Τι μουσική ακούτε τώρα;

5 λεπτά πριν, sultan of string είπε

Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις.

Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις.
συγνώμη

Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις
Το πάτησα κατά λάθος.Sorry Trolley!

Κύριε trolley, 

ορίστε και ένα επί της αναμνήσεώς σας για τη συμμαθήτριά σας  

ορίστε και ένα επί της αναμνήσεώς σας για τη συμμαθήτριά σας 

Ρε' σεις βαλτοί είσαστε;

Είναι δύο εβδομάδες τώρα που στήνω ένα audio streaming server και αυτός που μου έδωσε τα data έχει μέσα ΜΟΝΟ το Blood On The Tracks. Πρέπει να το έχω ακούσει πενήντα φορές ΟΛΟ.

σχετιζεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ με τον ερωτα τον συγκεκριμενο???

Εννοείται... σε αυτή την κατάσταση και το Veteran Of Psychic Wars, ερωτικό τραγούδι μου φαινόταν...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πίττα;

Εννοείται... σε αυτή την κατάσταση και το Veteran Of Psychic Wars, ερωτικό τραγούδι μου φαινόταν...
Ααααααααααααααααααααααααχ.......τι μου θύμισες τώρα ωρέ Trolley.... 

Λιγο πριν πάω φανταρος, ήμουν τραγικά καψούρης με μια Ράνια. Μιλάμε για καψούρα του θανατά, δεν περιγράφεται. image.gif  Σε κάποια φάση φεύγω για φαντάρος και παρουσιάζομαι Τρίπολη. Το μόνο καλό ήταν ότι εκεί τουλάχιστον θα την ξέχναγα. image.png  Πρώτη μέρα στο κέντρο λοιπόν και μπαίνω στην τουαλέτα, και τι βλέπω γραμμένο πάνω στον τοίχο με μαρκαδόρο? "Κώστας + Ράνια = ??‍?? Αν είναι δυνατόν...?

Έκανα μια βδομάδα να συνέλθω.?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back