Οι Vintera 70s που έχουν κ αυτές wide range voiced (αλλά όχι cunife) σου αρέσουν;
άμα ο μαγνήτης δεν είναι σιτεμένος 50 ετών....Όχι, μάπα το καρπούζι.Αλλα εντάξει με 350 ευρώ βάζεις cunife και σε αυτές και γίνονται κανονικές
Ναι αλλά δίνουν φοβερά ονόματα σ'αυτα τα τσόφλια. Μιλάμε για πολύ φαντασίαΒεβαια οπως παει η φαση με τα ξυλα, που εχουν καταντησει να βαζουν τσοφλια απο φυστικια αιγινης και στις custom shop, τα παραπανω βλεπω να μην ισχυουν σε λιγο.
Ε ρε ξύλο που θέλετε... "Ναι ρε μάνα, ξύλο θέλουμε, φτάνει με τις συνθετικούρες!"" Φαε ολο το φαι σου, αλλιως θα ερθει ο Νιατοχ να σε παρει."
Ναι δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το κάνει αυτό στα ξύλα. Ενώ στα μοντέλα έχει τόσο ωραία ονόματα.Ειδικα αυτη η ibanez...
Σωμα λεει απο meranti. Σιγα ρε φιλε μην ειναι απο μερεντα.
Ενταξει λεει, παρε απο nyatoh. Αυτο δεν ειναι ξυλο, σαν ονομα απο δαιμονα ειναι.
" Φαε ολο το φαι σου, αλλιως θα ερθει ο Νιατοχ να σε παρει."
Ναι, αλλα εχει ταστιερα απο jatoba. Στο star wars δεν ηταν αυτος;
Resistance: 10.1 - 10.7k για neck και 11.2 - 11.8k για bridge. ?Όχι, μάπα το καρπούζι.Αλλα εντάξει με 350 ευρώ βάζεις cunife και σε αυτές και γίνονται κανονικές
Resistance: 10.1 - 10.7k για neck και 11.2 - 11.8k για bridge. ?
Δε θα αρπάζει εύκολα;
Οι ινφλουεσε είναι χάκερ κ κάνουν μερτζ τα θέματαΠώς γκένεν αφτό ρε παιδιά?
Πείτε μου, βοηθήστε με.
Πώς γκένεν δηλαδή να έχουμε thread για τις τιμές των μεταχειρισμένων Gibson, και να μιλάμε πάλι για τελεκάστερ ασούμε?
Το να μην σου αρέσουν οι Les Paul είναι σαν να λες , δεν μου αρέσουν οι αδυνατες , ψηλές , μελαχρινές.
Οκ...σεβαστη κάθε άποψη....αλλά εισαι ανώμαλος πως να το κάνουμε. ?
nklshp είπε:Στη δικη μου λογικη … σε συναρτηση με τον ηχο…
οι Les Paul ειναι οι ξανθιες κουκλαρες με καμπυλες….
και φυσικα μου αρεσουν ….
μεγαλωνοντας 50 αρης…ανακαλυψα οτι μου αρεσουν περισσοτερο οι ψηλες μελαχρινες αερατες… σκαφατες με P90s …
και ειμαι εντος θεματος ?
μιλαω για Gibson…?