- Πόντοι
- 1,788
Μαζεύω αυτά που πετάνε ?[πάει μια 10ετία, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στα σημερινά σχολεία].
Μαζεύω αυτά που πετάνε ?[πάει μια 10ετία, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στα σημερινά σχολεία].
Επειδή τυχαίνει να έχω εκ των έσω εικόνα για τα σχολεία, πριν μια δεκαετία όντως υπήρχε τρελή ανάγκη, τώρα όχι τόσο. Και τώρα θα ήταν ευπρόσδεκτη μια δωρεά αλλά αν μιλάμε για 2-3 PCs και όχι μια σειρά από κάπως πιο ομοιόμορφα και πιο σύγχρονα μηχανήματα, τότε μάλλον περισσότερο τόπο θα έπιαναν σε κάποιο σχολείο σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό στην επαρχία κλπ, αν υπάρχει κάποια άκρη εκεί.[πάει μια 10ετία, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στα σημερινά σχολεία].
Τρελή ανατροπή...Πάντως πριν καμια 3 εβδομάδες.....βρήκα 2 pc , με όλα πάνω....floppy, σκληρους, ram , optical drives, καλώδια, τροφοδοτικά....και όχι μόνο ΔΕΝ τα πήρα, ούτε καν μπήκα στον κόπο να τους λύσω και να πάρω τα components ?
Περνάω την statocaster περίοδο μου.Τρελή ανατροπή...
Πώς και έτσι;
Μήπως έχεις και πυρετό? ?Πάντως πριν καμια 3 εβδομάδες.....βρήκα 2 pc , με όλα πάνω....floppy, σκληρους, ram , optical drives, καλώδια, τροφοδοτικά....και όχι μόνο ΔΕΝ τα πήρα, ούτε καν μπήκα στον κόπο να τους λύσω και να πάρω τα components ?