Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Welcome to the murder show!

Waterfall-K είπε:
Aν υπαρχει καποιο backstage βιντεο απο την παραπανω "συναυλια" με τα  κλοτσιδια που τρωνε, ας το ποσταρει καποιος.
laugh4.gif
Παρε το Ρουβακο  σου λοιπον Καταρακτη με το μαλι κομμωτηριου που λες και συ ,τις κορονες και τα ατελιωτα σολιδια και ασε μας εμας να ακουσουμε λιγο αγνο ,προστυχο ,ανατρεπτικο ,γαμημενο ροκ εν ρολ.

Τελευταίο γιατί σας έπρηξα!

Ξεκινάει ο συνάδελφος θρεντ για τον πόνο του,πετάγεται ο άλλος και εκθέτει το προσωπικό του πρόβλημα που παρεπιμπτόντως ανήκει σε άλλη ειδικότητα...τι να πεις?Αφιερωμένο λοιπόν,διατί σεβόμεθα τον πόνο του συνάδελφου και δε λερώνω το εκεί θρεντ ;D ;D ;D

magna είπε:
Ξεκινάει ο συνάδελφος θρεντ για τον πόνο του,πετάγεται ο άλλος και εκθέτει το προσωπικό του πρόβλημα που παρεπιμπτόντως ανήκει σε άλλη ειδικότητα...τι να πεις?Αφιερωμένο λοιπόν,διατί σεβόμεθα τον πόνο του συνάδελφου και δε λερώνω το εκεί θρεντ ;D ;D ;D
Ότι θέμε κάνουμε, είμεθα αναρχοκομμουνισταί λαίμαι.............παρεπιπτόντως πως το έπαθες και έβαλες άσθμα της προκοπής φρικουλίτα?  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Ότι θέμε κάνουμε, είμεθα αναρχοκομμουνισταί λαίμαι.............παρεπιπτόντως πως το έπαθες και έβαλες άσθμα της προκοπής φρικουλίτα?  ;D ;D ;D
Ο πάνκης μέσα μου.Τον βάζω για ύπνο αλλά τον ξυπνάνε.Ωραίος ο μουστάκιας στη μόστρα φώτο,συνάδελφος ;D

magna είπε:

Επιτελους μια γυναικα εχει αυτο το φορουμ ,αλλα εχει καποιο γουστο.Dolls και τα μυαλα στον Καταρακτη χαχαχαχαχαχα

Johnny.T είπε:
Επιτελους μια γυναικα εχει αυτο το φορουμ ,αλλα εχει καποιο γουστο.

Dolls και τα μυαλα στον Καταρακτη χαχαχαχαχαχα
Μπαίνουν κι άλλες αλλά φεύγουν κλαπς κλαπς κλαπς...

με την καληνύχτα μου!

Τώρα είναι τελευταίο!

Καληνύχτες!

magna είπε:
Μπαίνουν κι άλλες αλλά φεύγουν κλαπς κλαπς κλαπς...

Γαμω το ασμα ,ευγε κοπελια!!!

Καλημερα παιδι μου Johnny.T.

Επετρεψε μου να σου μιλησω στη γλωσσα σου (την οποια μιλαω πριν καν γεννηθεις)

Johnny.T είπε:
Παρε το Ρουβακο  σου λοιπον Καταρακτη...
Εσυ να παρεις τον Ρουβακο (?) και να τον βαλεις εκει που ξερεις. For the record, o Ρουβας ειναι κατι ετη φωτος καλυτερος (μουσικα/φωνητικα κλπ) απο τον καραγκιοζη που μας ποσταρες.

ασε μας εμας να ακουσουμε λιγο αγνο, προστυχο, ανατρεπτικο, γαμημενο ροκ εν ρολ.
Απο το "αγνο ,προστυχο ,ανατρεπτικο ,γαμημενο ροκ εν ρολ" ισχυει μονο το "γαμημενο". Ολα τα αλλα ειναι απλα για να γελαμε. Αν θες να ακουσεις "ανατρεπτικο" Rock, σταματα να ακους μαλακιες τυπου Cramps. Εχεις μπερδεψει το τσιρκο με την μουσικη.
Και επειδη μας εχεις πρηξει τα μέζεα με παιδιαστικες μαλακιες τυπου "Sex, Drugs & Rock n' Roll" και "Μαγκια, Κλανια & Κωτσο Βασιλια", θα σε συμβουλευα να αραξεις στα κυβικα σου και να μην τρελαινεσαι. Σταματα να πινεις (οτι σκατα πινεις) και μαθε να γραφεις σαν ανθρωπος, στις 10 λεξεις που γραφεις οι 7 ειναι "μ@λ@κ@ς". Εχω δει μελη του φορουμ να τρωνε Ban με το 1/20 της συμπεριφορας σου.

Αντε καλημερα καρνταση.

Μην μου απαντησεις, κριμα ειναι να κλειδωθει κι αυτο το θρεντ και να παμε στο "Τι μουσικη ακουτε τωρα? IV".

Last edited:

Ουραία Κυριακή, έχω σκούπισμα-σφουγγάρισμα, πλυντήρια  ;D ;D ;D

Να "πάρεις" γυναίκα......... ::) :-X 

Καλημέρα..... :)

cigaret13 είπε:
Να "πάρεις" γυναίκα......... ::) :-X 
Καλημέρα Σιγαρέτε, εγώ δε σε έβρισα, έτσε?

Θα πάρω μπάτλερ στοιχίζει λιγότερο  ;D ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back