Τι μουσική ακούτε τώρα;

E, όχι και χαβαλέδες οι RAMONES. Με αυτούς μεγάλωσα γιατί μου τους έμαθε ένας συμμαθητής μου και τους λατρεύω και είναι φοβεροί.
image.png

Γελάει η Κάνηθος, γελάν κι οι Καθαινοί (τόπος γέννησης της κάμπιας)

Που γέννησαν, που γέννησαν

παιδί βιολί που παίζει  χαμουνδιιιιιιιιιιιιιιιιί

Το βλέπεις το θαλαμηγό με τη Ρουμάνικη σημαία που είναι βορείως της γέφυρας? Από κει θα φύγει η Κατιούσα ?

και το Ήσουν καλή θα κάνει δεύτερη καριέρα ως χιτ σινγκλ στα παγκόσμια τσαρτ, ενώ εσύ θα είσαι 10 feet under the sea ?

Πανκς, Στράτος, Παράγκας... Ρημάδι έχει γίνει το νήμα λαίμαι ?

Για να σοβαρευτούμε λίγο ?

Γελάει η Κάνηθος, γελάν κι οι Καθαινοί (τόπος γέννησης της κάμπιας)
Καθενοί λέγονται. Μάθε να προφέρεις σωστά το κέντρο του πολιτισμού και της ιστορίας της Ελλάδας!?

Btw, o πατέρας μου γεννήθηκε εκεί, εγώ γεννήθηκα Αθήνα.?

Πάρε και μια φωτό με ένα βιντεάκι από χτες το βράδυ, να δεις πως διασκεδάζει ο Prog κόσμος των Καθενών.?

image.png

h2.mp4

Attachments

• h2.mp4
    6.2 MB
Μιλείς πολλάν και όταν θα σε συστηθώ θα είσαι ήδη άλλη μια κάμπια κάτωθεν της σόλας μου χαλκομανία, μια ανάμνηση παλιά κίτρινο γράμμα στο συρτάρι Μπάριος

1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Πανκς, Στράτος, Παράγκας... Ρημάδι έχει γίνει το νήμα λαίμαι ?

Για να σοβαρευτούμε λίγο ?

Καταρράκτη εσένα που πιάνουν τα χέρια σου, πάρε ένα βίντεό του και άλλαξε τη μουσική με Genesis ή Eloy.

Καταρράκτη εσένα που πιάνουν τα χέρια σου, πάρε ένα βίντεό του και άλλαξε τη μουσική με Genesis ή Eloy.
Γιατί να το κάνω αυτό (στους Genesis και στους Eloy)?? Κρίμα δεν είναι?

28 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Με ταύτας πίπας που βάνεις δεν ισιώνει, άκου μουσικούλα να μαθαίνεις γαυράκι

Καλά παιδιά , δε λέω... Αλλά ας τους πει κάποιος να κόψουν τα σόλα- το κομματάκι συμπαθές- γιατί πόσο πουρουπουπού να αντέξουν τα αυτάκια μας... ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και καθώς "μάτωσαν" τα αυτιά μου από τα σόλα που έπαιζαν αυτά τα αγόρια, άκου λίγο μπας και μάθεις λίγο μπαλίτσα.

13 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Και καθώς "μάτωσαν" τα αυτιά μου από τα σόλα που έπαιζαν αυτά τα αγόρια, άκου λίγο μπας και μάθεις λίγο μπαλίτσα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σε συνέχεια, ούτε ο Καρεμπές δεν είχε 1,5 μέτρο πόδι και παρότι της συγχωρώ το άθλιο χ΄ρωμα μπάζου που κουβαλάει, ΕΣΥ, απαγορεύεται να το κυκλοφορείς, πέταξέτο στη φωτιά

25 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Ωραίοι στο χορό?, ωραίο το Hammond XK1 (με αντιγράφει ο φλώκος), ωραίο το τεμάχιο στο μπάσο, ωραίος και ο ντράμερ που στα διαλείμματα ατ'την παιδική χαρά/μπαντούλα που τον βλέπουμε, παίζει με αληθινούς μουσικούς-θρύλους σε στούντιο και live δουλειές (με τον Don Airey των Deep Purple για παράδειγμα),

αλλά: Μουσική παίζουν ποτέ, ή κοροϊδεύουν τον ντουνιά όπως στα παραπάνω βίντεα? image.gif

E καλά τώρα. Καλά.................

εεεεεεεεεεεεεεεεεεε....................???

εγώ ξέρω πως δουλεύω ένα πολύ "σκληρό" project με VST και ΑΡΜΟΝΙΑ και ο 12c/24t επεξεργαστής δουλεύει στο 0.5% με όλα αυτά ανοιγμένα. MONTAGE εις τη χιλιοστή πεντηκοστή Τρίτη αγία Τέιλορ μαντόνα Σουίφτ Μαγδαληνή βοήθειά μας.

Trending...

Νέα θέματα

Back