Anduan3 είπε:Γ@μ@τα, ολοι οι καλοι φευγουν νωρις τελικα, ενω τα "ζωα" που δεν εχουν αγχος ζουν 800 χρονια... :
Τελος παντων, ας ακουσουμε ακομα ενα απιστευτο (και εγληματικα underrated) κιθαριστα/Bluesman, τον εξαιρετικο Roy Buchanan sto "Soul Dressing" (live in Japan - 1978)
(με εναν φοβερο Malcolm Lukens στο Hammond)
;D ;D ;D ;DAnduan3 είπε:Μη με τσιγκλας τωρα, και εχω να πιω 3 μηνες.... ;D
Δεν εχει λασκα.Μονο Λασκαρη.gvour είπε:Ασε μας λιγο λασκα.
Πρέπει να κυκλοφορεί "φρέσκο" πράμα στη Ρόδο. Όταν ήμουν εγώ, ήταν τα "κλασσικά".Evilnye είπε:Δεστε το οπωσδήποτε μέχρι το τέλος.
Λίγο απ' όλα. Καινούρια και παλιά.Nestoras είπε:Πρέπει να κυκλοφορεί "φρέσκο" πράμα στη Ρόδο. Όταν ήμουν εγώ, ήταν τα "κλασσικά".![]()
Nightmusic λοιπόν. Τι σου είναι το noizΌσο για τα απερίγραπτα κοστούμια των 80's, είχα δει παλιά σε μια μουσική εκπομπή στην τηλεόραση (να δεις πώς τη λέγανε....) τον κλάπτον να παίζει με ένα ανεκδιήγητο μωβ/φούξια κοστούμι. Τελειώνοντας η εκπομπή και καθώς ο παρουσιαστής ευχαριστούσε τους καλεσμένους, ανέφερε και ότι ο κύριος Κλάπτον θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μπάτμαν που του δάνισε το κοστούμι του Τζόκερ ή κάτι παρόμοιο. Του Ερίκου δεν του πολυάρεσε η ατάκα.
Παντα μ αρεσε περισσοτερο η φωνη του Clapton απο την κιθαρα του.Τα ρουχα δεJazzjoker είπε:Γεια σου ρε Γιώργο! Περί του πρώτου βιντέου ο λόγος.
Πριν από ολίγες μέρες, στο θρεντ περί ντυσίματος και σκηνικής παρουσίας, έγραφα:
Nightmusic λοιπόν. Τι σου είναι το noiz![]()