Όχι φίλος ΚΟΒΑ... Παρότι μου καταλογίζεις διάφορα, είμαι (κατά βάθος) πολύ δημοκράτης ;Dsamy paraga είπε:Ντίνος κλποί, το 5λιτρο τέλεψε λαίμαι ;D ;D ;D
Προαγωγέ εδώ είσαι αν λαμβάνεις σχετικά με το Στρατιές, τέτοια γούστα σέλω, κάνε μας μάγκες λαίμαι 8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Όχι φίλος ΚΟΒΑ... Παρότι μου καταλογίζεις διάφορα, είμαι (κατά βάθος) πολύ δημοκράτης ;D
Όλοι θα λάβουνΤούτο εστί το σώμα σου, θα σε σκίσουν κανάγια, μόλις διαπιστώσουν πως θα πάρει ο καθείς από ένα καραφάκι ;D ;D ;D
Το δοκίμασε πριν λίγο και ο οδοντίατρος σου- εξαιρετικο 8)
Δεν φάνηκε σήμερα και τον περίμενα...samy paraga είπε:Προαγωγέ εδώ είσαι αν λαμβάνεις σχετικά με το Στρατιές, τέτοια γούστα σέλω, κάνε μας μάγκες λαίμαι 8)
Ναιsamy paraga είπε:Προαγωγέ εδώ είσαι αν λαμβάνεις σχετικά με το Στρατιές, τέτοια γούστα σέλω, κάνε μας μάγκες λαίμαι 8)
;Dpipityri είπε:Ο μακαρίτης είχε πολλές φορές πει πως οι Cream στην πραγματικότητα
ήταν ένα free jazz trio
Άσε μας ρε Πίπητυρί, εδώ ο άλλος ήπιε το τσίπρο των παιδιώνενε κι εσύ μας λες ψυχεδέλιες? ;D ;D ;Dpipityri είπε:Ο μακαρίτης είχε πολλές φορές πει πως οι Cream στην πραγματικότητα
ήταν ένα free jazz trio όπου ο Clapton έπαιζε τον ρόλο του Ornette Coleman-
απλά αυτός και Baker. δεν του το΄χαν πει. ;D
Πως είπατε; ;Dsamy paraga είπε:Άσε μας ρε Πίπητυρί, εδώ ο άλλος ήπιε το τσίπρο των παιδιώνενε κι εσύ μας λες ψυχεδέλιες? ;D ;D ;D
Τι ήπιατε ? Σεγνώμη κύριε, ποιός είθτε ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Πως είπατε; ;D
Αυτό που βγαίνει στην ΛήμνοDinosp είπε:Άντε μάθαμε και τι είναι το Tennesee moonshine - τι σου είναι ο γουγλης!!