• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Τι μουσική ακούτε τώρα? (Greek edition)

Εδώ έκανε καριέρα ο Ozzy βρε, ο Τόλης δεν θα έκανε?
Καλά, υπάρχουν και πολύ χειρότερα, δεν λέω. Αν και η περίπτωση Βοσκόπουλου έχει να κάνει με την περίεργη χροιά του, όχι με το πόσο καλά τραγουδούσε. Δηλαδή δεν θα τον αποκαλούσα ποτέ άφωνο/φάλτσο κ.α., απλά στα αυτιά μου η χροιά της φωνής του δεν "κάθεται". Πρόσθεσε και το είδος του ρεπερτορίου που έλεγε, το οποίο δεν μπορώ να ακούσω ούτε με σφαίρες, εκτός κι αν είμαι σε κάνα κ@#%δικο, οπότε υπό τας συνθήκας αυτάς το πράγμα παλεύεται.? 

Υπήρχαν κ@#%δικα πάντως που έμπαινα μέσα στο παρελθόν, πήγαινα πίσω απ΄την μπάρα, έβγαζα το CD με τα σκυλοκαψουροτράγουδα και έβαζα CD με...Pink Floyd και άλλα τέτοια άσχετα για τον χώρο, και δεν μίλαγε και κανείς.? 
"'Ήταν πολλά τα λεφτά Άρη" που αφήναμε τότες, ποιος να μιλήσει? Ωραίες εποχές...?

Κι άλλα δύο ΕΠΗ.

Γι' αυτό είπα ότι είναι μεγάλη κουβέντα.

Ήταν ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που πουλούσε τα πάντα τέλεια.

Το είχε που λένε.

• Haha
Reactions: Waterfall-K
 Ωραιο παιδι- τσεκ

Ωραια τραγουδια (στο ειδος ) - τσεκ

Εκφραστικος στην εκτελεση- τσεκ ( ο ανθρωπος εβγαζε ΠΟΛΥ καψουρα )

Τονικα σωστος - τσεκ

Ε τωρα, αν ειχε και μια ενρινη χροια τι να κανουμε, κανεις δεν ειναι τελειος. Εδω Νο1 φιρμα σε ολα τα 90ies και 00ies στην Ελλαδα ηταν ενας τυπος που δεν ειχε ΚΑΘΟΛΟΥ φωνη, τα τραγουδια του ηταν ΧΑΛΙΑ, και ειχε και μια μυτη σα χερουλι απο τηγανι ο ομορφαντρας. Στον Τολη θα κολλησουμε;

Ο Τόλης δεν ήταν απλώς ένας τραγουδιστής.

Ήταν πολλά παραπάνω.

Έχει και σολάρα με ακουστική.
Το χω δει λαηβ ή το 91 η το 92 (δε θυμάμαι) σε σκυλαδικο στο Μάρμαρα Χαλκιδικής. Παιδί τότε διακοπές με τα γονίδια. Μιλάμε 15 μέρες, όπου σταθείς κ όπου βρεθείς σε όλο το δεύτερο πόδι, έπαιζε αυτό το υπερσουξε. Τέτοια ψύχωση παντού για ένα κομμάτι που έπαιζε μόνο εκεί δεν έχω ξαναδεί 

Από τότε χαθήκαμε. Έκανα να το ακούσω σχεδόν 30 χρόνια. Ρωταγα από δω κ από κει σκυλαδες φίλους μου, μήπως το έχει δει κανείς... Τζιφός. Βλέπεις ήταν τοπικό σουξέ. Το τραγουδούσα κάθε τόσο, ο,τι θυμόμουν δηλαδή, μη γίνει το κακό κ το ξεχάσω τελείως. 

Κάποια στιγμή πέτυχα την κασέτα στο ιντερνέτ κ σκέφτηκα να την πάρω ..?

Ήμουν αδύναμος όμως κ δεν το έκανα 

Πόσα χρόνια να το χτυπάω στο γιουτιουμπι, πάλι Τζιφός . Ώσπου έγινε το θαύμα κ ανέβηκε πριν 3 χρόνια. Ένα δάκρυ κύλησε κ ένα δάκρυ κυλάει κάθε φορά που το ακούω. Κ είναι συχνά ?

Βαζω κ αυτον τον υμνο, με ενα απο τα καλυτερα προγκ σημεια σε ολη την Ελληνικη δισκογραφια στο 2:18. Οσοι δεν το εχουν προσεξει ας παρατηρησουν ποσο ταιριαστο ειναι με το κομματι κ ποσο βοηθαει να παει το κομματι παρακατω ?. Πραγματικα τι σκεφτοταν ο παραγωγος θα ηθελα να'ξερα...

Last edited by a moderator:
Και είναι προφανείς οι επηρεασμοί του

Μεγάλη μορφή ο Γιώργος.

Ο Έλληνας Kenny Rogers  ...

received_573500503376346.jpeg

• Like
Reactions: σκούφοΣ
δεν τα ακούτε πραγματικά αυτά που ποσταρετε 

Δεν τα ακούμε μόνο μια φορά, αλλά πολλές ...

Και τα έχουμε ξανακούσει εκατοντάδες φορές

• Agree
Σε αυτό το thread παιδιά τρολάρετε έτσι? δεν τα ακούτε πραγματικά αυτά που ποσταρετε 
Φυσικα τ'ακουμε κ κανουμε κεφι. 

Δεν ειναι ολες οι ωρες για σοβαρα.

Εχω κανει ταξιδια με τρελο κεφι κ το θυληκε μου κουρσαρε στη διαπασων.

Ειδικα οταν σκας παραλια για να δεις πως σε κοιτανε ?

Στα σοβαρα τωρα το παρακατω ειναι απο τ'αγαπημενα μου ελληνικα ποπ

Εγώ είμαι του βαριού, του heavy.

Και ο Κωστάκης είναι θρησκεία ασούμε.

Ωρε π&%στη μου, πάλι δεν την γλιτώνω την φιάλη ...

2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

Δεν ήταν θέμα παραγωγού, ήταν θέμα ερμηνευτή. Είναι γνωστό στους εγχώριους Prog κύκλους ότι ο Βασιλείου ήταν και παραμένει μέγας λάτρης του ProgRock. Με ELP, Focus, YES, Greenslade, Camel, Nektar και King Crimson γαλουχήθηκε, ήταν φυσικό λοιπόν οι επιρροές αυτές να είναι εμφανείς σε κάποια τραγούδια του, αφού είχε βάλει στο συμβόλαιο του με τη δισκογραφική τον όρο να μπορεί ενίοτε να ενσωματώνει Prog στοιχεία στα τραγούδια του.?

• Like
Δεν ήταν θέμα παραγωγού, ήταν θέμα ερμηνευτή. Είναι γνωστό στους εγχώριους Prog κύκλους ότι ο Βασιλείου ήταν και παραμένει μέγας λάτρης του ProgRock. Με ELP, Focus, YES, Greenslade, Camel, Nektar και King Crimson γαλουχήθηκε, ήταν φυσικό λοιπόν οι επιρροές αυτές να είναι εμφανείς σε κάποια τραγούδια του, αφού είχε βάλει στο συμβόλαιο του με τη δισκογραφική τον όρο να μπορεί ενίοτε να ενσωματώνει Prog στοιχεία στα τραγούδια του.?

Αυτός δεν είχε παίξει σαπόρτ στους Stones στην Αμερική?

• Haha
Reactions: Waterfall-K

Trending...

Νέα θέματα