Τι μουσική ακούτε τώρα;

6 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Aν δεν το είχες ακούσει και το είχα ακούσει εγώ πρώτος, το έπαιρνα, το ανέβαζα στο κανάλι μου στο youtube με τίτλο "Vangelis - A Beauiful Lie" και το πόσταρα εδώ,  θα το είχες θάψει 20 μέτρα κάτω απ΄τη γη.?

Ωραίο κομμάτι btw, απορώ ΠΩΣ σου αρέσει.??

Δεν ξέρεις τον Πάνο Κιάμο?Προβολή συνημμένου 46457 Που ζεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....Προβολή συνημμένου 46458
kiamos > RS. Κατάλαβες? Προβολή συνημμένου 46459

Προβολή συνημμένου 46460
Ria>>kiamos

Το κομμάτι έχει και vintage vibes, αλλά δεν τα κάνουν πια όπως παλιά.... Θυμάμαι κάτι strings στις αραβίες της Άντζυς Σαμίου που σκίζανε βάρδουλα.

Αλλά θα δουλέψουμε με ότι έχουμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Aν δεν το είχες ακούσει και το είχα ακούσει εγώ πρώτος, το έπαιρνα, το ανέβαζα στο κανάλι μου στο youtube με τίτλο "Vangelis - A Beauiful Lie" και το πόσταρα εδώ,  θα το είχες θάψει 20 μέτρα κάτω απ΄τη γη.?

Ωραίο κομμάτι btw, απορώ ΠΩΣ σου αρέσει.??
Κάμπια της Κανήθου, μόλις άκουσες πως θα είμαι Χαλκίδα Δευτ-τρ, λάκισες Νότια και σήμερα, ήμανε Βόρεια...αν και πέρασα και από Αλυκές το μεσημέρι να δω ένα πελατάκι στο Νταλούζ.

Νομίζεις πως θα γλιτώσεις τα σεμεντοπέδιλα? Είσαι περικυκλωμένος και στο τέλος θα παραδοθείς αυτοβούλως εις τας ορμάς της ΠΑΝΚ.

Πατατανατσίου-τσίου έκανε το μικρό ελεφαντάκι και πέταξε από κλαράκι σε κλαράκι... αλλά λόγο όγκου έσπασε κάποιο και το τσιμέντωσα στα στενά του Ευρίπου

...και λίγα με τον Ζαρ, δεν είναι των κυβικώνε σου, εσύ, μέχρι Πατατανατσίου

Καθότι, ως γνωστόν, η αριστεία είναι ρετσινιά.
Μεγάλη κουβέντα πας να ανοίξεις και δεν θέλω να μπούμε ΠΑΛΙ σε αυτή τη διαδικασία με τους άριστους και τους άχρηστους.

Θα περιοριστώ λοιπόν να είπω, πως στη σύγχρονη ποπ-ροκ-λαική-ραπ-τραπ ξέρω γω μουσική ΠΟΛΛΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ήπιαν, σιγά τις μαλακίες που παίζει ο Κιθ Ριτσαρντς, το πρόβλημα ΄λμος ήταν πως αυτός τις έγραψε τραγούδια πρώτος.

Ούτως ειπείν είρωνα φίλε μου, στη τέχνη δεν υπάρχει Αριστεία με την έννοια της διοίκησης μιας χώρας, ενός Δήμου, μιας Διμοιρίας.

Ο ΛΚ πριν λίγες μέρες σχετικά με τους Ολυμπιακούς, ήπιες πως σιχαίνεται τον ''ανταγωνισμό'' του αθλητισμού 

Θα περιοριστώ λοιπόν να είπω, πως στη σύγχρονη ποπ-ροκ-λαική-ραπ-τραπ ξέρω γω μουσική ΠΟΛΛΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ήπιαν, σιγά τις μαλακίες που παίζει ο Κιθ Ριτσαρντς, το πρόβλημα ΄λμος ήταν πως αυτός τις έγραψε τραγούδια πρώτος.

Μάλλον με μπερδεύεις με άλλο μέλος.

Εγώ, ξέρω πολύ καλά ότι είναι σημαντικότερο να έχεις γράψει κάτι από το να προσπαθείς να το παίξεις καλύτερο από αυτόν που το έγραψε.

Κοινώς, μάλλον σου χάλασε το αρκουδίσιον και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.

Μάλλον με μπερδεύεις με άλλο μέλος.

Εγώ, ξέρω πολύ καλά ότι είναι σημαντικότερο να έχεις γράψει κάτι από το να προσπαθείς να το παίξεις καλύτερο από αυτόν που το έγραψε.

Κοινώς, μάλλον σου χάλασε το αρκουδίσιον και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
H αριστεία του πληθωρισμού ζήτησης το έκαψε.?

γενικά δεν ψήνομαι με κανέναν βιρτουόζο,

Τώρα με μπερδεύεις...ο Keith Richards σε ψήνει;

Γιατί αν ΔΕΝ είναι βιρτουόζος ο καλύτερος ίσως ρυθμικός κιθαρίστας της ρωΟυκ μουσικής Έβερ* πΓιος ΙΝΕ;

Ο Σαραβάκος;

* Κάτι που αποδεικνύεται από το 99% των κιθαριστωνΕ που όποτε πάνε να παίξουν RS ξεφτΗλιζονται...και ας μπορούν να παίξουν 2.000 νότες το λεΦτο.

Γιατί αν ΔΕΝ είναι βιρτουόζος ο καλύτερος ίσως ρυθμικός κιθαρίστας της ρωΟυκ μουσικής πΓιος ΙΝΕ;

Ο Σαραβάκος;
O Ronnie Wood.

Γιατί αν ΔΕΝ είναι βιρτουόζος ο καλύτερος ίσως ρυθμικός κιθαρίστας της ρωΟυκ μουσικής πΓιος ΙΝΕ;

Ο Σαραβάκος;
Έχεις ακούσει κανέναν πιανίστα να λέει τι καταπληκτικός πιανίστας ήταν ο Μπετόβεν? Όχι, διατί δεν τον έχει ακούσει κανένας εν ζωή ? ακούμε όλμος τις συμφωνίες του.

Κιθαρίσται υπάρχουν πουλί, συνθέται ολίγοι, Ρίτσαρντς-Παράγκας και ακολουθούν και ολίγοι άλλοι, από αθληταί προτιμώ Γκάλλη και Μάτζικ Τζόνσον, ουχί το απολειφάδι τον ''Ματζικ'' Σταυρόπουλο ?

O Ronnie Wood.
αφΤος πεζι τα ληντΖ.

Πάμε και ακόμα μια ακόμα μπανταρα ΒΙΡΤΟΥΟΖΩΝ...άντε να παίξει στα 180 BPM ο μπλακεντεκερΖ ΜΟΝΟ downstrokes στην κιθάρα και το μπάσο και 16α στο hi-hat με το ένα χέρι....

RS, Ramones και παρόμοιοι χαβαλέδες, χάρη σ'αυτούς κρατιέται η παγκόσμια βιομηχανία καλσόν...?

RS, Ramones και παρόμοιοι χαβαλέδες, χάρη σ'αυτούς κρατιέται η παγκόσμια βιομηχανία καλσόν...?
Τόσα χρόνια σπουδές και να μη με πιουν τόσοι PHDr καθηγηταί πως αι κάμπιαι, δύνανται, όπως φορούν ΚΑΙ καλσόν?

Ίσα μωρή λεπιδόπτερη, έμπα στο κουκούλι σου και κελαηδά Τσίου Τσίου, Πατατανατσίου 

Το τέλος σου πλησιάζει ταχέως

Πάμε και ακόμα μια ακόμα μπανταρα ΒΙΡΤΟΥΟΖΩΝ...άντε να παίξει στα 180 BPM ο μπλακεντεκερΖ ΜΟΝΟ downstrokes στην κιθάρα και το μπάσο και 16α στο hi-hat με το ένα χέρι....
Αφτός ο Παράγκας είναι μάστιγα... καταστροφή. Κατάφερε και γεμίσαμε πανκς εδώ μέσα ?

E, όχι και χαβαλέδες οι RAMONES.

Με αυτούς μεγάλωσα γιατί μου τους έμαθε ένας συμμαθητής μου και τους λατρεύω και είναι φοβεροί.

Ε... μα! ?

E, όχι και χαβαλέδες οι RAMONES.

Με αυτούς μεγάλωσα γιατί μου τους έμαθε ένας συμμαθητής μου και τους λατρεύω και είναι φοβεροί.

Ε... μα! ?
2 μέρη άμμο, ένα χαλίκι, μισό σακί σεμέντο, εγγύηση και πρόσεξε, θα μείνει για ΠΑΝΤΑ στο τόπο που αγαπούσε

Win-Win κατάστασις η κάμπια

Στα στενά της κανήθου

Στα στενά της Κανήθου

Περιμένοντας ίχουουουου

Trending...

Νέα θέματα

Back