δεν θα γραψω για τις χρονολογιες που αναφερεις αλλα γενικα,,μια παλια καλη
gibson custom η standard οπως και fender δεν ειναι απλα μονο ενα καλο μουσικο οργανο,ειναι ενα κοσμημα για τον κιθαριστα και μια ιστορια ολοκληρη .μιλαμε για μουσικο με 20 30 χρονια και βαλε στην πλατη του εμπειρια και με ακουσματα απο δεκαετια 70 μεχρι και σημερα.η αποκτηση ενος τετοιου οργανου ειναι ποθος και ονειρο για εναν τετοιο μουσικο απο τοτε που αποφασισε να παιξει κιθαρα και αν πολυ αργοτερα του δοθει ευκαιρια να την αποκτησει δεν θα την χασει.η κιθαρα αυτη δεν ειναι τοσο για την δουλεια του αν ειναι επαγγελματιας αλλα για τις προσωπικες και ιδιαιτερες στιγμες στο σπιτι του η προβες με φιλους για τζαμαρισμα κτλ.ειναι για την καβ....α σου που λεμε. προσωπικα δεν θα με ενδιαφερε μια καινουργια
gibson, αλλα μια δεκαετιας 80 και πισω.αν ειναι κοντα και στην ημερομηνια γεννησως μου ακομα καλυτερα χαχαχα.σε αυτες τισ χρονολογιες δεν υπαρχει τιμη.οσο και να ακουσω δεν θα το θεωρησω παραλογο γιατι ξερω οτι απευθυνεται σε ανθρωπους που γουσταρουν το συγκεκριμενο παλιο οργανο οπως εγω.εχω παιξει με πολυ παλιες κιθαρες, μονο με το δεος που σε πιανει παιζοντας με να οργανο του 75 η του 80 ας πουμε ανεβαινεις παικτικα και μουσικα δεκα επιπεδα,ειναι κατι που δεν εξηγειτε με λογια,αν εισαι μουσικος καταλαβαινεις τι εννοω...