Τι μουσική ακούτε τώρα;

Τραγούδι για την πίκρα του να βρεις τον σχολικό σου έρωτα ως εσώφυλλο στο Playboy.

Το ραδιόφωνο που είχα όταν ήμουν 15 άρχισε να λειτουργεί μόνο του.

Τι καλυτερότερον άσμα του βινυλίου "αισθηματική διάσωσις".

1 λεπτό πριν, trolley είπε

Τι καλυτερότερον άσμα του βινυλίου "αισθηματική διάσωσις".

ΌΛΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΟΛΕΣ ΛΑΙΜΑΙ, ΠΆΝΩ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ, όχι αηδείες οικιακά 4κιλα κλπ

ΤΖΑΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Παρ'ότι πολλές το ισχυρίζονται, ΑΥΤΗ είναι η ορίτζιναλ έκδοση του τραγουδιού (το γνωρίζω διότι έχω το πρωτότυπο single), το οποίο Σάμη αγοράστηκε κάποια ημέρα μετά την συναυλία (ξέρεις ποια).

8 λεπτά πριν, trolley είπε

Παρ'ότι πολλές το ισχυρίζονται, ΑΥΤΗ είναι η ορίτζιναλ έκδοση του τραγουδιού (το γνωρίζω διότι έχω το πρωτότυπο single), το οποίο Σάμη αγοράστηκε κάποια ημέρα μετά την συναυλία (ξέρεις ποια).

Νομίζω πως από αύριο κιόλας θα μπαίνω στα θέματα περί πλήκτρων και θα τους τα κάνω ΤΑΝΑ

Τι μουσική ακούμε τώρα ε;

Είμαι σε γλέντι γάμου, παίζει κλαρίνο και γκάιντα, οι μεσαίες συχνότητες πάλλουν το τύμπανο του αυτιού μου με τρόπο δυσάρεστο, δεν ανεβάζω ηχητικό από σεβασμό στο γκρουπάκι ασούμε ? 

Είμαι σε γλέντι γάμου
Με το που τελειώνω την ανάγνωση της τελευταίας σου φράσης, ακούγεται από την tv δίπλα «Να ζήσουν οι νύφες κι οι γαμπροί», απ'την ταινία "Ο Παπατρέχας".?

Joe Henderson - Terra Firma (1972)

Joe Henderson - sax, alto flute, flute, percussion

Georg Wadenius - guitar
George Cables - el. piano
David Horowitz - synth
Dave Holland - ac. bass
Ron Carter - el. bass
Jack DeJohnette - drums
Ralph MacDonald - congas & percussion

image.png

Execute order 1976 (από τα σχόλια του βίντεο - το είχα αυτό το άλμπουμ).

6 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Joe Henderson - Terra Firma (1972)

Joe Henderson - sax, alto flute, flute, percussion

Georg Wadenius - guitar
George Cables - el. piano
David Horowitz - synth
Dave Holland - ac. bass
Ron Carter - el. bass
Jack DeJohnette - drums
Ralph MacDonald - congas & percussion

Πολύ μ’ αρέσει ο Jojje. Θυμάμαι όταν είχα πάρει το άλμπουμ των Made in Sweden που είχε τίτλο Made in England είχα πει βλέποντας το εξώφυλλο -Τι μ@κ@&€σ είναι αυτοί. Όταν το άκουσα όμως…

Πολύ μ’ αρέσει ο Jojje. Θυμάμαι όταν είχα πάρει το άλμπουμ των Made in Sweden που είχε τίτλο Made in England είχα πει βλέποντας το εξώφυλλο -Τι μ@κ@&€σ είναι αυτοί. Όταν το άκουσα όμως…
Δεν το έχω ακούσει, θα το ψάξω.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back