Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Τον μικρό χρειάζεται να τον πείσεις για να δοκιμάσει κάτι που δεν έχει ξαναδεί η δε μασάει;

Τα δικά μου άμα δεν είναι σουτζουκάκια ή μπιφτέκια ασούμε δεν τρώνε 

Το ραμεν το έχει ξαναφάει πολλές φορές, γενικώς δεν μασάει... θέλει καυτερά φαγητά και πολλά λαχανικά...το μόνο που δεν τρώει είναι το τυρί αλλά εδώ δεν τρώνε τυρί έτσι κι αλλιώς ?

Btw στην ακριβότερη πόλη του κόσμου το φαγητό και το σούπερ μάρκετ είναι ένα 40% φτηνότερα από την Αθήνα, εντάξει είναι και το γιεν στα τάρταρα αλλά και πάλι....

3 ραμεν ,το δικό μου... τριπλό και δύο μπύρες και μια Sprite....19 EUR.... 

Btw στην ακριβότερη πόλη του κόσμου το φαγητό και το σούπερ μάρκετ είναι ένα 40% φτηνότερα από την Αθήνα, εντάξει είναι και το γιεν στα τάρταρα αλλά και πάλι....

Άρα να κάνουμε υπομονή που εδώ πήραν όλα αύξηση 75% πάνω και τα εισοδήματά μας είναι σταθερά και πάνε όλο προς τα κάτω. Να μην τους ενοχλήσουμε?

Να περνάτε πάντα καλά, είστε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!!!!!!! ❤️❤️❤️

image.png

Η συζυγος ειναι καθηγήτρια Ιαπωνικων και ειναι οι 10η φορα μας στο Τοκυο...we are far from DOURISTS ?..αυτο δεν ειναι τουριστικο...αλλα ετσι κι αλλιως και σε "τουριστικα" να πας (που δεν υπαρχει τετοιο πραμα μια και οι Ιαπωνες τον εχουν γραμμενο τον τουρισμο ετσι κι αλλιως ) το ραμεν που θα φας εκει θα ειναι 5 φορες καλυτερο απο αυτα που πουλανε εκτος Ιαπωνιας..ειναι θεμα υλικων και προσπαθειας (κανεις Ευρωπαιος ή Αμερικανος δεν θα σηκωθει στις 2 το πρωι για να φτιαξει ζωμο...)

οι Ιαπωνες τον εχουν γραμμενο τον τουρισμο ετσι κι αλλιως
Δεν υπάρχει χώρα που να "έχει γραμμένο τον τουρισμό", ούτε μία.

Κατά τα άλλα, δεν χρειάζεται απάντηση/τέτοια ανάλυση για μια πλακίτσα.?

Αν είχαν χώρα διαμάντι σαν τη δική μας οι Ιάπωνες, που όλη η ομορφιά του πλανήτη έπεσε πάνω στις παραλίες και τα βουνά μας και γεννήθηκε σε αυτή ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός, με τον τουρισμό θα ασχολούνταν ΜΌΝΟ και θα τον έκαναν και ΔΗΜΌΣΙΟ, αφού θα τον διαχειρίζονταν πιο σωστά και με όφελος για τη χώρα, τον πολιτη και τις επόμενες γενεές. Και οποίοι παρεκκλιναν από το λαϊκό συμφέρον, θα έκαναν το παραδοσιακό ΧΑΡΑΚΙΡΙ?

Καλή όρεξη!!! ?

Τα πράγματα σοβαρευουν , yebisu brewery, ίσως η καλύτερη μπύρα στον κόσμο,in true Japanese fashion they copy everything and make it better, τους βοηθά και η εκπληκτική ποιότητα του νερού από το Sapporo 

20240707_164151.jpg 20240707_164426.jpg 20240707_170253.jpg 20240707_162605.jpg 20240707_170312.jpg

Επειδη με εφαγε η περιεργια και η απονια σου το εψαξα.

Ενταξει.

Μην τρελαθουμε κιολας.

Συμφωνω με Καταρακτη.

Τελος.

Η ασχετιά των Ιαπώνων στην παρασκευή τροφίμων έχει γίνει γνωστή ανά τον κόσμο με το σούσι. Αν και επιδέξιοι σε πολλά πράγματα από φαγητό δεν ξέρουν... Δεν έχω όμως δοκιμάσει ποτέ ραμεν... Δεν αποκλείεται να έχουν και κανα καλό φαγητό. Στο ίντερνετ λέει να μην τρως πολύ ραμεν, είναι επιβαρυντικό το κάθε μέρα

Τώρα τρώω εδώ

http://honyaku.j-server.com/LUCSUSHIZA/ns/tl.cgi/http://www.kiyomura.co.jp/store/detail/11?SLANG=ja&TLANG=en&XMODE=0&XJSID=0

Το σούσι είναι,ως συνήθως, εξαιρετικό,για τα λεφτά του δηλ. γύρω στα 50-70 ευρώ το ζευγάρι, για απολύτως θεϊκό πας στα 200+.

Φωτογραφίες απαγορεύονται αλλά έτσι κι αλλιώς ο @Άγιοςο @Χάρης Οκαι ο @Waterfall-K χωρίς να έχουν δοκιμάσει ποτέ θα το αποριΠσουν. ?

Το μόνο κακό είναι ότι μετά δύσκολα ξανατρως σούσι εις τας Ευρώπας....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back