Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
gvour είπε:
@WFK

Τι κομματαρα των Lizzy!

Eνα που μου αρεσει πολυ και δεν ειναι απο τα κλασσικα τους ειναι το αποκατω(και τι ωραια μπασογραμμη)
Ωραιο. 8)Για ακου αυτο τωρα
image.gif

Waterfall-K είπε:
Για ακου αυτο τωρα
image.gif
Αν και καποιες φορες εχω ενα θεμα με τετοιου τυπου "βρωμικες" φωνες οταν λενε μπλουζ,ο συγκεκριμενος ειναι καλος.

Στο αποκατω του παιζει ο Nico Wayne Toussaint φυσαρμονικα που μ'αρεσει πολυ και το κομματι πολυ ωραιο επισης.

Ωραιος ο Neal...
image.gif

Παμε να ακουσουμε τους παρακατω κυριους στο_imho_καλυτερο κομματι των LZ.

Waterfall-K είπε:
Εξοχη μπλουζα Magna. Αδιαμφισβητητα ξερεις να ντυνεσαι με φινετσα.
okay.gif
Mερσί μποκού Waterfall!Υποχρέωσίς μου ::)

Eχω κι εγω μια απο ενα live τους στην Αθηνα πριν καμια δεκαρια χρονια, στο πισω μερος γραφει ολα τα μερη που θα επαιζαν στην tour, εκ των οποιων δυο ηταν στην Ελλαδα, Αθηνα και Θεσσαλονικη. 8)

Είναι η μοναδική μπλούζα από συγκρότημα που έχω φορέσει και στις 5 Ιουλίου θα πατήσει Μύτικα! 8) ;D ;D ;D

npap είπε:
μην ανησυχείς βρε... κανένας άνεργος γνωστός-άγνωστος που κάνει στροφή καριέρας και ψάχνει απασχόληση ως επιδειξίας θα είναι... απλά μην τον κοιτάς και θα εξαϋλωθεί... ;D
Πες το ντε και είχα αρχίσει να ανησυχώ...να τον στηρίξω τον άνεργο συνάνθρωπο  :P ;D

Btw έχετε ανεβάσει κομματάρες 8)

Σπανίως μου αρέσουν οι καθαρές κιθάρες...

magna είπε:
Είναι η μοναδική μπλούζα από συγκρότημα που έχω φορέσει και στις 5 Ιουλίου θα πατήσει Μύτικα! 8) ;D ;D ;D
Καλησπέρες!  Εάν την φοράς εσύ, Magna, χαιρετίσματα στον Δία..... 8) 

cigaret13 είπε:
Καλησπέρες!  Εάν την φοράς εσύ, Magna, χαιρετίσματα στον Δία..... 8) 
Φυσικά κι εγώ τη φοράω Cigaret!Θα ασπρίσει απ'τον ιδρώτα αλλά θα δροσιστεί στα 2918μ.Θα δώσω χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά εκεί πάνω ;D ;D ;D

Είναι πατρινός το παληκάρι που παίζει κιθάρα.Αυτοδίδακτος,23χρ. και απ'τους καλύτερους παίχτες που έχω δει!  8)

magna είπε:
Καημένε Μύτικα τι σου μελε να πάθεις.

Αν είναι δυναμόν δλδ να περπατάει στο βουνό άνθρωπας με τέτοια αμφίεση και στυλ. Ημαρτόνε δλδ, που πας σε συναυλία? Με ελικόφτερο θα σας πάνε Μύτικα? Άσε δε το στυλιστικό μέρος της ιστορίας. Μα μπλουζάκι βαθύ μωβέ? Την έπόμενη βάλε του Β. Παπακωνσταντίνου λαίμαι  ;D ;D ;D

Καλά Χρηστούγεννα και Χρήστος ασβέστη λαίμαι. Πατήσαν τα φρικιά τις κορφές  :'( ;D ;D ;D

Δεν παλευεσαι ρε Samy. Γραφεις οτι (εξωγηινο) γραφεις και καπακι ποσταρεις Μελινα Κανα.
mock.gif
Αποχωρω λεμε, δεν μπορω αλλο. ;D

Παω να βαλω καμια μπουκια στο στομα μου και να φτιαξω και κανα καφε. Πρεπει να εχω δυναμεις οταν θα αντικρισω τι αλλο εχεις ποσταρει στο διαστημα που ελειψα. ;D

@Magna:

samy paraga είπε:
Καημένε Μύτικα τι σου μελε να πάθεις.

Αν είναι δυναμόν δλδ να περπατάει στο βουνό άνθρωπας με τέτοια αμφίεση και στυλ. Ημαρτόνε δλδ, που πας σε συναυλία? Με ελικόφτερο θα σας πάνε Μύτικα? Άσε δε το στυλιστικό μέρος της ιστορίας. Μα μπλουζάκι βαθύ μωβέ? Την έπόμενη βάλε του Β. Παπακωνσταντίνου λαίμαι  ;D ;D ;D

Καλά Χρηστούγεννα και Χρήστος ασβέστη λαίμαι. Πατήσαν τα φρικιά τις κορφές  :'( ;D ;D ;D
Όταν ανέβαινα εγώ στον Όλυμπο,ο Μύτικας ήταν ακόμα 2900μ,μπόι.Και ναι,σε συναυλία πάω πάντα!Δεν ήξερα να ντυθώ με φίρμες γκλαμουράτες,ούτε λες και πάω σε σαφάρι...Βαθύ μωβ παλιοζαγάρ',βαθύ μωβ φορ έβερ εντ έβερ lemmy  ;D ;D ;D

Πόσα θα αντέξει η deep purple χαρτ μου Waterfall,πόσα? :-[ ;D

το χουμε χάσει deep για deep εδώ μέσα...  :P  ;D

-------------------------------------------------------------

and now Grace vs Grace

magna είπε:
Όταν ανέβαινα εγώ στον Όλυμπο,ο Μύτικας ήταν ακόμα 2900μ,μπόι.
Διαπίστωση, ο Όλυμπος ψήλωσε απ τις ακαθαρσίες των φρικιώνε λαίμαι  ;D ;D ;D

npap είπε:
το χουμε χάσει deep για deep εδώ μέσα...  :P  ;D

-------------------------------------------------------------

and now Grace vs Grace
Αυτό έλειπε να είμαστε καλά...!!! ;D ;D ;D

Η Grace No1 είναι ίδαλμά μου.Όταν είδα το πώς γέρασε έφαγα τέτοιο μα τέτοιο σοκ...Γιατί ρε Grace?Γιατί? :'(

magna είπε:
Αυτό έλειπε να είμαστε καλά...!!! ;D ;D ;D

Η Grace No1 είναι ίδαλμά μου.Όταν είδα το πώς γέρασε έφαγα τέτοιο μα τέτοιο σοκ...Γιατί ρε Grace?Γιατί? :'(
Η γκρέις στο δεύτερο οβίνδεο-πουρό βέβαια- με φαίνεται να έχει ξανανιώσει απ όταν ήταν φρικιό στα νειάτα της στο πρώτο οβίνδεο   ;D ;D ;D

Μια χαρά ίνδαλμα τη γλιέπω με τα σορτσάκια της, τα μπουτάκια της κλπ κλπ.

Νταξ νεοφρικιό , αλλά τι να κάμνομεν  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Η γκρέις στο δεύτερο οβίνδεο-πουρό βέβαια- με φαίνεται να έχει ξανανιώσει απ όταν ήταν φρικιό στα νειάτα της στο πρώτο οβίνδεο   ;D ;D ;D

Μια χαρά ίνδαλμα τη γλιέπω με τα σορτσάκια της, τα μπουτάκια της κλπ κλπ.

Νταξ νεοφρικιό , αλλά τι να κάμνομεν  ;D ;D ;D
χαχχαχαχα τι πίνεις?? 8)

https://www.youtube.com/watch?v=isb_zZ1tEKE

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back