Κατάλαβα...1 1/2 κιλό σαρδέλα δηλαδή (είμαι και της υγιεινής διατροφης) :Waterfall-K είπε:Χλωμο εως απιθανο να το πουλησεις. Αν εισαι τυχερη ομως και βρεις καποιον εντελως ασχετο, μπορεις να το ανταλλαξεις με 2-3 πιτες με γυρο.![]()
Ολοκληρο σε DP δεν...θα περιμενεις κανα βιντεο απο το live. Οσο για αλλο στυλ, εχω απειρα μισοτελειωμενα ηλεκτρονικα κυριως κομματια σε κασσετες και CD, αλλα ειναι...μισοτελειωμενα οπως ειπα. ;D Παντα κατι στη μιξη με χαλαει και τα παραταω, χρονια γινεται αυτη η δουλεια.gvour είπε:Αν και μονο η εισαγωγη WFK μας εφτιασες.
Για βαλε και κανα ολοκληρο να γουσταρουμε πιο πολυ.
Η σαρδελα εχει πολυ αλατι. Το αλατι δεν κανει καλο. Με ρεγουλα λοιπον η σαρδελα.Κατάλαβα...1 1/2 κιλό σαρδέλα δηλαδή (είμαι και της υγιεινής διατροφης) :![]()
Εγώ δεν έχω αλάτι,άρα δεν είμαι σαρδέλα που θα'λεγε και ο Σάμυ κι αμπαλαέα έα έα ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Η σαρδελα εχει πολυ αλατι. Το αλατι δεν κανει καλο. Με ρεγουλα λοιπον η σαρδελα.![]()
Μείνε ανήσυχη, σας προσκαλώ με το νερουλά να σας κάνω την τράπεζα λαίμαι. Θα φάτε καλά ;D ;D ;Dmagna είπε:Εγώ δεν έχω αλάτι,άρα δεν είμαι σαρδέλα που θα'λεγε και ο Σάμυ κι αμπαλαέα έα έα ;D ;D ;D
Πας για υπνο απο τις 11:30?magna είπε:Δεν ξέρω για σας,εγώ πάω να στρώσω δέρμα... 8)
:-*samy paraga είπε:Μείνε ανήσυχη, σας προσκαλώ με το νερουλά να σας κάνω την τράπεζα λαίμαι. Θα φάτε καλά ;D ;D ;D
Είσαι ρομαντικός αγόρις, Τέλος Γουλιέλμος είπας λαίμαι ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Αν σου πω οτι σε λιγα λεπτα εχει ζωντανη εκπομπη ο Ευαγγελατος και η Τρεμη, θα αλλαξεις γνωμη?
Κατα βαθος, ναι ειμαι. Μη κοιτας που ακουω DP. Εχω και πληρη δισκογραφια Julio Iglesias....samy paraga είπε:Είσαι ρομαντικός αγόρις...
αααααααααααααααα (αυτό για την Τρέμη)Waterfall-K είπε:Πας για υπνο απο τις 11:30?Ουτε στον στρατο δεν κοιμομασταν τοσο νωρις.![]()
Μονο τα μωρα, εσυ κι οι κοτες κοιμουνται τετοια ωρα. ;D Αν σου πω οτι σε λιγα λεπτα εχει ζωντανη εκπομπη ο Ευαγγελατος και η Τρεμη, θα αλλαξεις γνωμη?
![]()
Mε επιασε μια ταση προς πεινα και πηγα να φτιαξω κατι ελαφρυ, ξερεις... 8) Ε, και τρωγοντας, να μη δω και λιγο Τρεμη/Ευαγγελατο? Ειναι εκει και ο αγαπημενος σου Samy, ο Βοριδης... ;Dsamy paraga είπε:Βλέπει Τρέμη ο νερουλάς, η φρικουλιάρα πήγε για ύπνο, άρα μπαίνουν οι πανκς στη σκηνή ;D ;D ;D
Πρέπει να σύχναζε στο top hat ο Σάμυ αν κρίνω απ'τα 75 χρόνια παρουσίας.... ;D ;D ;Dnpap είπε:![]()
κάτι μας κρύβς...
θα μου πεις, Περιστέρι - Σέρας ένα τσιγάρο (ηλεκτρονικό με μεγάλη μπαταρία) δρόμος)... ;D ;D ;D
μπα... σε κανά Αγγελόπουλο στην πλατεία για "παπά" τον κόβω να σύχναζε... ;Dmagna είπε:Πρέπει να σύχναζε στο top hat ο Σάμυ αν κρίνω απ'τα 75 χρόνια παρουσίας.... ;D ;D ;D