Διάολε δώσε όλη τη συνταγή.
Αν ήμουν έγκυος θα είχαμε πολύ σοβαρό πρόβλημα :classic_biggrin:
Ε καλά δεν είναι και rocket science...
η ευκολότερη μακαρονάδα είναι :
1. Βράζεις τα μακαρόνια (εγώ χρησιμοποιώ σπαγγέτι ολικής, τυπικά γίνεται με χοντρό μακαρονι ) το φαγητό είναι πολύ χορταστικό οπότε υπολόγισε μισό πακέτο για 2 ατομα
2.Ετοιμαζεις για αμεση χρηση μπολικη τριμμένη μυτζηθρα ,ελαιόλαδο και φρεσκο βούτυρο (γινεται και χωρίς βούτυρο φυσικά)
3.Μολις βράσουν τα μακαρόνια τα σουρώνεις και τα αφήνεις στο τρυπητο.
4.Βαζεις πάλι στη φωτιά την κατσαρόλα που τα έβρασες με μπόλικο λάδι και το βούτυρο και μόλις λειώσει το βούτυρο ρίχνεις μέσα τη μυτζηθρα και ανακατεύεις καλά με προσοχή μη κολλήσει και καεί, μόλις πάρει χρώμα η μυτζηθρα ρίχνεις μέσα τα μακαρόνια και ανακατεύεις καλά αφού ρίξεις άφθονο μαύρο πιπέρι.
Όσο πιο πολύ μαυρίζει η μυτζηθρα τόσο πιο νόστιμο αλλά και βαρύ γίνεται το φαγητό... (υπάρχει και...gay εκδοχή όπου πασπαλίζουμε τα βρασμένα μακαρόνια με μυτζηθρα και τα περιχΑμΕ με το λιωμένο λάδι και βούτυρο χωρίς να κάψουμε τη μυτζηθρα αλλά δεν λέει όσο η ορίτζιναλ)
5.Εχεις εν τω μεταξύ τηγανισει και αυγά ματιά, με runny κροκο .
6.Σερβιρεις τα μακαρόνια και σε κάθε πιάτο βαΝεις και από 1 ή 2 αυγά από πάνω.