Ιδού το διαμάντι της Βαλτικής, αρχαία πρωσική γη του κάποτες, τώρα δε πνιγμένη στα βυζά, στους σιτεμένους μεν, άφραγκους δε γερμανούς τουρίστες και στα πουτινοβρύχια (στο βάθος). Στην δεύτερη φωτο ξημέρωσε, φύγαν τα βυζά, έμεινε μόνο ένας πώλος, μα ως γνωστόν ένας πώλος δεν φέρνει την άνοιξη. Αλητεία!
Προβολή συνημμένου 46130
Προβολή συνημμένου 46131
Οι πολωνοί δεν είναι κοροϊδα φίλος, τα αρπάζουνε τρεις μηνες απο τους χαζούς τουρίστες και μετά στα παπάκια τους λέμε. Τον χειμώνα εδώ πρέπει να είναι νεκρόπολις, εμένα μου έφερε έντονα 80s lutraki - galaxidi vibes.
Α, το ξέρω εκεί, ήμουν εκεί κοντά όταν υπηρετούσα για ένα διάστημα στη Σταζι. ?Την ωραιαΝ φύση στο χωρΓιο μου εις την κομμουνιστικήΝ μερΓια ? (Karl Marx Allee, πρώην Stalin Allee μια και αφΤος εχτισενε τα πολυτελή block apartments δια την τοπική νομενκλατούρα)
Προβολή συνημμένου 46152
Προβολή συνημμένου 46154
Αγόρασε ένα Ρώσικο τσιγάρο,κάπνισε το και κράτα την γόπα στην τσέπη,μπές απόλαυσε την παράσταση και 5 λεπτά πριν τελειώσει βγές έξω και ξεφούσκωσε τους τα λάστιχα.Πέτα την γόπα εκεί δίπλα.
Κανείς δεν θα το πιστέψει φίλος, όλοι ξέρουν ότι ακόμα και οι Ρούσκοι, Αμερικανικά τσιγάρα καπνίζουν.Αγόρασε ένα Ρώσικο τσιγάρο,κάπνισε το και κράτα την γόπα στην τσέπη,μπές απόλαυσε την παράσταση και 5 λεπτά πριν τελειώσει βγές έξω και ξεφούσκωσε τους τα λάστιχα.Πέτα την γόπα εκεί δίπλα.
Αύριο,μετά την αναγγελία της έναρξης του πολέμου,το thomann θα τα έχει όλα -50%.
Αγόρασε ένα Ρώσικο τσιγάρο,κάπνισε το και κράτα την γόπα στην τσέπη,μπές απόλαυσε την παράσταση και 5 λεπτά πριν τελειώσει βγές έξω και ξεφούσκωσε τους τα λάστιχα.Πέτα την γόπα εκεί δίπλα.
Αύριο,μετά την αναγγελία της έναρξης του πολέμου,το thomann θα τα έχει όλα -50%.
Κανείς δεν θα το πιστέψει φίλος, όλοι ξέρουν ότι ακόμα και οι Ρούσκοι, Αμερικανικά τσιγάρα καπνίζουν.Προβολή συνημμένου 46219
Οι Ρώσοι (και οι Κινέζοι) φουμάρουν Κουβα. Οι τελευταίοι μάλιστα αγόρασαν και το 50% της Habanos S.A. Αλλά καπνίζουν τα αντρικά.Που να βρω ρωσικά τσιγάρα ρε συ;Ούτε το KDW δεν έχει.Εχω αΦτα, κουβανικα, μετράνε ;έτσι κι αλλιώς κομμουνισται ωσάν τον ΠουΣτιν είναι και αφτί.
Προβολή συνημμένου 46222
Πάντως γιατί ρε συ να τσι ξεφουσκώσω τα λάστιχα;Για να γιομησει αμαΚσια το Βερολίνο όπως η Αθήνα; Μας έχουν που μας έχουν σκίσει στο τζεντριφικεΙσον και έχουν πάει οι τιμές στο θεό να έχουμε τώρα και κίνηση και καΦσαερια ;
Δε λέει...ασΤενε ρε και μια πόλη χωρίς αυτοκίνητα ήσυχη ?