- Πόντοι
- 398
Αν νομίζεις Κανηθιώτικη κάμπια πως με ένα ΣΕΙΣΜΟ θα τρομάξω και θα φύγω απ τη Κάνηθο και έτσι θα γλιτώσεις, είσαι γελασμένος
Σάμη, οι Fall είχανε δύο, ο Fripp έχει τρεις, τι είναι;
21 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε
Clayton Doley - So Beautiful (2024)
Clayton Doley - vocals, Wurlitzer, Hammond, piano
Franco Raggatt - guitar
Ben Rodgers - bass
Dave Hibbard - drums
Jade MacRae - back vocals
Mahalia Barnes - back vocals
+ string & horn section
2 ώρες πριν, sultan of string είπε
Ωραιότατος ο Αυστραλός, ωραιότατο και το γατόνιι του.? Και ωραία κομμάτια, ως συνήθως. Προχθές τα ανέβασε στο Bandcamp, αν ενδιαφέρεσαι τα κατεβάζεις στο παρακάτω λινκ. Το EP κατεβαίνει και εντελώς δωρεάν (name your price).Εξωφυλλάρα!
υποθετω Randy Hope TaylorΛατρεμένη θεότητα ο αείμνηστος Beck.
Αλλά ο μπασίστας ποιος είναι;
Ε ναι σιγά μην πλήρωνε και κανένας για να αγόραζε μουσική εστιατορίου, πας σε ένα και ακούς δωρεάν τέτοιες σούπες ?αν ενδιαφέρεσαι τα κατεβάζεις στο παρακάτω λινκ. Το EP κατεβαίνει και εντελώς δωρεάν
Σε εστιατόριο ήπιαμε, όχι σε σουβλατζίδικο ρε Μποφίλιε ? άκου Κιάμο? Τι κάμπια είναι αυτή πάλι?Παίζουν στα εστιατόρια Clayton Doley? Στην Αυστραλία μπορεί, στην ψωροκώσταινα κάναν Κιάμο και πολύ τους είναι. Προβολή συνημμένου 46456
Δεν είχαν πάντα 2 ντράμμερ οι Fall, Ούτε καν 2 ή τρεις κιθαρίστες, σε κάποια φάση, έπαιξαν και με 2 μπασίστες, η διαφορά είναι πως οι Fall είχαν τον MARK και ως γνωστόν ημπορεί να έχω ακούσει ΚΑΙ προγκ, αλλά τη σιχαίνομαι, όπως σιχαίνομαι τους έξτρα βιρτουόζους ηλεκτρικούς κιθαρίστες με 800 πετάλια. Ο καυλύτερός μου κιθαρίστας-συνθέτης, ήταν ο γιούφτος με τα 2 δάχτυλα+αντίχειρα στο αριστερό χέρι και φυσικά οι κλασσικοί με τις πλαστικές χορδές...............γενικά δεν ψήνομαι με κανέναν βιρτουόζο, εγώ ακούω μουσική, αν με αρέ, ας είναι και από αφρικανικό μονόχορδο.Σάμη, οι Fall είχανε δύο, ο Fripp έχει τρεις, τι είναι;