- Πόντοι
- 4,208
Ξυπνάς στις 3 το πρωί και δοκιμάζεις κουρδίσματα στο 14x6,5 χάλκινο ταμπούρο και δεν ενοχλείς κανέναν.
Και μετά πας για ψάρεμα και δεν βρίσκεις ψάρι σε ακτίνα 1,5 χιλιομέτρου.....Ξυπνάς στις 3 το πρωί και δοκιμάζεις κουρδίσματα στο 14x6,5 χάλκινο ταμπούρο και δεν ενοχλείς κανέναν.
Γιατί καλέ, πέρα απ'τον Αη Βασίλη..., μια υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής, μετά μια θεσούλα στο Ευρωκοινοβούλιο (εύκολο είναι δεν χρειάζονται "περγαμηνές" όπως αποδείχθηκε) και παίρνεις 4 τέτοια με τα "παρελκόμενα" τους...είπαμε να εκφραστούμε, όχι να εκτροχιαστούμε.
μια υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής, μετά μια θεσούλα στο Ευρωκοινοβούλιο (εύκολο είναι δεν χρειάζονται "περγαμηνές" όπως αποδείχθηκε) και παίρνεις 4 τέτοια με τα "παρελκόμενα" τους...
Ξυπνάς στις 3 το πρωί ...
Εν αντιθέσει με σένα (ρουσφετολόγε...) εγώ έχω δηλώσει παντοτινός ψηφοφόρος του...Τώρα εσύ μην βάζεις ιδέες στον cos_dr να κατέβει υποψήφιος.
Εν αντιθέσει με σένα (ρουσφετολόγε...) εγώ έχω δηλώσει παντοτινός ψηφοφόρος του...
Έ βρες ένα νησάκι τότε...Όχι άλλα μάλλον θα ήταν πιο εύκολο να βρω βίλα με 400 ευρώ από όλα τα υπόλοιπα.
Μια φορά την πάτησα και πήγα για ψάρεμα στη ζωή μου. Ποτέ ξανά!?Και μετά πας για ψάρεμα και δεν βρίσκεις ψάρι σε ακτίνα 1,5 χιλιομέτρου.....
Γιατί καλέ, πέρα απ'τον Αη Βασίλη..., μια υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής, μετά μια θεσούλα στο Ευρωκοινοβούλιο (εύκολο είναι δεν χρειάζονται "περγαμηνές" όπως αποδείχθηκε) και παίρνεις 4 τέτοια με τα "παρελκόμενα" τους...
Μου έκανες την καρδιά περιβόλι, και δεν είμαι κιθαρίστας. Διπλά και τρίδιπλα να στα φέρει το 23.Θέλω, κατ' αρχήν, να στείλει στον αγύριστο (για να είμαι ευγενικός) αυτούς που με ανάγκασαν τα τελευταία χρόνια να πουλήσω μεταξύ άλλων
δεν θα είμαι φειδωλός, λοιπόν.
Θέλω, κατ' αρχήν, να στείλει στον αγύριστο (για να είμαι ευγενικός) αυτούς που με ανάγκασαν τα τελευταία χρόνια να πουλήσω μεταξύ άλλων ...
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα;Ρε παλικάρι