Τι παίζει με τις τιμές των μεταχειρισμένων Gibson;

Δεν έχουν και μεγάλη διαφορά,οι cunife σκοτώνουν σε αρπιΖματα πάντως ,άκου ΚολντπλειΣ όλα με wide range είναι.

Εγώ πάντως έχω δύο σε ένα

Προβολή συνημμένου 35360
Σούπερ. 

Οι Vintera 70s που έχουν κ αυτές wide range voiced (αλλά όχι cunife) σου αρέσουν;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@KostasP να την χαίρεσαι την κιθαρουκλα.

Εννοείται πως δε δίνεις χιλιάρικο

Παίρνεις ένα σετ G.A.S. κ αλληθωριζουν τ'αφτια σου. Δεν ξέρω πως γκενειν αυτό αλλά γκενειν...?

• Haha
Reactions: Nekkon
Εμένα πάντως, με αρέσει η μοκέτα του @Superfunk

• Like
Reactions: Superfunk
Οι Vintera 70s που έχουν κ αυτές wide range voiced (αλλά όχι cunife) σου αρέσουν;

Όχι, μάπα το καρπούζι.Αλλα εντάξει με 350 ευρώ βάζεις cunife και σε αυτές και γίνονται κανονικές 

Όχι, μάπα το καρπούζι.Αλλα εντάξει με 350 ευρώ βάζεις cunife και σε αυτές και γίνονται κανονικές 
άμα ο μαγνήτης δεν είναι σιτεμένος 50 ετών....

• Haha
Reactions: fusiongtr and ekim
Υπάρχουν διάφορες καλύτερες και χειρότερες εποχές για μεταχειρισμένες Les Paul. Η καλύτερη εποχή που είναι συνάμα και value for money πολλές φορές στα μεταχειρισμένα είναι 2006-2014 περίπου. Πολλές φορές βλέπω 80s κα 90s Les Pauls που στατιστικά οι περισσότερες είναι κακές κιθάρες να πωλούνται πολύ ακριβά. Για να μη μιλήσω για τις 70s Les Pauls που πάλι στατιστικά οι περισσότερες είναι καυσόξυλα της Norlin και τις βλέπω σε φανταστικές τιμές στα μεταχειρισμένα.

Χρησιμοποιώ πάντως το "στατιστικά" γιατί στις Les Paul υπάρχουν πάντα καλές και κακές κιθάρες σε όλες τις σειρές της. Οπότε αν έχω μια συμβουλή είναι να μην αγοράζει κάποιος Les Paul που δεν έχει ακούσει αν τη θέλει για να παίζει. Αν πρόκειται για συλλέκτη κλπ αλλάζει το θέμα.   

• Like
Reactions: σκούφοΣ
 Παντως αν δεν ειναι σαν καινουργια η μεταχειρισμενη κιθαρα, χωρις σημαδια και τετοια, εγω στεναχωριεμαι να την παρω. Δηλαδη καποιος επαιζε με αυτη, και τωρα την αποχωριστηκε και φταιω εγω; Γενικα τα σημαδια των αλλων δε μου λενε τιποτα, σκοπος ειναι να τα εχεις κανει εσυ. Και ειδικα τα τεχνητα σημαδια relic και ετσι, πολυ cringe φαση, αισχος.

Και επισης ο σκοπος με τα μεταχειρισμενα ειναι να γλιτωσεις και κανα φραγκο, εκτος αν την ειδες ο Ιολας της Ανω Κυψελης.

Βεβαια οπως παει η φαση με τα ξυλα, που εχουν καταντησει να βαζουν τσοφλια απο φυστικια αιγινης και στις custom shop, τα παραπανω βλεπω να μην ισχυουν σε λιγο.

• Haha
Reactions: Nestoras
Βεβαια οπως παει η φαση με τα ξυλα, που εχουν καταντησει να βαζουν τσοφλια απο φυστικια αιγινης και στις custom shop, τα παραπανω βλεπω να μην ισχυουν σε λιγο.
Ναι αλλά δίνουν φοβερά ονόματα σ'αυτα τα τσόφλια. Μιλάμε για πολύ φαντασία 

• Haha
Reactions: manosx
 Ειδικα αυτη η ibanez...

Σωμα λεει απο meranti. Σιγα ρε φιλε μην ειναι απο μερεντα.

Ενταξει λεει, παρε απο nyatoh. Αυτο δεν ειναι ξυλο, σαν ονομα απο δαιμονα ειναι.

" Φαε ολο το φαι σου, αλλιως θα ερθει ο Νιατοχ να σε παρει."

Ναι, αλλα εχει ταστιερα απο jatoba. Στο star wars δεν ηταν αυτος;

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
 Ειδικα αυτη η ibanez...

Σωμα λεει απο meranti. Σιγα ρε φιλε μην ειναι απο μερεντα.

Ενταξει λεει, παρε απο nyatoh. Αυτο δεν ειναι ξυλο, σαν ονομα απο δαιμονα ειναι.

" Φαε ολο το φαι σου, αλλιως θα ερθει ο Νιατοχ να σε παρει."

Ναι, αλλα εχει ταστιερα απο jatoba. Στο star wars δεν ηταν αυτος;
Ναι δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κάνει αυτό στα ξύλα. Ενώ στα μοντέλα έχει τόσο ωραία ονόματα. 

Πήρε ένας φίλος προχτές μια RGDX-427BCPa κ την πήγαμε σ'εναν άλλο που έχει μια καλή RGA-246,5μισηDRB να τις συγκρίνουμε..

Καμμία σχέση....

Το jatoba της RGDX-427BCPa κάνει διάφορα...

Resistance: 10.1 - 10.7k για neck και 11.2 - 11.8k για bridge. ?

Δε θα αρπάζει εύκολα;

• Συμφωνώ
Reactions: Nestoras
Πώς γκένεν αφτό ρε παιδιά?

Πείτε μου, βοηθήστε με.

Πώς γκένεν δηλαδή να έχουμε thread για τις τιμές των μεταχειρισμένων Gibson, και να μιλάμε πάλι για τελεκάστερ ασούμε?
Οι ινφλουεσε είναι χάκερ κ κάνουν μερτζ τα θέματα 

Αυτά με τις εποχές των Les Paul είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης του ανθρώπου από τον Πίθηκο.

Όπως όταν έσκασε ο κορωνοιός, κάποιος αποφάσισε πως χρειάζεται όλα τα κωλόχαρτα του κόσμου και όλοι οι πίθηκοι τον μιμήθηκαν.

Έτσι και με τις κιθάρες. Βγαίνει ο καθείς λέει την π@παριά του πχ "Οι 70's Les Paul δεν είναι καλές" και μέσω φόρουμς και λοιπών καναλιών παραπληροφόρησης γίνονται θέσφατα μεταξύ άσχετων.

Τώρα για τις τιμές, ισχύει το ίδιο. Κάθε πίθηκος πουλάει όσο θέλει μιας και σε πιθήκους απευθύνεται. 

Το να μην σου αρέσουν οι Les Paul είναι σαν να λες , δεν μου αρέσουν οι αδυνατες , ψηλές , μελαχρινές.

Οκ...σεβαστη κάθε άποψη....αλλά εισαι ανώμαλος πως να το κάνουμε. ?

nklshp είπε:
Στη δικη μου λογικη … σε συναρτηση με τον ηχο…

οι Les Paul ειναι οι ξανθιες κουκλαρες με καμπυλες….

και φυσικα μου αρεσουν ….

μεγαλωνοντας  50 αρης…ανακαλυψα οτι μου αρεσουν περισσοτερο οι ψηλες μελαχρινες αερατες… σκαφατες με P90s …

και ειμαι εντος θεματος ?

μιλαω για Gibson…?

• Like
Reactions: LK and fusiongtr

Τι εννοείς "θα" ;

Την έχω την κιθάρα και τους έχω ήδη φορέσει και ας κόστισαν δύο φορές όσο η κιθάρα (την είχα πάρει 200 ευρώ από τον Θωμά όταν είχε πρωτοβγει το μοντέλο πριν κάποια χρόνια,τρομερή κιθάρα δεν κΣερω αν το τωρινό είναι το ίδιο καλό)

• Ευχαριστώ
Reactions: Nekkon
???

image.jpeg

Η αγγελία αναφέρει σαν ιδιαιτερότητα ότι είναι μία από τις 246 Les Paul Custom που φτιάχτηκαν το 1959 στο εργοστάσιο του Kalamazoo?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα