Τι μουσική ακούτε τώρα;

Λευκό (τυρί) ηλεχτρικό βλουζ απ τη μία, τύπου βλουζ απ την άλλη και στα καπάκια προγκ ροκ... και μετά με λέει ο άλλος, ''ε δεν θα ακούμε και προιστορικά μπλουζ τύπου Ρομπερτ Τζόνσον''

Έλα παιδιά, αρκετά γελάσαμε με τα χάλια σας, κλειδώστε το να πάμε σπίτια μας.

H Ιαπωνία, εκτός από κορυφαία synths και καλό πχιοτικό ramen, βγάζει και εξαιρετικούς Jazz οργανίστες/στριες.

image.gif

Akiko Tsuruga - Showman's Boogaloo (2012)

Akiko Tsuruga - Hammond B3

Bob DeVos - guitar

Rudy Petschauer - drums

Αν σας ρωτήσει κάποιος ποιος ήταν ο μεγαλύτερος Hammond player που πέρασε ποτέ από το ηλιακό μας σύστημα, βάλτε του να ακούσει τα δύο παρακάτω live κομμάτια.

Εξωπραγματικός.?‍?

Joey DeFrancesco - The Good Life / Back Home Again In Indiana

Joey DeFrancesco - Hammond B3
Paul Bollenback - guitar
Byron Landham - drums

Recorded live at the 1999 San Francisco Jazz Festival, Bimbo's 365 Club, San Francisco on October 28, 1999.

Ράμεν, άσχετε.? Τζαπανέζικο φαγητό.
Τι Ράμεν του λές βρε και συ του Σάμη,λαικός άνθρωπος,που ότι κατάφερε το κατάφερε με την δουλειά του και τον ιδρώτα του.

Ντακόρ και ζβάν πάνω στα μαδέρια έτρωγε για να φτάσει εκεί που έφτασε.

432778771_7470772812979340_4261686851138712216_n.jpg

Εσύ απ τον ΣΦ το έμαθες το ράμεν, ή τρώτε και στη Κάνηθο
Εγώ θείο ενα πιτσίνι στην σάκα μικρός και μου παιζε μιά η μάνα μου και όξω απο την πόρτα.

Ράμεν λέει.

Τώρα το γκούγλαρα να δώ τι είναι.

Είναι σαν να έχεις πάει σε τραπέζι ταβέρνας όπου ένας έχει φάει μακαρόνια,ο άλλος χοιρινό καρέ,ο άλλος σούπα,ο άλλος αυγά βραστά και στην παρέα είχαν και έναν χορτοφάγο και έχει περάσει ο σερβιτόρος για να μαζέψει και έχει βάλει τα αποφάγια σε ένα πιάτο όλα μαζί.

Ετσι μοιάζει.

Πρέπει να είναι πολύ ωραίο!

Εγώ θείο ενα πιτσίνι στην σάκα μικρός και μου παιζε μιά η μάνα μου και όξω απο την πόρτα.

Ράμεν λέει.

Τώρα το γκούγλαρα να δώ τι είναι.

Είναι σαν να έχεις πάει σε τραπέζι ταβέρνας όπου ένας έχει φάει μακαρόνια,ο άλλος χοιρινό καρέ,ο άλλος σούπα,ο άλλος αυγά βραστά και στην παρέα είχαν και έναν χορτοφάγο και έχει περάσει ο σερβιτόρος για να μαζέψει και έχει βάλει τα αποφάγια σε ένα πιάτο όλα μαζί.

Ετσι μοιάζει.

Πρέπει να είναι πολύ ωραίο!
Είναι γνωστός γκουρμεδιάρης ο Κατάρ-Κ, από χάμπουργερ και σουβλάκια, μέχρι ράμεν

Είναι γνωστός γκουρμεδιάρης ο Κατάρ-Κ, από χάμπουργερ και σουβλάκια, μέχρι ράμεν ράμεν μέχρι χάμπουργκερ και σουβλάκια
Βλαχουριά, σε διορθώνω.

Χαιρετισμούς btw από τον Κώστα Σαφέτη. Έρχεται φωτο/βίντεο ρεπορτάζ από την prog/rock/blues/jazz/fusion έξοδο μου.

Βλαχοπανκιό... image.gif

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ετοιμοι να ανέβουν στην σκηνή είναι.Αυτά τώρα δέν θέλω.

Fusion,jazz,και prog με την μπριζόλα στο χέρι.

Τιναυτάρε.

Ομώ street rock με ενισχυτή που κρύβει το φεγγάρι και τρεμοπαίζουν οι οθόνες των κινητών απο τα μαγνητικά πεδία στις 3 πρώτες σειρές,ενώ κάθε φορά που βαράς χορδή να παίρνει ο αέρας τα τραπεζομάντιλα με τα πλαστικά και το ρύζι(al dente) να προκαλεί διάτρητα τραύματα στους πίσω.

Αυτό είναι Live!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back