- Πόντοι
- 2,148
ααααα
"μ"
υπάρχουν τελικά αρκετοί γρίφοι εδώ με ονόματα και μλη
"μ"
Ιδιαίτερο φορουμ...?ααααα
"μ"
5 λεπτά πριν, sultan of string είπε
συγνώμηΕκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις.
συγνώμη
Το πάτησα κατά λάθος.Sorry Trolley!Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις
δηλαδή ...μου την ειχες στημένη???Ε... όχι δα... με το pattern που έχεις, είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα το έβαζες.
Κύριε trolley,Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις.
δηλαδή ...μου την ειχες στημένη???
ορίστε και ένα επί της αναμνήσεώς σας για τη συμμαθήτριά σας
Τι να λέμε τώρα... κάθε (μα κάθε) φορά που πίνω εσπρέσο, θυμάμαι το Espresso Love.
σχετιζεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ με τον ερωτα τον συγκεκριμενο???Γιατί άσχετο; Στο ίδιο άλμπουμ δεν είναι;
σχετιζεται ΚΑΙ ΑΥΤΟ με τον ερωτα τον συγκεκριμενο???
Πίττα;Εκείνα τα χρόνια ήμουν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια και είχα ανακαλύψει το εν' λόγω άσμα το οποίο πρέπει να το άκουσα 3.000.000 φορές. Δεν θα πατήσω play γιατί είναι ενοχλητική η ανάμνησις.
Ααααααααααααααααααααααααχ.......τι μου θύμισες τώρα ωρέ Trolley....Εννοείται... σε αυτή την κατάσταση και το Veteran Of Psychic Wars, ερωτικό τραγούδι μου φαινόταν...