Τι θα σας φερει ο Αγ.Βασιλης?

fenderiarhs είπε:
Η καλυτερη λυση ειναι να παιξεις ενα πρωτοχρονιατικο για 15.000.000€ και μετα να μεινεις ανεργος μια ζωη  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Μη παιρνεις και ορκο. Noiz-ακηδες ειμαστε. Ξερεις ποσα οργανα, ενυσχυτες, κονσολες, και πολλαααααα πολλαααααα αλλα υπαρχουν εκει εξω? ;D

Έτσι, σωστά τα λέει ο Dave. Πες ότι τα κερδίσει, δε θα μας πάρει όλους από εναν Avalon?  :)

Την πληρωμή 2 μηνών (κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, δεν αργεί), την ανανέωση της σύμβασης (όνειρα...), νέα μητρική και νέο επεξεργαστή (αυτά τα δύο πριν φύγω σε λίγες ώρες για το χωριό) και 300€ έτσι για τελείωμα...

Πάλι καλά που με περιμένει σπιτικό βαρέλι κρασί και ψημένες πατάτες στο χωριό! ;D

Jasemeister είπε:
Έτσι, σωστά τα λέει ο Dave. Πες ότι τα κερδίσει, δε θα μας πάρει όλους από εναν Avalon?  :)
Ο Dave παντα τα λεει σωστα ;D ;D ;D

boukas είπε:
Πάλι καλά που με περιμένει σπιτικό βαρέλι κρασί και ψημένες πατάτες στο χωριό! ;D
Λαμόγιοοοοοοοοοοο

kωστα

καλοριζικη και καλοπαιχτη...

παντα στρατ να σου φερνει ο σαντα κλους

;D

μολις του εγραψα και εγω

και περιμενω μια στρατ lite ash σε ασπρο ... ;D

γιατι μου λειπει αυτο το χρωματακι.

παντως οπως επισημενει και ο superfunk σε αρκετα ποστ,

με τη λιρα σε αυτη τη τιμη ...ολοι παμε αγγλια για fender.

;)

faltsoo είπε:
kωστα

καλοριζικη και καλοπαιχτη...

παντα στρατ να σου φερνει ο σαντα κλους

;D

μολις του εγραψα και εγω

και περιμενω μια στρατ lite ash σε ασπρο ... ;D

γιατι μου λειπει αυτο το χρωματακι.

παντως οπως επισημενει και ο superfunk σε αρκετα ποστ,

με τη λιρα σε αυτη τη τιμη ...ολοι παμε αγγλια για fender.

;)
Αγγλος ο Santa :D

Λετε να μου φερει αυτή την partscaster που όλο "ψήνεται και φτιάχνεται" από τον Ιανουάριο??  ??? Ιδωμεν...

Δίπλωμα μηχανής, και κάτι ψιλά που στο μέλλον θα πάνε σε Shechter.

Για να μου τα φέρει όμως δουλεύω όλες τις γιορτές και χτυπάω 12ωρα κανονικά και με τον νόμο...!  :'( :'(

Ευτυχώς δεν μου έφερε απολύτως τίποτα σε μουσικό εξοπλισμό (παρόλο που υπέκυψα στον πειρασμό και το προσπάθησα). Εδώ δεν προλαβαίνω να ευχαριστηθώ τις απιστευτότατες κιθάρες, τον ενισχυτή και τα πετάλια που ήδη έχω...

Κάτι μου  έφερε ο Αγ.Βασίλης, μετά απο αρκετά @#@#@

Ειναι λιγο μεταλλαγμένη με EMG  ;D ;D

ffmakis είπε:

Ειναι λιγο μεταλλαγμένη με EMG   ;D ;D
Πριν μιση ωρα που κοιταξα για το δικο μου δωρο τον ειχαν κρατησει στο τελωνειο τον Αγιο.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εμένα μου έφερε ένα αυτοκίνητο, για να κουβαλάω τα πετάλια μου, κ περιμένω από τον Αγ. Θωμά κι ένα jamman looper για γίνω πολλοί..

ffmakis είπε:

Ειναι λιγο μεταλλαγμένη με EMG   ;D ;D
Μακη μηπως ειναι μαιμου...??? Μα πενταχορδη custom shop...??? :P :P :P ;D ;D ;D Χρονια Πολλα κ καλη Χρονια σε ολους!

ffmakis είπε:

Ειναι λιγο μεταλλαγμένη με EMG   ;D ;D
Αυτα ειναι σοβαρα οπλα

playloud είπε:
Αυτα ειναι σοβαρα οπλα
Φονικό όπλο Νο3 ειναι η Gibson που μου έφερε ο Αγιος Βασιλης.

Ολόκληρο ταξίδι έκανε να μην σπάσει μια χορδή ???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back