- Πόντοι
- 863
- Ιδιότητα
- Μπάσο
Μιξαρε ένα κανάλι ο SF ?Όχι όλα τα τρακς τα έχω γράψει εγώ. ΟΛΑ όμως… έτοιμο στο πιάτο το έδωσα ?.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μιξαρε ένα κανάλι ο SF ?Όχι όλα τα τρακς τα έχω γράψει εγώ. ΟΛΑ όμως… έτοιμο στο πιάτο το έδωσα ?.
Σωστά έπρεπε να αναφέρω το ρόλο της «φίλης» μου.Μας μπέρδεψε το "η φίλη μου η..." διότι αυτό δεν την κάνει απαραίτητα τραγουδίστρια και μάλλον γι αυτό τα παιδιά δεν εστίασαν εκεί. Εμένα μου άρεσε η μπάντα και το wah, όμως η... φίλη σου μου ακούστηκε φλατ σε σημεία, κάτι που δεν περιμένεις απο ΑΙ αλλα αυτό λύνεται με περισσότερη δουλειά στο πρόγραμμα. Αλλά ποιός ο λόγος...
Βάλε την να σου κάνει φωνητικά και θα δεις πόσο καλή μπορεί να είναι.
ζούμε περίεργους καιρούς
Όσο αφορά την μουσική, η συμμετοχή του ai ενισχύει την μουσική παραγωγικότητα με ένα θετικό πιστεύω πρόσημο μέχρι στιγμής. Τώρα εάν αύριο μεθαύριο οι μηχανές αρχίσουν να παράγουν μαζικά ολοκληρωμένα έργα σπουδαιότερα των έργων του Μπετόβεν… ναι εκεί θα αρχίσω να ανησυχώ. Ελπίζω τότε να μην είναι πολύ αργά ?.Σόδομα και Γόμορρα Άγιος, η παρακμή της Ρώμης, τα ύστερα του κόσμου...Προβολή συνημμένου 44876
θα γίνει αυτό που έγινε και με την ευρεία χρήση των samplers, αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, θα αυξηθούν δηλαδή τα -ήδη αμέτρητα- μουσικά σκουπίδια. Αριστουργήματα μην περιμένετε απ'την ΑΙ, στη μουσική έχουν παιχτεί τα πάντα εδώ και δεκαετίες, και το μόνο που εξελίσσεται είναι ο ήχος της.Όσο αφορά την μουσική, η συμμετοχή του ai ενισχύει την μουσική παραγωγικότητα με ένα θετικό πιστεύω πρόσημο μέχρι στιγμής.
η Τζοάννα δεν υπάρχει πραγματικά.
Κάνεις πλάκα... Με τόσο processing, εφέ, "ξεμουγκατήρια", pitch, μιτς, autotune κλπ άντε βγάλε άκρη με τις φωνές...Είναι η πρώτη απόπειρα να γράψω με ai vocals και ήθελα να δω αν μπορεί να γίνει αυτό αντιληπτό από έμπειρους μουσικούς που έχουν ακούσει άπειρες ώρες μουσική.
Συμφωνώ για τα σκουπίδια αλλά και κάποιοι πολύ λίγοι ευφυείς μουσικοί δεν θα βρουνε ένα νέο μέσο να δημιουργήσουν έργα με αξία και ίσως και με ένα νέο ήχο αν όλο αυτό συνεχίσει να εξελίσσεται;θα γίνει αυτό που έγινε και με την ευρεία χρήση των samplers, αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, θα αυξηθούν δηλαδή τα -ήδη αμέτρητα- μουσικά σκουπίδια. Αριστουργήματα μην περιμένετε απ'την ΑΙ, στη μουσική έχουν παιχτεί τα πάντα εδώ και δεκαετίες, και το μόνο που εξελίσσεται είναι ο ήχος της.
Μπορούμε να κάνουμε train ένα ai model να κάνει generate Sammy vocals.Τελικά ο Samy έπαιξε τίποτε;
Οι "ευφυείς μουσικοί" έχουν ήδη άπειρα εργαλεία και ευκολίες για να δημιουργήσουν οτιδήποτε και με μηδαμινό κόστος, δεν χρειάζονται την ΑΙ. Μιλάω πάντα για τον τομέα της σύνθεσης, στον οποίο άπαξ και μπει ΑΙ παύει -τουλάχιστον για μένα- να θεωρείται άξιο λόγου και συγκρίσιμο με οποιοδήποτε άλλο έργο που έχει παραχθεί από τον άνθρωπο. Ήδη η ΑΙ μπορεί να συνθέσει" οποιοδήποτε μουσικό έργο, και? Θα αρχίσουμε να κάνουμε rating σε AI συνθέσεις και σε σύγκριση με τις ανθρώπινες δημιουργίες? Ε όι δα...κάποιοι πολύ λίγοι ευφυείς μουσικοί δεν θα βρουνε ένα νέο μέσο να δημιουργήσουν έργα με αξία και ίσως και με ένα νέο ήχο αν όλο αυτό συνεχίσει να εξελίσσεται;
Ναι όσο αφορά τον τομέα της σύνθεσης συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις.Οι "ευφυείς μουσικοί" έχουν ήδη άπειρα εργαλεία και ευκολίες για να δημιουργήσουν οτιδήποτε και με μηδαμινό κόστος, δεν χρειάζονται την ΑΙ. Μιλάω πάντα για τον τομέα της σύνθεσης, στον οποίο άπαξ και μπει ΑΙ παύει -τουλάχιστον για μένα- να θεωρείται άξιο λόγου και συγκρίσιμο με οποιοδήποτε άλλο έργο που έχει παραχθεί από τον άνθρωπο. Ήδη η ΑΙ μπορεί να συνθέσει" οποιοδήποτε μουσικό έργο, και? Θα αρχίσουμε να κάνουμε rating σε AI συνθέσεις και σε σύγκριση με τις ανθρώπινες δημιουργίες? Ε όι δα...
Μπαααα... Όσο ευφυείς και άξιοι και χεράδες και παικταράδες να είναι, το πρόβλημα είναι αλλού...αλλά και κάποιοι πολύ λίγοι ευφυείς μουσικοί δεν θα βρουνε ένα νέο μέσο να δημιουργήσουν έργα με αξία
15 minutes ago, Terry RoscoeBeck5 said:
Μπαααα... Όσο ευφυείς και άξιοι και χεράδες και παικταράδες να είναι, το πρόβλημα είναι αλλού...
Στους καιρούς που διανύουμε. Δεν...
Δεν γεννάνε, δεν δημιουργούν, δεν παράγουν- σκέψη, διανόηση, προβληματισμούς, αναζητήσεις...
Λυπάμαι, αλλά δεν αναμένω να ακούσω ένα έργο με αξία, μαζικής, ευρείας "κατανάλωσης", όπως για παράδειγμα με τους Floyd στην δεκαετία του '70...
Δεν έχω ακούσει κάτι ανάλογο εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Δυστυχώς IMHO βρισκόμαστε εδώ, αλλά από την άλλη, τίποτα δεν κρατάει για πάντα...
Μπαααα... (ξανά) ?Από το 2007-8 και μετά είναι γεγονός ότι έχουμε πάρει μια ατελείωτη κατηφόρα σε όλους τους τομείς, αλλά που θα πάει;… θα ανακάμψουμε.