Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
npap είπε:
βλέποντας, παράλληλα με το γειτονάκι μου που έβαλες, μια υπέροχη φωνή στο γιούροβιζιόνε (Νορβηγία) να και ένα "στοιχείο" (που ανακάλυψα πρόσφατα τυχαία και με άρεζε) για να λύσεις το μυστήριο της υπογραφής σου...
Α ρε Τέζλα!Σ'έφαγαν λάχανο!Του αξίζει το κομμάτι,με τα σαξοφωνάκια του,τα βιολάκια του...α ρε Τέζλα... ;D

edit:Η κασσέτα δε γυρίζει σήμερα npap...διατί? ;D

image.gif

Μου'ρθε κι εμένα κάτι σε growing... ;D

Χρόνια είχα να το ακούσω.Glenn Hughes στα back vocals

Καληνύχτες! ;D

Ομορφα βαζετε!

Απο τα αγαπημενα μου κυριου και κλασσικο του επισης:

Παλιοροκάδες και "προοδευτικοί"..... :-* 

Πρέπει να ξαναποσταρίστηκε :P, αλλά δεν χορταίνω να το ακούω-βλέπω 

Φοβερη εκτελεση Φωτη!

Kι ο Αυστραλος στη φωνη τα σπαει!

magna είπε:
Α ρε Τέζλα!Σ'έφαγαν λάχανο!Του αξίζει το κομμάτι,με τα σαξοφωνάκια του,τα βιολάκια του...α ρε Τέζλα... ;D

edit:Η κασσέτα δε γυρίζει σήμερα npap...διατί? ;D
αυτούνος ο Τεζλας έφυε (ή τον φύανε) νωρίς... ξερ'ς όπως λέν κι εκεί ψηλά στου πάνκη τα μέρη, άμα ζούσε τώρα και έπαιζε τις "κασέτες" του σε νεοελληνικό κασετόφωνο, αν μη τι άλλο θα του της "μάσαγε".. οπότε τι απορείς με την ταπεινή δική μου που σταμάτησε...  ;D

αλλά μην ανησυχείς... παρόλον τούτο, ως 30οαετής "συνισταμένη" αναλογικών συνιστωσών, ανθίσταμαι ψηφιακώς Feeling Good όπως πάντα ... ;D

npap είπε:
αυτούνος ο Τεζλας έφυε (ή τον φύανε) νωρίς... ξερ'ς όπως λέν κι εκεί ψηλά στου πάνκη τα μέρη, άμα ζούσε τώρα και έπαιζε τις "κασέτες" του σε νεοελληνικό κασετόφωνο, αν μη τι άλλο θα του της "μάσαγε".. οπότε τι απορείς με την ταπεινή δική μου που σταμάτησε...  ;D

αλλά μην ανησυχείς... παρόλον τούτο, ως 30οαετής "συνισταμένη" αναλογικών συνιστωσών, ανθίσταμαι ψηφιακώς Feeling Good όπως πάντα ... ;D

Την έσιαξες την κασσέτα  ;D ;D ;D.Μπα!Απόμειναν κομμάτια του Πέτερ στο τιούμπι?Τα κατέβασαν όλα οι άμουσοι!Πήγα να ανεβάσω το δίσκο then play on και έφαγα παγκόσμια πόρτα.Και κάποιος με καμπαρτίνα πηγαινοέρχεται μπροστά απ'το σπίτι μου από εκείνη τη στιγμή... :o ;D

Λέω να πάω τη καθιερωμένη βολτούλα  8)

Καλή Κυριακή παλιόφρικα  ;D

samy paraga είπε:
Λέω να πάω τη καθιερωμένη βολτούλα  8)

Καλή Κυριακή παλιόφρικα  ;D

Τα ψηλά βουνά θα τα πάρουν κάποιοι άλλοι.Οι μπάνκηδες να πάνε για κανένα βατράχι lemmy ;D ;D ;D

Καλά να περάσεις Σάμυ! ;)

DSC01654.JPG

Εξοχη μπλουζα Magna. Αδιαμφισβητητα ξερεις να ντυνεσαι με φινετσα.
okay.gif

image.gif

magna είπε:
...Και κάποιος με καμπαρτίνα πηγαινοέρχεται μπροστά απ'το σπίτι μου από εκείνη τη στιγμή... :o ;D
μην ανησυχείς βρε... κανένας άνεργος γνωστός-άγνωστος που κάνει στροφή καριέρας και ψάχνει απασχόληση ως επιδειξίας θα είναι... απλά μην τον κοιτάς και θα εξαϋλωθεί... ;D

@WFK

Τι κομματαρα των Lizzy!

Eνα που μου αρεσει πολυ και δεν ειναι απο τα κλασσικα τους ειναι το αποκατω(και τι ωραια μπασογραμμη):

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back