Τι μουσική ακούτε τώρα;

Καλημέρα είπα,δέν είπα.

Καλημέρα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εντάξει - μπανάλ 

Ομως ήθελα να αφιερώσω κάτι στον σιγαρέτο που δεν γράφει πλέον αλλα μάλλον διαβάζει 

Ξέρω ότι του αρέσει ο Neil 

1 hour ago, SibLt said:

Εντάξει - μπανάλ 

Ομως ήθελα να αφιερώσω κάτι στον σιγαρέτο που δεν γράφει πλέον αλλα μάλλον διαβάζει 

???

Εντάξει - μπανάλ 

του αρέσει και ο Παράγκας

1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε

του αρέσει και ο Παράγκας

Πολύ αρχικό στάδιο Δημήτρη 

Για να δούμε πως θα πάει 

Πολύ αρχικό στάδιο Δημήτρη 

Για να δούμε πως θα πάει 
Είμεθα λίγοι επαέ μέσα, εγώ και Κοζ κι αυτός επειδή έχει μεγαλύτερα μπράτσα, μη φανταστεις δλδ πως είναι καλύτερος, αλλά έχουμε την μουναδική ικανότητα να πιάνουμε σκατά και να τα καμνωμε αστρόσκονη.

Με τον Φώτη μιλάω ανά διαστήματα, καμιά φορά του κάμω και μαθήματα μπουθάρας, υστερεί ο φουκαράς ?

Ο σιγαρέτος είναι ένα παλιό μέλος, @cigaret13, βόρειος φίλος, ωραίος κιθαρίστας που πλέον δεν γράφει 

Σε αυτόν το αφιέρωσα νέε φίλε - να είσαι καλά 

μάλιστα

να καταλάβω μιλάτε γιαυτόν???

έψαξα λίγο στην κατηγορία music και βρήκα αρκετά κομμάτια (μάλλον) αλλά για κανένα δεν υπάρχει ενεργό λινκ.

Μου έκανε εντύπωση, υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια από μέλη απο κάτω αλλά κάνενα δεν παίζει.

Πως ενεργοποιούνται αυτά???

σε άλλους που είδα δουλεύουν κανονικά

image.gif

Να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, μια και είμαι ο μοναδικός Έλληνας που το όνομα του υπάρχει σε τραγούδι των Spock's Beard.? Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, αλλά καλό είναι να τα θυμίζουμε που και που για να μαθαίνουν και οι νέοι τι διασημότητες κρύβει αυτό το φόρουμ...?

15 minutes ago, Waterfall-K said:

Να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, μια και είμαι ο μοναδικός Έλληνας που το όνομα του υπάρχει σε τραγούδι των Spock's Beard.? Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, αλλά καλό είναι να τα θυμίζουμε που και που για να μαθαίνουν και οι νέοι τι διασημότητες κρύβει αυτό το φόρουμ...?

είναι μέλος του φόρουμ??

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back