και ντοκουμέντα λαίμαιfusiongtr είπε:Μην τους ακούς βρε
Ακούστε ρε παιδιά θέμα για σεμινάριο!
Μιας και μπήκε θέμα σεμιναρίου,έπεσε και πιάνο να ένα καλό σεμινάριο απ'τον Μάρκο Αλεξίου.Όποτε έχετε χρόνο αξίζει να το δείτε.(Άστα τα μικρά πολύχρωμα πλασματάκια να λένε fusiongtr ;D ;D ;D)fusiongtr είπε:Μην τους ακούς βρε magna, ότι θένε λένε!
Ακούστε ρε παιδιά θέμα για σεμινάριο!
Έτσι μ' αρέσεις κοπέλα μου! 8)magna είπε:Άστα τα μικρά πολύχρωμα πλασματάκια να λένε
Καποιο φτηνο transistor organ στην εισαγωγη, σαν Vox Continental ακουγεται, και μετα παιζουν με ενα Clavinet.samy paraga είπε:Ου Καταρράκτης θα μας πει με τι μπλιμπλίκι παίζουν τα παιδιά επαέ
περί ορέξεως... σεβαστόν...cigaret13 είπε:Καλύτερη αυτή η version από αυτής των Psycho......8)
Waterfall-K είπε:Ποσα χρονια εχω να ακουσω αυτη την κομματαρα...![]()
Ιστορικο και κορυφαιο live, οπως και να το δεις. Το ακουγα απο πολυ πιτσιρικας σε κασετα. Οπως και τα περισσοτερα αλμπουμ του Jarre. Τωρα το πως αρχισα να ακουω Jarre και ηλεκτρονικη γενικα δεν θυμαμαι. Τα σπιτικα ακουσματα ηταν παντα γυρω απο Rock/Hard Rock, Blues, Funk, Pop κλπ, κι αυτα λογω του μεγαλυτερου αδερφου μου. Καπου τον ακουσα anyway και μετα με επιασε η μουρλα, ακουσα και Παπαθανασιου και ηρθε κι εδεσε.FatalV είπε:Ας είναι καλά ο πατέρας, που μας μεγάλωσε (εμένα και τα αδέρφια) με τέτοια ακούσματα!
Ας είναι καλά και ο Καταρράκτης, που μας τα θύμισε! Όλο το album/live κόβει κωλιά!
Η αλήθεια είναι πως όταν με πήρε τηλέφωνο να με πει πως παρέλαβε ακουγόταν κάπως ευτυχισμένος ;D ;D ;DDinosp είπε:Αυτό που ελαφρώς με ανησυχεί είναι το οτι μου είπε α) πως έχει αρχίσει να το δοκιμάζει