Τι μουσική ακούτε τώρα;

3 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Πάρτε  PRESONUS ERIS σειρά Ε και ακούστε αυτό το βινύλιο  και θα με θυμηθείτε. 

image.gif image.gif image.gif image.gif

Μα.. γιατί? ?
Γιατί προτιμώ τα KRK (μου) και γιατί δεν μ'αρέσει ο χάλια ήχος του βινυλίου.?

Ήδη από το πρώτο δευτερόλεπτο του βίντεο αρχίζουν τα...πχιοτικά σκρατς-σκρουτς του LP.?

Γιατί προτιμώ τα KRK (μου)
Ποια KRK έχεις, δε θυμάμαι, τα classic 5?

Το άλλο είναι ψυχοακουστικό θέμα. Το κομμάτι ακούγεται τέλεια. Είναι απίστευτο. Όλος ο δίσκος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ηχητικά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tα Rokit 6 / G3. Φέτος κλείνουν 10 χρόνια μαζί μου.?
Τα Gen 4 τα 5 θα έπαιρνα αλλά τα Presonus τα προτίμησα για λόγους που θα γράψω στο προσεχές review μου. ?

Πόσο τα πήρες? Και πόσο ζυγίζει το ένα??
Εγώ λέω να το συζητήσουμε στο topic που θα ανοίξω , όχι τίποτε άλλο, απλά για μην χαλάει το thread και χάνεται και η πληροφορία. ?

Uriah Heep, μια top συνθετικά και εκτελεστικά μπάντα που συνεχίζει ακόμα και σήμερα να ηχογραφεί πολύ καλά άλμπουμς, ενώ παραμένει μία από τις πλέον ενεργές live rock μπάντες του πλανήτη. Ακούμε παρακάτω δύο κορυφαία κομμάτια από το δεύτερο άλμπουμ τους "Salisbury" (1971), τo "Time To Live" και το ομώνυμο 16λεπτο fusion αριστούργημα.??

Time To Live?

Lineup:

David Byron - vocals

Mick Box - lead guitars & back vocals

Ken Hensley - Hammond, guitars, back vocals

Paul Newton - bass & back vocals

Keith Baker - drums

+ brass & woodwind orchestra

image.png

Λοιπόν φίλε Παράγκα believe it or not έχω παίξει support σε αφτούς τους... πανκς ?

Με τον Ίαν Γκίλαν ? ?
Καλά θα ήταν... Με τους Bad Habit στο Ρόδον και πίστεψε με δεν κολλούσαμε καθόλου. 

Παίζαμε κάτι σαν το ακόλουθο (εντάξει αρκετά πιο βαρύ, αλλά αμερικανιά)... ?

Καλά θα ήταν... Με τους Bad Habit στο Ρόδον και πίστεψε με δεν κολλούσαμε καθόλου. 

Παίζαμε κάτι σαν το ακόλουθο (εντάξει αρκετά πιο βαρύ, αλλά αμερικανιά)... ?
Δάκτυλος του Κατάρ-Κ θα ήτω

Λοιπόν οι Bad Habit είναι λίγο... ακριβοθώρητοι ?, αλλά βρήκα κάτι που έχει ανεβάσει ο μουσιού Mark Cross - ο εξέχων ντράμερ της μπάντας ?- το οποίο μεταξύ άλλων δίνει ένα "στίγμα" του τι παίζαμε. Και με αυτό πήγαμε (τρομάρα μας ?) και ανοίξαμε για τους Ramones. Μήτσο pay attention λαίμαι... 

ΥΓ: Δεν ήταν δάκτυλος του Καταρράκτη, αν και φρονώ ότι θα του αρέσει αυτό που θα δει...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back