Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
gvour είπε:
Αν και μονο η εισαγωγη WFK μας εφτιασες.

Για βαλε και κανα ολοκληρο να γουσταρουμε πιο πολυ.
ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ νδροπή των ΠΑΡΑΓΚΑζζζζζζζ ;D ;D ;D

Ο Νερουλάς ο Στάκης, το μόνο που μπορεί να σιάξ είναι να αλλάξει καμιά βάνα στα νερά που παν απάν-κατ λαίμαι

ο τεράστιος Duke σε μια εκπληκτική εκτέλεση του Freedom με τον Tony Watkins και την Alice Babs στον καθεδρικό ναό St. John the Divine της Νέας Υόρκης τον Ιανουάριο του 1968 στο Second Sacred Music Concert...

Waterfall-K είπε:
Χλωμο εως απιθανο να το πουλησεις. Αν εισαι τυχερη ομως και βρεις καποιον εντελως ασχετο, μπορεις να το ανταλλαξεις με 2-3 πιτες με γυρο.
laugh4.gif
Κατάλαβα...1 1/2 κιλό σαρδέλα δηλαδή (είμαι και της υγιεινής διατροφης) ::)

Δεν είν' κακό...

Αυτή την ψυχή την είχα ξεχάσει  8)

gvour είπε:
Αν και μονο η εισαγωγη WFK μας εφτιασες.

Για βαλε και κανα ολοκληρο να γουσταρουμε πιο πολυ.
Ολοκληρο σε DP δεν...θα περιμενεις κανα βιντεο απο το live. Οσο για αλλο στυλ, εχω απειρα μισοτελειωμενα ηλεκτρονικα κυριως κομματια σε κασσετες και CD, αλλα ειναι...μισοτελειωμενα οπως ειπα. ;D Παντα κατι στη μιξη με χαλαει και τα παραταω, χρονια γινεται αυτη η δουλεια. :P Τωρα τελευταια προσπαθω να τελειωσω ενα cover απο Moroder, αλλα παλι στη μιξη τα χαλαμε. Αν χρειαστηκα μιση ωρα για να το γραψω στο sequencer, μου πηρε κατι βδομαδες (και ακομα παλευω) για τον προγραμματισμο των ηχων. Εκει ειναι ολο το μανικι.
eyeroll.gif
Ελπιζω ομως οτι αυτο θα τελειωσει  συντομα και θα ποσταριστει καπου, ειναι θεματαρα και εχω κολλησει μ'αυτο.

Κατάλαβα...1 1/2 κιλό σαρδέλα δηλαδή (είμαι και της υγιεινής διατροφης) ::)
Η σαρδελα εχει πολυ αλατι. Το αλατι δεν κανει καλο. Με ρεγουλα λοιπον η σαρδελα.
rrr.gif

@Samy, πες αλευρι. Ενα καφασι με
tomato.gif
tomato.gif
tomato.gif
tomato.gif
σε γυρευει.
roflmao.gif

Waterfall-K είπε:
Η σαρδελα εχει πολυ αλατι. Το αλατι δεν κανει καλο. Με ρεγουλα λοιπον η σαρδελα.
rrr.gif
Εγώ δεν έχω αλάτι,άρα δεν είμαι σαρδέλα που θα'λεγε και ο Σάμυ κι αμπαλαέα έα έα ;D ;D ;D

Δεν ξέρω για σας,εγώ πάω να στρώσω δέρμα... 8)

Καληνύχτες!

https://www.youtube.com/watch?v=g3g8ok9KyWA

magna είπε:
Εγώ δεν έχω αλάτι,άρα δεν είμαι σαρδέλα που θα'λεγε και ο Σάμυ κι αμπαλαέα έα έα ;D ;D ;D
Μείνε ανήσυχη, σας προσκαλώ με το νερουλά να σας κάνω την τράπεζα λαίμαι. Θα φάτε καλά  ;D ;D ;D

magna είπε:
Δεν ξέρω για σας,εγώ πάω να στρώσω δέρμα... 8)
Πας για υπνο απο τις 11:30?
peg2.png
Ουτε στον στρατο δεν κοιμομασταν τοσο νωρις. :P Μονο τα μωρα, εσυ κι οι κοτες κοιμουνται τετοια ωρα. ;D Αν σου πω οτι σε λιγα λεπτα εχει ζωντανη εκπομπη ο Ευαγγελατος και η Τρεμη, θα αλλαξεις γνωμη?
chin.gif

samy paraga είπε:
Μείνε ανήσυχη, σας προσκαλώ με το νερουλά να σας κάνω την τράπεζα λαίμαι. Θα φάτε καλά  ;D ;D ;D
:-*

Waterfall-K είπε:
Αν σου πω οτι σε λιγα λεπτα εχει ζωντανη εκπομπη ο Ευαγγελατος και η Τρεμη, θα αλλαξεις γνωμη?
Είσαι ρομαντικός αγόρις, Τέλος Γουλιέλμος είπας λαίμαι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Είσαι ρομαντικός αγόρις...
Κατα βαθος, ναι ειμαι. Μη κοιτας που ακουω DP. Εχω και πληρη δισκογραφια Julio Iglesias....
shy.gif

Waterfall-K είπε:
Πας για υπνο απο τις 11:30?
peg2.png
Ουτε στον στρατο δεν κοιμομασταν τοσο νωρις. :P Μονο τα μωρα, εσυ κι οι κοτες κοιμουνται τετοια ωρα. ;D Αν σου πω οτι σε λιγα λεπτα εχει ζωντανη εκπομπη ο Ευαγγελατος και η Τρεμη, θα αλλαξεις γνωμη?
chin.gif
αααααααααααααααα (αυτό για την Τρέμη)

Ανέφερες τις τρεις κατηγορίες που χρειαζόμαστε ύπνο και ενέργεια.Ποιός θα τρέχει μέχρι τις 15:00?Ποιός θα πάει τοξοβολία,γυμναστήριο και θα διαβάσει κιθάρα?Όχι ο Σάμυ!Σε μουά! ;D ;D ;D

Ας ακούσουμε και κανά σοβαρό κιμβουρδίστα, όχι μόνο Λόρδα και ξερό ψωμί έτσε?

samy paraga είπε:
Βλέπει Τρέμη ο νερουλάς, η φρικουλιάρα πήγε για ύπνο, άρα μπαίνουν οι πανκς στη σκηνή  ;D ;D ;D
Mε επιασε μια ταση προς πεινα και πηγα να φτιαξω κατι ελαφρυ, ξερεις... 8) Ε, και τρωγοντας, να μη δω και λιγο Τρεμη/Ευαγγελατο? Ειναι εκει και ο αγαπημενος σου Samy, ο Βοριδης... ;D

geniaparagas2.jpg

κάτι μας κρύβς...

θα μου πεις, Περιστέρι - Σέρας ένα τσιγάρο (ηλεκτρονικό με μεγάλη μπαταρία) δρόμος)... ;D ;D ;D

Ας ακούσουμε και κανά σοβαρό κιμβουρδίστα, όχι μόνο Λόρδα και ξερό ψωμί έτσε?

npap είπε:
geniaparagas2.jpg

κάτι μας κρύβς...

θα μου πεις, Περιστέρι - Σέρας ένα τσιγάρο (ηλεκτρονικό με μεγάλη μπαταρία) δρόμος)... ;D ;D ;D
Πρέπει να σύχναζε στο top hat ο Σάμυ αν κρίνω απ'τα 75 χρόνια παρουσίας.... ;D ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back