Τι κάνετε τους παλιούς σας υπολογιστές;

εεμ.... καλημέρα σε όλους.... ?

Το ενδεχόμενο να τους πήγαινες σε κάποιο διπλανό σχολείο?

Παλαιότερα, είχαμε μαζέψει αρκετό πράμμα, εδώ στην εταιρία που δουλεύω, μέχρι και server και ένα σωρό χύμα ανταλλακτικά. Είχαμε χώσει παντού LINUX και τα είχαμε πάει σε σχολείο. Ο υπεύθυνος πληροφορικής εκεί, είχε κατουρηθεί από τη χαρά του.... Είχε προηγηθεί επικοινωνία μαζί του και επίσης ξέραμε ότι ήταν ενθουσιώδης και ότι όντως θα τα χρησιμοποιούσε.

[πάει μια 10ετία, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται στα σημερινά σχολεία].

Μαζεύω αυτά που πετάνε ?

• Haha
Reactions: makam
Επειδή τυχαίνει να έχω εκ των έσω εικόνα για τα σχολεία, πριν μια δεκαετία όντως υπήρχε τρελή ανάγκη, τώρα όχι τόσο. Και τώρα θα ήταν ευπρόσδεκτη μια δωρεά αλλά αν μιλάμε για 2-3 PCs και όχι μια σειρά από κάπως πιο ομοιόμορφα και πιο σύγχρονα μηχανήματα, τότε μάλλον περισσότερο τόπο θα έπιαναν σε κάποιο σχολείο σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό στην επαρχία κλπ, αν υπάρχει κάποια άκρη εκεί.

Μπράβο σε κάθε περίπτωση για την πολύ ωραία σκέψη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Πάντως πριν καμια 3 εβδομάδες.....βρήκα 2 pc , με όλα πάνω....floppy, σκληρους, ram , optical drives, καλώδια, τροφοδοτικά....και όχι μόνο ΔΕΝ τα πήρα, ούτε καν μπήκα στον κόπο να τους λύσω και να πάρω τα components ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Αυτό με τα σχολεία είναι πολύ καλή λύση, γιατί πάντα υπάρχει ανάγκη. Μπορείς να επικοινωνήσεις και με συλλόγους γονέων, κατά πάσα πιθανότητα τα μηχανήματα του σχολείου θα είναι πιο παλιά. Εμένα 15 χρόνια που δούλευα σε συλλόγους γονέων Δημοτικού εκεί πήγαιναν τα παλιά κομπιούτερ μου.

• Like
Πάντως πριν καμια 3 εβδομάδες.....βρήκα 2 pc , με όλα πάνω....floppy, σκληρους, ram , optical drives, καλώδια, τροφοδοτικά....και όχι μόνο ΔΕΝ τα πήρα, ούτε καν μπήκα στον κόπο να τους λύσω και να πάρω τα components ?
Τρελή ανατροπή...

Πώς και έτσι;

Μήπως έχεις και πυρετό? ?

• Haha
Reactions: LK

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα