Τι μουσικη ακουτε τωρα?

Status
Not open for further replies.
[flash=200,200]

Εμφανιζεται στην ταινια O Brother Where Art Thou?

Achilleas Diamantis - Guitars

Stratos Diamantis - Keyboards

Tom Kennedy - Bass

Dave Weckl - Drums

Ο  "τρελλός" του μπλουζ που όχι μόνο μιλάει με κότες , κοκόρια και λοιπά πουλερικά ισχυριζόμενος οτι μπορεί να συννενοηθεί και μαζί τους (μεγάλη ιστορία το άτομο-ψάξτε τον οι μπλουζόψυχοι) αλλά παίζει και με ότι πέσει στα χέρια του................

(δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για boutique κιθάρες και διάφορα gudgets κλπ. Αμφιβάλλω αν τα γνωρίζει κιόλας....)

Απολαύστε τον.

"cigar box guitar" ε?? ;D

Εμενα μια χαρα μου ακουγεται παντως 8)

Anduan3 είπε:
"cigar box guitar" ε?? ;D

Εμενα μια χαρα μου ακουγεται παντως 8)
Είναι απίστευτος. Έχει τρομερή ενέργεια μέσα του αυτός ο άνθρωπος.

Καλα, στο δευτερο κλιπ με τι παιζει? Με τηγανι μου μοιαζει...
21d2e99c92793a6e7802ca25d47f9938.gif

Φοβερος ο τυπος ;D

epikouris είπε:
Ο  "τρελλός" του μπλουζ που όχι μόνο μιλάει με κότες , κοκόρια και λοιπά πουλερικά ισχυριζόμενος οτι μπορεί να συννενοηθεί και μαζί τους (μεγάλη ιστορία το άτομο-ψάξτε τον οι μπλουζόψυχοι) αλλά παίζει και με ότι πέσει στα χέρια του................

(δεν νομίζω να ενδιαφέρεται για boutique κιθάρες και διάφορα gudgets κλπ. Αμφιβάλλω αν τα γνωρίζει κιόλας....)
Ιδιαίτερη περίπτωση μουσικού( "διασκεδαστής" δηλώνει ο ίδιος) και καλός και ευφάνταστος κατασκευαστής. Έχει φτιάξει την cigar box του Seasick Steve (Δημήτρη, τον ξέρεις; Αν όχι, ψαξ'τον, μπλουζ παίζει, έμενα μου αρέσει πολύ).

kostri είπε:
Ιδιαίτερη περίπτωση μουσικού( "διασκεδαστής" δηλώνει ο ίδιος) και καλός και ευφάνταστος κατασκευαστής. Έχει φτιάξει την cigar box του Seasick Steve (Δημήτρη, τον ξέρεις; Αν όχι, ψαξ'τον, μπλουζ παίζει, έμενα μου αρέσει πολύ).
Μεγάλη ιστορία και αυτός και μπράβο που τον ανέφερες. Hobo bluesman που έχει γυρίσει όλο το κόσμο. Η προσωποποίηση του αντισταρ. Σύγχρονος Διογένης θα έλεγα γιατί δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα μεγάλα ονόματα και επιμένει να ζει στο περιθώριο. Τριγυρνάει στην Αγγλία τώρα αν δεν απατώμαι. Ένα πραγματικός ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ τύπος.

Ένα βιντεάκι του.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back