τι πυκνωτης ειναι τουτος ?

johnps

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398
ειναι σε τελε

capacitor.JPG

εχω ενα θεμα..οταν κλεινω η χαμηλωνω το tone χανω σε ογκο και ενταση....μηπως φταιει αυτος ?

johnps είπε:
εχω ενα θεμα..οταν κλεινω η χαμηλωνω το tone χανω σε ογκο και ενταση....μηπως φταιει αυτος ?
Αν εχεις κολλητηρι και πολυμετρο,ξεκολλα το ενα ακρο του πυκνωτη και μετρησετον με το Ωhmομετρο(δεν πρεπει να σου διχνει τιποτα).Αν και ειναι κομματακι δυσκολο να εχει καει ο πυκνωτης.

μηπως ειναι κολλημενος αναποδα ? μου κανει εντυπωση γιατι πιο παλια ειχα τελε [ usa std ] και παρολο που εκλεινα τελειως το tone δεν ειχα το θεμα που εχω τωρα........

thanxx dimsonic..αρα παει αυτο...οποτε μηπως το ποτενσιομετρο ?

johnps είπε:
Καλημέρα! Δεν φταίει ο πυκνωτής (εκτός αν τον έχεις λάθος κολλημένο). Πιστεύω φταίει ότι έχεις λογαριθμικό ποτενσιόμετρο στο tone αντί για γραμμικό..

Ledge είπε:
Καλημέρα! Δεν φταίει ο πυκνωτής (εκτός αν τον έχεις λάθος κολλημένο). Πιστεύω φταίει ότι έχεις λογαριθμικό ποτενσιόμετρο στο tone αντί για γραμμικό..
Το οποίο (στο μπάσο τουλάχιστον) το προτιμώ.

Linear στο vol και log στο tone.

Έχω την εντύπωση ότι είτε δεν έχει κολληθεί κάτι καλά, ή  κάποια άκρη κόλλησης ακουμπάει σε γείωση.

καλημερα σε ολους...τελικα ηταν γειωση....μονωθηκε και ολα ο.κ.....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back