- Πόντοι
- 36
Μια χαράουα λαίμαι ;D ;D ;Dnpap είπε:και στη φουφού του σατανά, στάχτη να γίνεις καστανά... ;D ;D ;D
Για δες που άσθμα υπέροχο έχει στιχουργό το Τατσώ λαίμαι όμως
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Μια χαράουα λαίμαι ;D ;D ;Dnpap είπε:και στη φουφού του σατανά, στάχτη να γίνεις καστανά... ;D ;D ;D
Καταπληκτικό 8)npap είπε:και στη φουφού του σατανά, στάχτη να γίνεις καστανά... ;D ;D ;D
Βγαίνει 15 Μαΐου οπότε αναμένουμε. Πάντως το stormbringer μου άρεσε.Waterfall-K είπε:Tι λεει το Purple Album Terry? Το ακουσες?
Οι τύποι μου ψιλό θύμισαν Rush στις πάρααα πολύ αρχές τους. Ε, είναι και τρίο και ο τύπος θυμίζει λίγο Geddy ;Dnpap είπε:άντε και για να επανορθώσω
Μια η ξηρασια ιδεων, μια το οτι οι DP δεν εχουν ουτε ενα τραγουδι απο την περιοδο Coverdale στο live set τους, τι να κανει και ο David? Ειπε να ξαναηχογραφησει τα παλια κομματια μπας και ξελασπωσει. ;D Ωχ ωχ ωχ, προβλεπεται πατατα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Βγαίνει 15 Μαΐου οπότε αναμένουμε. Πάντως το stormbringer μου άρεσε.
Στα δικά του ΟΚ, αλλά τον Glenn δύσκολο... ;DWaterfall-K είπε:Δυσκολο εγχειρημα.
Ακατoρθωτο πες, μη ντρεπεσαι. ;DΟ γερο-Glenn δεν παλευεται ακομα και σημερα. Tι φωνη αυτος ο ανθρωπος...Terry RoscoeBeck5 είπε:Στα δικά του ΟΚ, αλλά τον Glenn δύσκολο... ;D
Μολις το ακουσα. Καλη* εκτελεση, αλλα:Φωνη αγνωριστη και μαυρα χαλια, το κομματι παρα-metal-ιζει, πολυ ποζερια (στα 63 εφτασες ωρε Coverdale...), καθολου keys. Κατα τα αλλα, η εκτελεση αυτη δεν πιανει μια μπροστα στην original ή οποιαδηποτε live εκτελεση των DP. To γιατι το ακουμε παρακατω. Ας ελπισουμε οτι τα υπολοιπα κομματια του αλμπουμ ετυχαν καλυτερης μεταχειρισης.Waterfall-K είπε:Το Stormbringer δεν το ακουσα ακομα.
το αστείο είναι ότι προηγούνται ιστορικά των Rush...Terry RoscoeBeck5 είπε:Οι τύποι μου ψιλό θύμισαν Rush στις πάρααα πολύ αρχές τους. Ε, είναι και τρίο και ο τύπος θυμίζει λίγο Geddy ;D
Ημείς οι πανκς τις Στραβοκάστερ του Βλακμουρ τις έχουμε να θερίζουμε καλαμπόκια λαίμαιWaterfall-K είπε: