Τι μουσική ακούτε τώρα;

1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε

image.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
92 χρονών ο γέροντας. Αυτός παίζει να έχει προλάβει τους δεινόσαυρους (όχι του Jurassic Park, του άλλους, τους κανονικούς...).

Walter Trout - All I Want Is You (2012) image.gif

Walter Trout - vocals, guitars, harmonica

Skip Edwards - Hammond B3

Rick Knapp - bass

Michael Leasure - drums

Eric Corne - percussion

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σήμερα έκανα κάτι που απέφευγα εδώ και 40 χρόνια, δηλαδή άκουσα τη δεύτερη πλευρά του Thick As A Brick, η οποία είναι ο ορισμός του "ας γεμίσουμε το δίσκο", εκτός από μία μαγική στιγμή. Περιμένω ένα μεγάλο και ποιοτικό παγωτό, και τον σεβασμό σας για την περιπέτειά μου.

άκουσα τη δεύτερη πλευρά του Thick As A Brick
Τι άκουσες λέει?...?

Ααααα, σε βινύλιο αναφέρεσαι. Είχα να ακούσω αυτή τη φράση κάποιες δεκαετίες.?

Δεν είμαι φίλος της μπάντας, αλλά το συγκεκριμένο άλμπουμ μού άρεσε λόγω της Prog φύσης του. Έχω να το ακούσω πάρα πολλά χρόνια.

15 minutes ago, trolley said:

Σήμερα έκανα κάτι που απέφευγα εδώ και 40 χρόνια, δηλαδή άκουσα τη δεύτερη πλευρά του Thick As A Brick, η οποία είναι ο ορισμός του "ας γεμίσουμε το δίσκο", εκτός από μία μαγική στιγμή. Περιμένω ένα μεγάλο και ποιοτικό παγωτό, και τον σεβασμό σας για την περιπέτειά μου.

αριστούργημα μπρος πίσω

Κατέχει κανείς σας από Gentle Giant;

Ιδού το μόνο πράγμα που κυκλοφόρησαν που μπορείς να το πεις "κανονικό τραγούδι".

Αριστούργημα μπρος-πίσω, θα το κάνουμε ακατάλληλο το νήμα με άσεμνες φωτογραφίες.
ενοούσα και η πρώτη και η δεύτερη πλευρά

αυτά μόνο για γνωρίζοντας τι εστί πλευρά.

ώρες ώρες μου αρέσει η δεύτερη περισσότερο

1 minute ago, trolley said:

Κατέχει κανείς σας από Gentle Giant;

Ιδού το μόνο πράγμα που κυκλοφόρησαν που μπορείς να το πεις "κανονικό τραγούδι".

γιαυτό και το πιο αδύναμο

ενοούσα και η πρώτη και η δεύτερη πλευρά

Το κατάλαβα αγαπητέ.

Είμαι ολίγον παραδοξολόγος, τα πάντα για ένα χαμόγελο.

Πάντως, δεν το άκουσα σε βινύλιο, δεν είμαι τόσο άρρωστος.

Εγώ όμως ναι. Και πήρα και το …

Προβολή συνημμένου 45244
Όταν λέω "δεν τρελαίνομαι" δεν εννοώ βέβαια ότι δεν μου αρέσουν, τα 14 άλμπουμς τους δεν τα έχω τυχαία. Απλά δεν είναι και το "cup of tea" μου στο Prog είδος. Τεράστια γκρουπάρα και μουσικοί αναμφισβήτητα και με πολύ ιδιαίτερο στυλ. Δύσκολα ακούσματα και παιξίματα, δεν είναι για "χόρταση", τουλάχιστον για τα γούστα μου.

Απαραίτητο άκουσμα για κάθε σοβαρό progrock ακροατή.

Spock's Beard έχουν φανερές επιρροές από Gentle Giant. Άλλη τεράστια μπάντα και μεγάλη αγάπη. Ίσως η μεγαλύτερη ProgRock μπάντα των τελευταίων 30 χρόνων.

Εννοείται ότι και για αυτούς ισχύει το "Απαραίτητο άκουσμα για κάθε σοβαρό progrock ακροατή".?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back