- Πόντοι
- 938
Σε ποιά όπερα όμως?Η Μαρίνα μπορεί και στην όπερα. Η Κατερίνα είναι πολύ δυνατή φωνή με γεμάτες χαμηλές νότες. Λαμπρές και οι δυο.
Σε ποιά όπερα όμως?Η Μαρίνα μπορεί και στην όπερα. Η Κατερίνα είναι πολύ δυνατή φωνή με γεμάτες χαμηλές νότες. Λαμπρές και οι δυο.
Στην όπερα. Να τραγουδήσει όπερα. Όπως η Βίσση που τραγούδησε τους Δαίμονες του ΚαρβέλαΣε ποιά όπερα όμως?
Επειδή η οικονομία μας βασιζόταν στις εισαγωγές και όχι στην πρωτογενή παραγωγή. Άμα φρόντιζαν να παράγουν όταν εγώ ήμουν μικρός τώρα θα ήταν η καλύτερη επιλογή και θα αντιμετωπίζαμε τις κρίσεις με υποτιμήσεις και θα αντέχαμε, θα αυξάναμε την ανταγωνιστικότητα και τις εξαγωγές και την εισροή κεφαλαίου στη χώρα. Ενώ τώρα είμαστε σε βαρέλι δίχως πάτο.Αφτι εφτιχος τι γλιτοσαμε
Λογικό είναι,με τόσες επιλογές που έχετε και τόσο επαγγελματίες που είστε.Αφτι εφτιχος τι γλιτοσαμε
Ακόμα το έχω απορία πως δεν έγινε παγκόσμια περιοδεία αυτή η παραγωγή.Στην όπερα. Να τραγουδήσει όπερα. Όπως η Βίσση που τραγούδησε τους Δαίμονες του Καρβέλα
Είχε μια αίγλη παγκοσμιότητας το κομμάτι, τουλάχιστο … εγχώρια.Ακόμα το έχω απορία πως δεν έγινε παγκόσμια περιοδεία αυτή η παραγωγή.
Επειδή η οικονομία μας βασιζόταν στις εισαγωγές και όχι στην πρωτογενή παραγωγή.
To παραπάνω που κολλάει με το "Πολύ Fairlight παίζει" που έγραψα??Θα προτιμούσα να βγώ με την εν λόγο μπαλαρίνα μέρα μεσημέρι ντυμένη όπως είναι,παρά με ένα σούργελο που πιστεύει οτί ένα ωραίο σύνολο καταλήγει σε άσπρη κάλτσα και ρόζ crocs.Δέν δέχεται μόνο η μουσική,επίθεση (αντί)αισθητικής.
Πίσω παιδιά,ας είναι και στον 19 αιώνα.
Δέν είναι κακό να στρίψεις κάποια στιγμή σε κάποιο αδιέξοδο.
Κακό είναι να πιστεύεις οτι θα ανοίξεις δρόμο χτυπώντας το κεφάλι σου στον τοίχο.
4 ώρες πριν, cos_dr είπε
Πως ξεκινάς
Μαλλον κατάλαβα λάθος.Το εκλαβα ως πολύ περούκα,πολύ φορέματα εποχής,πολύ κλασίκ με λιγα λόγια.Οπότε σου αρέσει?Δέν είναι πανέμορφη...Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος.To παραπάνω που κολλάει με το "Πολύ Fairlight παίζει" που έγραψα??
Ανέφερα το Fairlight γιατί ακούγεται πολύ στο κομμάτι, ο ήχος της εισαγωγής πχ είναι από τους πιο κλασικούς και πολυχρησιμοποιημένους Fairlight ήχους. Μη σου πω ότι το κομμάτι έχει φτιαχτεί εξολοκλήρου πάνω στο Fairlight, πράγμα καθόλου απίθανο μια και ήταν ένα από τα ελάχιστα (2-3) "DAW" της εποχής.Μαλλον κατάλαβα λάθος.Το εκλαβα ως πολύ περούκα,πολύ φορέματα εποχής,πολύ κλασίκ με λιγα λόγια.Οπότε σου αρέσει?Δέν είναι πανέμορφη...Συγνώμη αν κατάλαβα λάθος.
Εχω αγνοια,πραγματικά.Το πήρα σαν όρο/αναφορά στον μεσαίωνα.Ανέφερα το Fairlight γιατί ακούγεται πολύ στο κομμάτι, ο ήχος της εισαγωγής πχ είναι από τους πιο κλασικούς και πολυχρησιμοποιημένους Fairlight ήχους. Μη σου πω ότι το κομμάτι έχει φτιαχτεί εξολοκλήρου πάνω στο Fairlight, πράγμα καθόλου απίθανο μια και ήταν ένα από τα ελάχιστα (2-3) "DAW" της εποχής.