15 λεπτά πριν, Superfunk είπε
Ρε συ Superfunk, άκουσα ότι πουλάνε σπάνια CDs του Κοντολάζου στο Discogs σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές, μιλάμε για €500 ως €2,800 max το CD! Ρίξε ένα μάτι πριν τα προλάβει κάνας άλλος και τα μαζέψει.
....ποιος τυχερός θα τα πάρει....?τα εχω ολα, και σε βινυλιο, οποτε μαλλον θα τα πουλησω....?
....ποιος τυχερός θα τα πάρει....?
Σωστά.μπα δεν τα πουλαω τελικα θα τα κρατησω για να τα κληρονομησει ο μικρος , να του αφησω και κατι καβαΝτζα...
Σωστά.Πως θα πορευτεί το παιδί στη ζωή του αν δεν βρει δισκογραφία Κοντολάζου σε βινύλιο...?
Τώρα έχουν αξία, όσο ζουν ακόμα fans του Kontolazou. Όταν δουν τα ραδίκια ανάποδα και οι τελευταίοι,, δεν θα υπάρχει πλέον κοινό που να ακούει πχιοτική λαϊκή μουσική.Μα εσύ δεν μου είπες ότι έχουν ακΣια; Άρα σε σαράντα χρόνια που θα ψοφησω θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη.
Αποφάσισε ? γιατί με μπερδεύεις ?
Τώρα έχουν αξία, όσο ζουν ακόμα fans του Kontolazou. Όταν δουν τα ραδίκια ανάποδα και οι τελευταίοι,, δεν θα υπάρχει πλέον κοινό που να ακούει πχιοτική λαϊκή μουσική.
Και πολύ καλά θα κάνεις. Αλλά όχι σε μένα, δεν ακΣίζω τέτοια τιμή, έχω κακό γούστο στη μουσική.Ε τότε να τα πουληΚω.
Τα θες;