Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
samy paraga είπε:
Δεν βρήκα κανέναν και όπως γύρναγα παίρνω το δρόμο για κάτι χωριουδιάκια πιο πάνω απ το δκομ που δεν έχω πάει ποτέ.

25 χλμ χωματόδρομο μετά 5 δέντρα που έκοψα για να περάσω και μια ρυμούλκηση με το κρικοπάλαγκο, αρκετό τσάπισμα και επιχωματώσεις για να ξεκολλήσω, συναντώ επιτέλους το Μελισσοχώρι και το κυρ Θεολόγο, τον μοναδικό μαζί με τη γυναίκα του και το γιο τους κάτοικο.

;D ;D ;D

sam.png

Εδω εισαι ρε Samy? Ελα ρε και ανησυχησαμε.
hot.gif

Εγω να πω την αληθεια δεν καταλαβα τον Sammy ψαχνουν που χαθηκε  η τον κυρ-Θεολογο που εξαφανισε ο Sammy  :P

Αφου ειναι εδω ο Samy, αντε να ποσταρουμε ενα κομματακι για παρτη του, ετσι για να ηρεμησει μετα την περιπετεια που ειχε σημερα. Χαμενος στο δασος για 12+ ωρες δεν ειναι και λιγο... ;D

Ειναι και ο Panosprog εδω, οποτε επιβαλλεται το κομματι να εχει και στοιχεια  prog. Εχει γενεθλια και ο Master σημερα (72 πηγε), οποτε το παρακατω κομματι ταιριαζει απολυτα.

partyon0.gif
Χρονια Πολλα Master, να ζησεις αλλα τοσα χρονια.
confetti.gif

Ηγώ ,δεν πρόκειται να βαρύνω κάποιον με τα εντάφεια.........πλην και αν κανάς φίλοους-φίλη θελήσει.

Αφτά εξάλλου είναι ανοησίες, φέρτε μου ένα μανδολίνο, τι με μέλει εμένα κι αν πονώ, αφτου θα έχω γίνει κρίνο  ;D ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back