Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
freerock1974 είπε:
Το ανεβασα ΕΓΩ αφου εψαξες.. :P :D ;D

Μαλλον πατουσες to και οχι too.Δεν εξηγειται αλλιως,μου το βγαλε με την πρωτη.

Εκτος αν εψαχνες στο ''Χρυσο οδηγο''... :P
Με τόσο avatar που είχα πιεί μπορεί ;D να έγραφα και το "Thunder" λάθος (άσε που από τα δάκρια θόλωνε το μάτι μου)! :P ;D

Σήμερα βρήκα και αυτό (που επίσης δεν έβρισκα χθες).

ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

gvour είπε:
Κατι λεμε κατα καιρους για groove?Αυτο ειναι!
Αυτό (κάτι είπατε για groove κύριος).

Λάκη και ενδυματολογικά μου φαίνονται ο.κ. ;D

fusiongtr είπε:
Λάκη και ενδυματολογικά μου φαίνονται ο.κ. ;D
Ναι! Οι πιέτες και το «καρότο» θα φορεθούν πολύ εφέτος το χειμώνα (το Μιλάνο έχει βουίξει). Επίσης το όχι slim fit πουκάμισο….κουμπωμένο μέχρι πάνω (η αθλητική εφημερίδα του λείπει, και θα ήταν κομπλέ ;D)

LK είπε:
Ναι! Οι πιέτες και το «καρότο» θα φορεθεί πολύ εφέτος το χειμώνα (το Μιλάνο έχει βουίξει). Επίσης το όχι slim fit πουκάμισο….κουμπωμένο μέχρι πάνω (η αθλητική εφημερίδα του λείπει, και θα ήταν κομπλέ ;D)
Αν έχεις άκρες στο Μιλάνο, εγώ ... :-X ;D

Συγνώμη από τον Σερ Ματλει και τον κύριο Ρουμπινστάιν για τη φασαρία που ακολουθεί .Συγνώμη επίσης  από τον κύριο Λάκη για τις άθλιες ενδυματολογικές επιλογές του γρουπ -μάλλον από Αγ.Βαρβάρα ψωνίστηκαν τα παιδιά και μάλιστα δεν θα είχαν ούτε ψιλά για να κουρευτούνε  ;D.

Τέλος και μια μεγάλη από τους ντράμερ του φόρουμ γι αυτόν τον άθλιο ξυλοκόπο  ;)

SHE SHE RIDER (LIVE VIDEO) SOCRATES DRANK THE CONIUM

Δεν μου άρεσαν ποτέ οι Σώκρατες σαν μουσικό είδος ,αλλά αυτή η διασκευή είναι θάνατος .

Αν ψάξετε λιγάκι θα βρείτε γύρω στα 20 λεπτα υλικό από αυτή την συναυλία που γυρίστικε για εκπομπή της ΥΕΝΕΔ με παρουσιαστή το Ντάνο Λυγίζο .Απολαυστικά στιγμιότυπα και εικόνες της εποχής

Όχι ακριβώς μουσική, αλλά διασκεδαστικότατο nonetheless

samy paraga είπε:
Συγνώμη από τον Σερ Ματλει και τον κύριο Ρουμπινστάιν για τη φασαρία που ακολουθεί
Εννοεις τον L. Bernstein  και οχι τον A.Rubinstein.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back