W
αυτούνος ο Τεζλας έφυε (ή τον φύανε) νωρίς... ξερ'ς όπως λέν κι εκεί ψηλά στου πάνκη τα μέρη, άμα ζούσε τώρα και έπαιζε τις "κασέτες" του σε νεοελληνικό κασετόφωνο, αν μη τι άλλο θα του της "μάσαγε".. οπότε τι απορείς με την ταπεινή δική μου που σταμάτησε... ;Dmagna είπε:Α ρε Τέζλα!Σ'έφαγαν λάχανο!Του αξίζει το κομμάτι,με τα σαξοφωνάκια του,τα βιολάκια του...α ρε Τέζλα... ;D
edit:Η κασσέτα δε γυρίζει σήμερα npap...διατί? ;D
npap είπε:αυτούνος ο Τεζλας έφυε (ή τον φύανε) νωρίς... ξερ'ς όπως λέν κι εκεί ψηλά στου πάνκη τα μέρη, άμα ζούσε τώρα και έπαιζε τις "κασέτες" του σε νεοελληνικό κασετόφωνο, αν μη τι άλλο θα του της "μάσαγε".. οπότε τι απορείς με την ταπεινή δική μου που σταμάτησε... ;D
αλλά μην ανησυχείς... παρόλον τούτο, ως 30οαετής "συνισταμένη" αναλογικών συνιστωσών, ανθίσταμαι ψηφιακώς Feeling Good όπως πάντα ... ;D
μην ανησυχείς βρε... κανένας άνεργος γνωστός-άγνωστος που κάνει στροφή καριέρας και ψάχνει απασχόληση ως επιδειξίας θα είναι... απλά μην τον κοιτάς και θα εξαϋλωθεί... ;Dmagna είπε:...Και κάποιος με καμπαρτίνα πηγαινοέρχεται μπροστά απ'το σπίτι μου από εκείνη τη στιγμή...;D
Ωραιο. 8)Για ακου αυτο τωραgvour είπε:@WFK
Τι κομματαρα των Lizzy!
Eνα που μου αρεσει πολυ και δεν ειναι απο τα κλασσικα τους ειναι το αποκατω(και τι ωραια μπασογραμμη)