1 hour ago, SibLt said:
Εντάξει - μπανάλ
Ομως ήθελα να αφιερώσω κάτι στον σιγαρέτο που δεν γράφει πλέον αλλα μάλλον διαβάζει
Ξέρω ότι του αρέσει ο Neil
του αρέσει και ο ΠαράγκαςΕντάξει - μπανάλ
Ομως ήθελα να αφιερώσω κάτι στον σιγαρέτο που δεν γράφει πλέον αλλα μάλλον διαβάζει
Ξέρω ότι του αρέσει ο Neil
1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε
του αρέσει και ο Παράγκας
Ο σιγαρέτος είναι ένα παλιό μέλος, @cigaret13, βόρειος φίλος, ωραίος κιθαρίστας που πλέον δεν γράφειτιποτα μαλλον δικο΄΄ι σας κώδικες
Είμεθα λίγοι επαέ μέσα, εγώ και Κοζ κι αυτός επειδή έχει μεγαλύτερα μπράτσα, μη φανταστεις δλδ πως είναι καλύτερος, αλλά έχουμε την μουναδική ικανότητα να πιάνουμε σκατά και να τα καμνωμε αστρόσκονη.Πολύ αρχικό στάδιο Δημήτρη
Για να δούμε πως θα πάει
Ο σιγαρέτος είναι ένα παλιό μέλος, @cigaret13, βόρειος φίλος, ωραίος κιθαρίστας που πλέον δεν γράφει
Σε αυτόν το αφιέρωσα νέε φίλε - να είσαι καλά
Πάρε κι ένα δείγμα από Ελληνικό funk από το χθεσινό life που ήμουν.???ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ
15 minutes ago, Waterfall-K said:
Να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, μια και είμαι ο μοναδικός Έλληνας που το όνομα του υπάρχει σε τραγούδι των Spock's Beard.? Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, αλλά καλό είναι να τα θυμίζουμε που και που για να μαθαίνουν και οι νέοι τι διασημότητες κρύβει αυτό το φόρουμ...?
είναι μέλος του φόρουμ??
E, ναι....?Να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, μια και είμαι ο μοναδικός Έλληνας που το όνομα του υπάρχει σε τραγούδι των Spock's Beard.