- Πόντοι
- 1,848
Μόλις τώρα, Nestoras είπε
Κατέβασα ήδη το άλμπουμ (thank you Russia) και θα το ακούσω αργότερα.
Μόλις τώρα, Nestoras είπε
Πάνε 3 μήνες τώρα που με εξαίρεση μια βδομάδα στα North Paraga Studios βράζω στη ζέστη τόσο όσο σκέβομαι να πάρω μεταγραφή στη Σιβηρία.
Θα ήταν μια κάποια λύσις, αν επρόκειτο δια τα αθάνατα ψυγεία της και ουχί δια τα πλυντήριά της, διατί και λόγο ηλικίας βαριέμαι να καβαλάω πλυντήρια συντροφιά με κορασίδες, να ιδροκοπώ και να κολλούν στη πλάτη μου μύιγες, λες και είμαι υποσαχάριος Αφρικανός εργάτης του σεχΆρχισε δειλά-δειλά να φυσάει στην Αθήνα, πριν μία ώρα περίπου. Πάνω που ήμουν έτοιμος να ντυθώ Παλπατίν και να αγοράσω την ΙΖΟΛΑ.
Nα αγοράσεις ένα κλιματιστικό δεν σου πέρασε απ'το μυαλό, ε? (καλά, να σταματήσεις να ακούς όλους αυτούς τους τελειωμένους ούτε λόγος?).Πάνε 3 μήνες τώρα που με εξαίρεση μια βδομάδα στα North Paraga Studios βράζω στη ζέστη τόσο όσο σκέβομαι να πάρω μεταγραφή στη Σιβηρία.
Το σύστημα δεν λειτουργεί, λιώνω σα κεράκι της Λαμπρής καθημερινά...
Το μόνο που κατάφεραν τα κλιματιστικά σε αυτοκίνητο και ξενοδοχεία είναι να αποκτήσω μια επιπεφυκίτιδα και να καταβρέχω τα μάτια μου με ζουμιά τέσσερις φορές τη μέρα. Μια βδομαδούλα στο χωριό συνήλθα και τώρα πάλι φτου κι απ την αρχή, μέχρι να δροσίσει.Nα αγοράσεις ένα κλιματιστικό δεν σου πέρασε απ'το μυαλό, ε? Προβολή συνημμένου 46328
Μόνο ΒΕΚΟ απ τους αδελφούς ΤρούκουςΚύριοι, ο αέρας "έπεσε". Οι μετοχές της ΙΝΤΕΖΙΤ ανεβαίνουν λεπτο-προς-λεπτό.