Kαποτε πρεπει να κοιμαμαι κι εγω, εκεινη την ωρα γυρισα. Μισω τις Κυριακες...Anyway.cigaret13 είπε:Ορίστε τι κάνατε στο παλικάρι, που είναι σαν τα κρύα τα νερά που πηγαινοέρχονται, από τις 8:30 το πρωί έχει να ποστάρει....
Σιγά να μην ήθελα να μοιάζω στην ποντικομαμή με τις πιέτες...μπλιαχ!Να έμοιαζα στον παρακάτω mister μάλιστα!Κι αυτός απ'τα 60'ς παίζει.Και παίζει ακόμα.Τι?Επειδή δεν είναι πολύ γνωστός?Δεν είναι ντενεκές ξεγάνωτος ο άνθρωπος ;D ;D ;D ;D ;DJohnny.T είπε:Φτασε εσυ εβδομηντα με την ρυτιδα μεχρι το γονατο και τις ουσιες να κανουν παρτι στο αιμα σου χρονια,πιασε μια τελεκαστερ και διασκεδασε μερικα χιλιαρικα κοσμο με τα αιωνια τραγουδια σου.Μπορεις να το κανεις κοπελια.Δεν μπορεις ουτε εσυ και ουτε εγω επομενως καλα ειμαστε στο φορουμ να ανεβαζουμε τραγουδακια και να το παιζουμε ειδημονες περι μουσικης ενω οι περισσοτεροι γρατζουναμε ενα οργανο και μεχρι εκει.Τωρα για τους stones στα ειπα και παραπανω.Μονο ενας νιωθει και αυτος ειναι ο Σαμυ ,ολοι οι αλλοι για μουσειο.χαχαχαχαχαχαχα
Ασε ρε Αιντνα τωρα κανε καμια δουλεια,χαχαχαχαχαχαχαΜητσο μαζι σου.Μεγαλοι οι stones αλλα οι φανατικοι ειναι λιγοι.Ειμαστε σαν αδερφοτητα ενα πραμα .λιγοι και καλοι.αχαχαχχααχα.magna είπε:Σιγά να μην ήθελα να μοιάζω στην ποντικομαμή με τις πιέτες...μπλιαχ!Να έμοιαζα στον παρακάτω mister μάλιστα!Κι αυτός απ'τα 60'ς παίζει.Και παίζει ακόμα.Τι?Επειδή δεν είναι πολύ γνωστός?Δεν είναι ντενεκές ξεγάνωτος ο άνθρωπος ;D ;D ;D ;D ;D
Είμεθα λίγοι οι άντριδες πως να το κάμνουμε τώρα ;D ;D ;DJohnny.T είπε:αλλα οι φανατικοι ειναι λιγοι.Ειμαστε σαν αδερφοτητα ενα πραμα .λιγοι και καλοι.αχαχαχχααχα.
Οι άντριδες δεν χρησιμοποιούν μέτρονόμο...παλιοντιγκιντάγκα! ;Dsamy paraga είπε:Είμεθα λίγοι οι άντριδες πως να το κάμνουμε τώρα ;D ;D ;D
Επ ευκαρία, ποιό καλό παιδάκι θα με πει σε τι ταχύτητα να ορίσω το μετρονόμο και τις αξίες 8-4-16 ξέρω γω τι, πρέπει σε αυτούνο το δοκιμαστικό λαίμαι?
https://soundcloud.com/samy-paraga/elpida1
Έλα ρε δάσκαλε, λαίμαι και καμιά λαλακία, περί άντριδων δια να περνάει ώρα, μην το παίρνεις τοις μετρητοίς, πάρτον επί πιστώσει λαίμαι ;D ;D ;Dmarathon είπε:Οι άντριδες δεν χρησιμοποιούν μέτρονόμο...παλιοντιγκιντάγκα! ;D
Να μου κρατήσεις σπόρο ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Είμεθα λίγοι οι άντριδες πως να το κάμνουμε τώρα ;D ;D ;D
Μπρε και ηλιόσπορο σε κρατάω λαίμαι εγώ, αλλά ημαρτόνε με τα προγκ και φαντάσου πως δεν έχει μπει ακόμα ο νερουλάς του Ευρίπου ;D ;D ;Dmagna είπε:Να μου κρατήσεις σπόρο ;D ;D ;D
Είσαι και ανήλικο, ακούς και σύρμα...........δείχνω συγκατάβαση λαίμαι στο πρόβλημα της συνανθρώπισας φρικιόmagna είπε:Κι αφού τον έκλαψα το μακαρίτη ας ακούσω λίγο σύρμα ;D ;D ;D
ασχολίαστο ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Είσαι και ανήλικο, ακούς και σύρμα...........δείχνω συγκατάβαση λαίμαι στο πρόβλημα της συνανθρώπισας φρικιό
Ας είμεθα σοβαροί ΩΜΟς