Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
Πραγματι πολυ κριμα.Και φαινοταν πολυ down to earth τυπος.Στις μισες συνεντευξεις

μιλαει για εξωμουσικα θεματα.Δε φαινοταν κολλημενος μ αυτο που κανει.Τελικα δεν

ξερει κανεις τι κρυβει το μυαλο του ανθρωπου.

Γ@μ@τα, ολοι οι καλοι φευγουν νωρις τελικα, ενω τα "ζωα" που δεν εχουν αγχος ζουν 800 χρονια... ::)

Τελος παντων, ας ακουσουμε ακομα ενα απιστευτο (και εγληματικα underrated) κιθαριστα/Bluesman, τον εξαιρετικο Roy Buchanan sto "Soul Dressing" (live in Japan - 1978)

(με εναν φοβερο Malcolm Lukens στο Hammond)

Εξαιρετικος παικτης ο Tony Z και all star μπαντα(Robillard-Gayden-Purdie-Person).

Φοβερο αλμπουμ και εξισου φοβερη παραγωγη!

Νομιζω οτι θα βγαλω το ουισκι εξω ;D αν και δεν παει με τετοια ζεστη, αλλα απ'την αλλη, Blues ξεροσφυρι παλι δεν παει... ;D

Anduan3 είπε:
Γ@μ@τα, ολοι οι καλοι φευγουν νωρις τελικα, ενω τα "ζωα" που δεν εχουν αγχος ζουν 800 χρονια... ::)

Τελος παντων, ας ακουσουμε ακομα ενα απιστευτο (και εγληματικα underrated) κιθαριστα/Bluesman, τον εξαιρετικο Roy Buchanan sto "Soul Dressing" (live in Japan - 1978)

(με εναν φοβερο Malcolm Lukens στο Hammond)

Μη με τσιγκλας τωρα, και εχω να πιω 3 μηνες.... ;D

Anduan3 είπε:
Μη με τσιγκλας τωρα, και εχω να πιω 3 μηνες.... ;D
;D ;D ;D ;D

Δασκαλε ειναι περιοδος διακοπων!Ασε μας λιγο λασκα.

Μη μου βαζεις τετοια βραδυατικο εχω δυσκολη μερα αυριο στη δουλεια.

Το απολυτο groove και Η ΦΩΝΗ!

gvour είπε:
Ασε μας λιγο λασκα.
Δεν εχει λασκα.Μονο Λασκαρη.

Δε θα παψω να το λεω...

Η καλυτερη ροκ φωνη ever...DANNY BOWES!

Και τι υποτιμημενο γκρουπ...

thunder I'll be waiting

Evilnye είπε:
Δεστε το οπωσδήποτε μέχρι το τέλος.
Πρέπει να κυκλοφορεί "φρέσκο" πράμα στη Ρόδο. Όταν ήμουν εγώ, ήταν τα "κλασσικά". :D

Nestoras είπε:
Πρέπει να κυκλοφορεί "φρέσκο" πράμα στη Ρόδο. Όταν ήμουν εγώ, ήταν τα "κλασσικά". :D
Λίγο απ' όλα. Καινούρια και παλιά.

Για να μην τρολάρω και το άλλο θέμα,

ΠαΛΙο ΚΑΙ ΚλαΣΣικΟ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γεια σου ρε Γιώργο! Περί του πρώτου βιντέου ο λόγος.

Πριν από ολίγες μέρες, στο θρεντ περί ντυσίματος και σκηνικής παρουσίας, έγραφα:

Όσο για τα απερίγραπτα κοστούμια των 80's, είχα δει παλιά σε μια μουσική εκπομπή στην τηλεόραση (να δεις πώς τη λέγανε....) τον κλάπτον να παίζει με ένα ανεκδιήγητο μωβ/φούξια κοστούμι. Τελειώνοντας η εκπομπή και καθώς ο παρουσιαστής ευχαριστούσε τους καλεσμένους, ανέφερε και ότι ο κύριος Κλάπτον θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Μπάτμαν που του δάνισε το κοστούμι του Τζόκερ ή κάτι παρόμοιο. Του Ερίκου δεν του πολυάρεσε η ατάκα.
Nightmusic λοιπόν. Τι σου είναι το noiz :o

Jazzjoker είπε:
Γεια σου ρε Γιώργο! Περί του πρώτου βιντέου ο λόγος.

Πριν από ολίγες μέρες, στο θρεντ περί ντυσίματος και σκηνικής παρουσίας, έγραφα:

Nightmusic λοιπόν. Τι σου είναι το noiz :o
Παντα μ αρεσε περισσοτερο η φωνη του Clapton απο την κιθαρα του.Τα ρουχα δε

ασ το καλυτερα.......

Ο Cray παντως ειναι θεος.Τι θεος δηλ ημιθεος και βαλε!Εχει πολλη θυμηση το κομματι.

Ασε μην τα λεω γιατι θα με περιλαβει ο Παπαδοπουλος(οχι αυτος με τα μπισκοτα ουτε ο αλλος

ο ενδοξος ;D.Αυτος με τις πετρες θα με κοροιδευει παλι(και δικιο θα χει δηλαδη-τι να λεμε τωρα).

Γεια σου και σενα Σπυρε!Για παρτη σου λοιπον(μια και στο ιδιο καζανι τελικα βραζουμε).

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back