- Πόντοι
- 1,848
Πήγαινε στο "Σπάνια/Vintage" θρεντ στα Πλήκτρα και διάβασε για το Fairlight, και θα πάρεις μια ιδέα.?Εχω αγνοια,πραγματικά.Το πήρα σαν όρο/αναφορά στον μεσαίωνα.
Πήγαινε στο "Σπάνια/Vintage" θρεντ στα Πλήκτρα και διάβασε για το Fairlight, και θα πάρεις μια ιδέα.?Εχω αγνοια,πραγματικά.Το πήρα σαν όρο/αναφορά στον μεσαίωνα.
20 χρόνια μετά το ableton, το kontakt, το fruity loops klp πως καταφέρνουμε να μιλάμε περισσότερο για το fairlight, τους deep purple και την AMW2 και την FM σύνθεση ? Προχωράμε παιδιά. Προχωράμε. ??Πήγαινε στο "Σπάνια/Vintage" θρεντ στα Πλήκτρα και διάβασε για το Fairlight, και θα πάρεις μια ιδέα.?
Για τι να μιλάμε ωρέ coz? Για τα άπειρα άχρωμα/άοσμα/άυλα VSTs που τρεχουν μέσα στους μισούς υπολογιστές του πλανήτη?? Έχεις δει κάποιον χρήστη του Kontakt ή του FL Studio να νιώθει περήφανος που τα δουλεύει?? Software προγράμματα/εργαλεία είναι ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλα, δεν θα αποκτήσουν ποτέ legend status και δεν θα γίνουν ποτέ20 χρόνια μετά το ableton, το kontakt, το fruity loops klp πως καταφέρνουμε να μιλάμε περισσότερο για το fairlight, τους deep purple και την AMW2 και την FM σύνθεση ? Προχωράμε παιδιά. Προχωράμε. ??
Τόσο πολύ σας αρέσει η kaleen?Πανέμορφη όντως.
Εγώ. Πολύ περήφανος. Προχωράμε και έχουν γίνει αντικείμενα και πόθου και διάκρισης.Για τι να μιλάμε ωρέ coz? Για τα άπειρα άχρωμα/άοσμα/άυλα VSTs που τρεχουν μέσα στους μισούς υπολογιστές του πλανήτη?? Έχεις δει κάποιον χρήστη του Kontakt ή του FL Studio να νιώθει περήφανος που τα δουλεύει?? Software προγράμματα/εργαλεία είναι ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλα, δεν θα αποκτήσουν ποτέ legend status και δεν θα γίνουν ποτέαντικείμενα του πόθου.?
Πέστα! Επιτέλους κάποιος το είπε!?Ξενερωτη την βρίσκω
Η λιόλιοy είναι κλάσεις ανώτερη. Και μουσικά και εμφανισιακά.Ξενερωτη την βρίσκω εγώ δεν τρελαίνομαι....
Μια τσαχπινιά την έχει,μιά θηλυκότητα την βγάζει,αλλά ξενέρωτη μπορώ να πώ μόνο κάποια που έχω γνωρίσει προσωπικά,η μου έχει δώσει αρκετά στοιχεία,ανεξαρτήτου εμφάνισης και περισσότερο για τον χαρακτήρα/στύλ της.Πάντως,πιό γυναίκα δείχνει απο το κακομαθημένο.Ξενερωτη την βρίσκω εγώ δεν τρελαίνομαι....
Πριν από καμιά 30αρα σελίδες;To My Immortal που έβαλα είναι γελοίο δηλαδή??
πριν 4 post το τραγούδησε η Κατερίνα.Πριν από καμιά 30αρα σελίδες;