό μόνο που η θάλασσα δεν κολυμπΓιεται με την καμμία 

Η θάλασσα είναι μόνο για υπερήλικες και νήπια, εγώ βαρέθηκα να περπατάω 10 λεπτά και το νερό να μου φτάνει στην μέση. Υδάτινη πεζοπορία.

Την ωραιαΝ φύση στο χωρΓιο μου εις την κομμουνιστικήΝ μερΓια ? (Karl Marx Allee, πρώην Stalin Allee μια και αφΤος εχτισενε τα πολυτελή block apartments δια την τοπική νομενκλατούρα)

Προβολή συνημμένου 46152
Προβολή συνημμένου 46154
Α, το ξέρω εκεί, ήμουν εκεί κοντά όταν υπηρετούσα για ένα διάστημα στη Σταζι. ?

Βρέθηκε λύση για τις πυρκαγιές,ανακοίνωσε υπεύθυνος τύπου μέσο του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

sea.jpg

img5696-scaled.jpg

pyrk.png

Τέλος η Βαλτική, τώρα μόνο Μαγδεβούργο. 

IMG_20240820_171926.jpg

Γερμανική κουλτούρα κι έτσιναΟυμε

Προβολή συνημμένου 46197
Αγόρασε ένα Ρώσικο τσιγάρο,κάπνισε το και κράτα την γόπα στην τσέπη,μπές απόλαυσε την παράσταση και 5 λεπτά πριν τελειώσει βγές έξω και ξεφούσκωσε τους τα λάστιχα.Πέτα την γόπα εκεί δίπλα.

Αύριο,μετά την αναγγελία της έναρξης του πολέμου,το thomann θα τα έχει όλα -50%.

Αγόρασε ένα Ρώσικο τσιγάρο,κάπνισε το και κράτα την γόπα στην τσέπη,μπές απόλαυσε την παράσταση και 5 λεπτά πριν τελειώσει βγές έξω και ξεφούσκωσε τους τα λάστιχα.Πέτα την γόπα εκεί δίπλα.

Αύριο,μετά την αναγγελία της έναρξης του πολέμου,το thomann θα τα έχει όλα -50%.
Κανείς δεν θα το πιστέψει φίλος, όλοι ξέρουν ότι ακόμα και οι Ρούσκοι, Αμερικανικά τσιγάρα καπνίζουν. image.png

Που να βρω ρωσικά τσιγάρα ρε συ;Ούτε το KDW δεν έχει.Εχω αΦτα, κουβανικα, μετράνε ;έτσι κι αλλιώς κομμουνισται ωσάν τον ΠουΣτιν είναι και αφτί.

17242126382898885552712838873227.jpg

Πάντως γιατί ρε συ να τσι ξεφουσκώσω τα λάστιχα;Για να γιομησει αμαΚσια το Βερολίνο όπως η Αθήνα; Μας έχουν που μας έχουν σκίσει στο τζεντριφικεΙσον και έχουν πάει οι τιμές στο θεό να έχουμε τώρα και κίνηση και καΦσαερια ;

Δε λέει...ασΤενε ρε και μια πόλη χωρίς αυτοκίνητα ήσυχη ?

Κανείς δεν θα το πιστέψει φίλος, όλοι ξέρουν ότι ακόμα και οι Ρούσκοι, Αμερικανικά τσιγάρα καπνίζουν.Προβολή συνημμένου 46219

Που να βρω ρωσικά τσιγάρα ρε συ;Ούτε το KDW δεν έχει.Εχω αΦτα, κουβανικα, μετράνε ;έτσι κι αλλιώς κομμουνισται ωσάν τον ΠουΣτιν είναι και αφτί.

Προβολή συνημμένου 46222

Πάντως γιατί ρε συ να τσι ξεφουσκώσω τα λάστιχα;Για να γιομησει αμαΚσια το Βερολίνο όπως η Αθήνα; Μας έχουν που μας έχουν σκίσει στο τζεντριφικεΙσον και έχουν πάει οι τιμές στο θεό να έχουμε τώρα και κίνηση και καΦσαερια ;

Δε λέει...ασΤενε ρε και μια πόλη χωρίς αυτοκίνητα ήσυχη ?
Οι Ρώσοι (και οι Κινέζοι) φουμάρουν Κουβα. Οι τελευταίοι μάλιστα αγόρασαν και το 50% της Habanos S.A. Αλλά καπνίζουν τα αντρικά.

Πάει το Esmeralda και το Siglo V σύνεφο. Για αυτο μας εχουν αδειάσει και τα ράφια στην Ευρώπη.

Αλί σε μας που ψάχνουμε για vintage μπασμά στην Ξάνθη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back