Aς έπαιρνες με ουδέτερο ph ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Δεν το λέω εγώ λαίμαι οι στίχοι το λένε και γι αυτό το αποφεύγω ;D ;D ;D
Wash my dick, now my babies are sick, with isotope soap
Aς έπαιρνες με ουδέτερο ph ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Δεν το λέω εγώ λαίμαι οι στίχοι το λένε και γι αυτό το αποφεύγω ;D ;D ;D
Wash my dick, now my babies are sick, with isotope soap
Την έχω στα υπ'οψιν!Marvin+ είπε:Magna, σου προτείνω να τη ζήσεις την εμπειρια της Ροδόπης (οσο ακομα ακούς και βλέπεις) 8)
Σε ολους αρεσει φιλε Μαρβινπλας. ;D ;D ;DMarvin+ είπε:Ευχαριστω για την επιδοκιμασία George... (Μου αρεσει να επιδοκιμάζουν ;D)
Γεια σου βρε one million karma George ;D ;D ;Dgvour είπε:Σε ολους αρεσει φιλε Μαρβινπλας. ;D ;D ;D
Κι ας το κρυβομε.
Το Ροδοπάκι το ρώτηξες αν αντέχει ξανά ορειβάτες με μπλούζες τυλιγμένες στη μέση και φουτεράκια Νδου Που? ;D ;D ;DMarvin+ είπε:Magna, σου προτείνω να τη ζήσεις την εμπειρια της Ροδόπης (οσο ακομα ακούς και βλέπεις) 8)
Οι ρεμπέτες έλεγαν ότι ο στίχος είναι ο ρουφιάνος της μουσικής.Στο συγκεκριμένο τάζμα δεν παίχτηκε καμιά ρουφανιά.....(ευτυχώς) ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Το Ροδοπάκι το ρώτηξες αν αντέχει ξανά ορειβάτες με μπλούζες τυλιγμένες στη μέση και φουτεράκια Νδου Που? ;D ;D ;D
Και ποιός το ρωτάει??? ;D
Ο απόλυτος πανκ στίχος λαίμαι καζαγκούγκουδες και καζαγκούγκιδα ;D ;D ;D
Με φώναξε κανείς? ;Dsamy paraga είπε:Υποθέτω πως μόνο κανάς Φούζιος& ΠίπηςΤυρίς, ημπορούν να ακούσουν τέτοια άσθματα 8)
Η παρακμη της Ρωμης ηταν παιδικη χαρα συγκρινομενη με την περιπτωση σου. Ελα, βαλε κι ενα Μελινα Κανά τωρα να μας βγει η μπριζολα απ'την μυτη. ;D ;Dsamy paraga είπε:
;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Η παρακμη της Ρωμης ηταν παιδικη χαρα συγκρινομενη με την περιπτωση σου. Ελα, βαλε κι ενα αληθινά παακμιακό μεροκαματάκι τύπου Καλιγούλα
Σοφα μιλησες ωρε γεροντισσα Magna.magna είπε:3. Oι Purple δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν τι εστί παπακωνσταντίνου οπότε ας μη χρεώνονται το ατυχές συμβάν.
4. Οι Purple είναι μοναδικοί! ;D
6. Ό,τι και στο 4 ;D ;D ;D
ommmmmm ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Σοφα μιλησες ωρε γεροντισσα Magna.;D![]()
Μία απ' τα ίδια Dinosp!Kροκόδειλος ,από καρέκλα σε καρέκλα και λούφα σε καμιά γωνία να περάσει η μέρα στη δουλειά. ;DDinosp είπε:Χθες με ξενυχτήσατε και σήμερα το πρωι ψιλοσερνομουν... Συνήλθα μετα τις 11...
Yes, MOXF6 (το εχεις/ειχες κι εσυ...) με "πειραγμενο" το Hammond. O συγκεκριμενος ηχος σκοτω.Dinosp είπε:Ζούμε ιστορικές στιγμές!! Πρωτη εμφάνιση του καταρράκτη στο φόρουμ με synth (moxf6?)
Υπαρχει ενας βασικος κανονας στο σπιτι: οι ανθρωποι μεσα και οι γατες εξω απ'το σπιτι. Αν τις ανεβασω ολες πανω, συντομα δεν θα υπαρχει χωρος για μας, οποτε...και χωρίς γάτες!!
Χλωμο εως απιθανο να το πουλησεις. Αν εισαι τυχερη ομως και βρεις καποιον εντελως ασχετο, μπορεις να το ανταλλαξεις με 2-3 πιτες με γυρο.Ωραιότατα τα πλήκτρα...Μιας και το θυμήθηκα,έχω ένα yamaha psr-260.Πόσα πιάνει να το σκοτώσω?