Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
magna είπε:
Όχι!Τα μπακακάκια κάνουν ποίηση ;D ;D ;D
Τα μπακακάκια μπορεί να μη ξέρουν γαλλικά-εγώ ξεύρω, άρα δεν είμαι ;D ;D ;D- αλλά τα ισπανικά τα κατέουν λαίμαι καλύτερα απ τη Γκρέις :)

samy paraga είπε:
yawn.gif
image.gif
yawn0000.gif
sleep3.gif

Waterfall-K είπε:
Τι καλά που θα ήταν να κοιμάσαι, σίγουρα όμως έχει διαφημήσεις ο Χ''Τσίου γι αυτό εμφανίστηκες νερουλά  ;D ;D ;D

Εκεί τραχανοπλαγια, εκεί στη Β εθνική μαζί με Παπακωνσταντίνου ασκαρδαμυκτί λαίμαι

Αφιερωμένο στον σχιζοφρενή σύντροφο, που ζυπναει στις 4:13, ακριβώς, κάθε μέρα, εδω και δυο βδομάδες τωρα, και μου σπάει τα νεύρα πανω στην ώρα που τα ψήνω με την τοστιέρα... Ειναι ανυπόφορος...

Αφιερωμένο στη νεα υπογραφή του Tamtam

Nύχτα περισυλλογής...θα κινηθώ σε ανάλογους ρυθμούς... 8)

Καλησπερες και ζητω συγγνωμη αν σας το χαλαω,αλλα ειμαι σε τεθοιο(που λεν και στα μερη μας)μουντ:

Άν είναι να περισυλλογηθούμε 8), ορίστε....:

που είσαι ρε Ντίνο, γαμώτο.....

Σε ποιά μπύρα είμαστε τώρα Γιώργο;  ;D Εγώ τέλειωσα το μπουκάλι, αυτο με τον περιπατητή....

Το ανέβασε μια φίλη και θυμήθηκα μια συναυλία μαζί με τον Πουλικάκο που πρέπει να ήταν η καλύτερη που έχω πάει ποτέ ,τρομερός κιθαρίστας και όχι μόνο.

cigaret13 είπε:
Σε ποιά μπύρα είμαστε τώρα Γιώργο;  ;D Εγώ τέλειωσα το μπουκάλι, αυτο με τον περιπατητή....

Σε παρακολουθώ cigaret! ;D

Tι κομματάρα,τι δίσκαρος το live "4 way street",τι καταπληκτικό κι από Neil Young!15 φορές χτυπάει την ίδια νότα στο σόλο αν θυμάμαι καλά.

edit!λάθος,22 τις μέτρησα ;D

cigaret13 είπε:
Σε ποιά μπύρα είμαστε τώρα Γιώργο;
Με αυτο που βαζω υπολογα και μετρα. ;D ;D ;D

Αλλα μπεσα τωρα,η κοπελια το "σκιζει"-με την καλη εννοια-το κομματι.

https://www.youtube.com/watch?v=7Y-1SpgS8pk

Kαλως τα παλικαρια(γεια σου Panorie)και τις κυριες βεβαιως!!

Εδώ από τις αγαπημένες μου εκτελέσεις του For w.....

Αφιερωμένο George.......και σεμνά με τις μπύρες, μεγάλος άνθρωπος.... :-X 

magna είπε:
Nύχτα περισυλλογής...θα κινηθώ σε ανάλογους ρυθμούς... 8)

Άμα είναι να συλλογάσαι έτσε με την ουισκιά ξεβρακωτούλα πάνω στα λευκά σεντόνια, να συλλογάσε λαίμαι κι εγώ να γλιέπω  ;D ;D ;D

Ας είμεθα σοβαροί καθότι θα σκάσει και ο νερουλάς όπου νάναι ατυχώς  :-*

https://www.youtube.com/watch?v=KHhTTRFGNC4

samy paraga είπε:
Άμα είναι να συλλογάσαι έτσε με την ουισκιά ξεβρακωτούλα πάνω στα λευκά σεντόνια, να συλλογάσε λαίμαι κι εγώ να γλιέπω  ;D ;D ;D

Ας είμεθα σοβαροί καθότι θα σκάσει και ο νερουλάς όπου νάναι ατυχώς  :-*
Ωχ!Ήρθε...πάει και η περισυλλογή,πάνε όλα! ;D

Δεν πίνω ουίσκυ καρδιά μου.... ;)

Η αχρηστη ειδηση της ημερας, μια και σας βρηκα ολους εδω να πινετε και να ακουτε και ειπα να ενημερωσω την παρεα. Μολις παραγγειλα στο "Θρακη" μια χοιρινη, πατατες με σως και δυο πιτες γυρο μονο με μουσταρδα-κετσαπ. Σε κανα 10λεπτο ερχονται.

toothpic2.gif

Μιας ήρθε και ο Waterfall ας συνεχίσω... ;D

gvour είπε:
Καλησπερες και ζητω συγγνωμη αν σας το χαλαω,αλλα ειμαι σε τεθοιο(που λεν και στα μερη μας)μουντ:
Καλησπέρα σε όλους και απο μενα...

George, μέσα ειμαι

Ωπ... Να και πρίγκιπας (βατραχε, ετοιμάσου για μεταμόρφωση  ;D ... φέρνω νεράιδες, soon) - άρα, ολα καλα  ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back