- Πόντοι
- 4,208
Το καρύδι τι το ήθελες? Θερίζουν τα εμφράγματα από δαύτο. Πέταξε το να πάει στο διάολο να πάει...?
Τι λε ρε φίλως....
Ο Σπύρος έχει καρύδια και τα δείχνει ασούμε.
Καρυδάτος είναι.
Το καρύδι τι το ήθελες? Θερίζουν τα εμφράγματα από δαύτο. Πέταξε το να πάει στο διάολο να πάει...?
Μπακαλιάρος παναρισμενος σε μείγμα ψωμιού και σπασμένων corn flakes + σκορδαλιά original με ψωμί και φυσικά δυνατή.
Προσπαθώ να απέχω εδώ και μερικούς μήνες. Δεν τα έχω καταφέρει να το κόψω αλλά πίνω περίπου 2 ποτά το μήνα και 1 καφέ τη βδομάδα.Που είναι ο κράσος οεο, οεο, οεοεοε?
Λοιπόν για πες για το τηγάνι.Φριτατα σπέσιαλ με το χθεσινό meatloaf, κρεμμύδι, καρότο,κολοκύθι και μπόλικο αρσενικό,τυρί όχι δηλητήριο ?, μπαχαρικά ....ντεκοραΣιον ντοματακι σεΚσουλιαρικο ?
Προβολή συνημμένου 40011
Πλένεις αμέσως με σαπούνι και στεγνώνεις με χαρτί και λίγο στο μάτι πάλι για να φύγει η υγρασία? Κάνεις κάτι επιπλέον για να αποφύγεις τη σκουριά?
Θα πάρω κάποια στιγμή. Καιρό το σκέφτομαι.
Εχω σταματήσει τα τεφλόν εδώ και χρόνια. Τα ατσάλινα είναι καλά στη χρήση αλλά σου βγάζουν την πίστη στο καθάρισμα. Τα κεραμικά είναι βολικά γενικά αλλά απο διαχυση θερμότητας δεν τα πάνε και πολύ καλά. Αλλά για καθημερινή χρήση ειναι οκ.
Έχω δυο ατσαλινα. Αλλά δεν έχω λατζέρη... Τώρα θα ξεκινήσω και με ένα μαντεμένιο. Λεω να παρω αυτό που δεν εχει μακρύ χερούλι για να μπαινει και φούρνο.Να πάρεις,τα ατσάλινα είναι ωραία αλλά μόνο για επαγγελματίες μια και άλλος κάνει τη λάντζα.![]()
Έλα, πες την αλήθεια, ακόμα λούζεσαι με αλισίβα?ΠΟΤΕ σαπουνι, μολις τελειωσω το μαγειρεμα ριχνω μεσα χοντρο αλατι και μιση κουπα καυτο νερο και με μια σκληρη βουρτσα τριβω καλα να φυγουν τα φαΓια που εχουν κολλησει....
Οταν δεις την ακουρια στο μαντεμι απο την κακη χρηση/πλυσιμο θα το ξεχασεις το ultrex???Έλα, πες την αλήθεια, ακόμα λούζεσαι με αλισίβα?
Το φαγητό ενώνει ανθρώπους και δημιουργεί αναμνήσεις Στράτο. Είναι σημαντικό πράγμα. Με ενδιαφέρει να μαγειρεύω νόστιμα αρχικά και να φτιαχνω πράγματα που ο κόσμος εν πολλοις αναγνωρίζει.Να χέσω τους σεφ στα Αστειατόρια με τα άστρα τα μισελέν ασούμε.
Μπράβο ρε Αργύρη.
Καιρό ήθελα να σε ρωτήσω αλλά το ξεχνούσα. Δεν μου λες ρε συ Shelter, αυγά μάτια ξέρεις να κάνεις??...έφτιαξα ένα απλό ψωμί απο Harina Morada...κρεμμύδι, καρότο, σέλερι και πράσο στην κατσαρόλα, τα ιδρώνουμε και προσθέτουμε κολοκύθα, ζωμό λαχανικών μετά απο λίγο και βράσιμο στο ζωμό μέχρι να μαλακώσουν...μπαχάρωμα με ρετσέτα απο αλάτι, πάπρικα, κύμινο, καγιέν και λίγο θυμάρι και στη συνέχεια σερβίρισμα με ξινόμηλο, ξινό γιαούρτι με ξύσμα λεμονιού μια γραμμή καπνιστή πάπρικα και βούτυρο noisette...
Τι τηγάνι έχεις? έχει σημασία.Καιρό ήθελα να σε ρωτήσω αλλά το ξεχνούσα. Δεν μου λες ρε συ Shelter, αυγά μάτια ξέρεις να κάνεις??
Αν ναι, πες κάνα καλό tip.
Προβολή συνημμένου 40120
Ένα απλό αντικολλητικό τηγάνι , ξέρεiς, από αυτά που dεν αγγίζει ο Superfunk.?Τι τηγάνι έχεις? έχει σημασία.