- Πόντοι
- 423
Το παιζαμε καποτε διασκευη με τη μπαντα...fusiongtr είπε:Τι να λέμε τώρα!!
Δεν βρίσκω να ανεβάσω το "to scared to live"
Εντελώς όμως. Φοβερή μπάντα. Για μένα το αγαπημένο μου θα είναι πάντα το πρώτο που άκουσα.freerock1974 είπε:Οι αγαπημενοι μου!Κριμα!!!!!!!!Αντερειτιντ εντελως...
Προσκυνω σε δασκαλε!freerock1974 είπε:Το παιζαμε καποτε διασκευη με τη μπαντα...
Οι αγαπημενοι μου!Κριμα!!!!!!!!Αντερειτιντ εντελως...
Thunder - Too Scared Too Live
Αντε και μια ακομα ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ
THUNDER - Fly On The Wall.wmv
Lord,το Low life ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ μεσα στα 10 καλυτερα hardrock τραγουδια oλων των εποχων.Lord_Goumis είπε:Εντελώς όμως. Φοβερή μπάντα. Για μένα το αγαπημένο μου θα είναι πάντα το πρώτο που άκουσα.
;D ;D ;DLK είπε:Για διαλυθείτε..... ;D
Συμφωνώ! Και σαν έναυσμα από αυτή τη κουβέντα θα τους ακούσω-ψάξω ΑΚΟΜΑ περισσότερο. Η άνθρωποι έχουν αυτό το συνδυασμό θεϊκής φωνής-ηχάρας-ροκ μελωδικότητας που ευφραίνει καρδίαν...freerock1974 είπε:Lord,το Low life ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ μεσα στα 10 καλυτερα hardrock τραγουδια oλων των εποχων.
Αν οι tHunder ειχαν ξεκινησει το 81 και οχι το 89 που αμεσως μετα ξεκινησε το Seattle και σκοτωσε το πεντατονικο ροκ,θα ηταν πολυ πιο γνωστοι.
Tα 2 πρωτα τους,ειναι ΙΣΤΟΡΙΚΑ αλμπουμ!
the devil made me do it...LK είπε:My personal favorite
Το έπιασα το υπονοούμενο ;D! Κομματάρα by the way…..freerock1974 είπε:Διαβασε και τους στιχους..θα σου κανουν καλο... 8)
Θες να μας παρουν τα κλαματα βραδυατικα?gvour είπε:til it shines&day like today..
Τώρα, μας πήραν ήδη γαμώτο!freerock1974 είπε:Θες να μας παρουν τα κλαματα βραδυατικα?
Έχω πιάσει την κλασσική και κλαίω λέμε, όχι άλλο κάρβουνο!!'Til it Shines
On A Day Like Today - Bowes & Morley
Το ανεβασα ΕΓΩ αφου εψαξες.. ;Dfusiongtr είπε:Που το βρήκες βρε σατανά??
Καλα....για τετοιες γραφει τετοια ασματα?Η μια εκ των δυο αδελφων ηταν το αμορε(πως τα λεω ο π.....)του Morley.