Αυτο το αλμπουμ πρεπει να υπαρχει σε καθε σοβαρη δισκοθηκη μονο και μονο για τα "This Time Around" και "You Keep On Moving". Θυμαμαι αυτο το αλμπουμ το ακουσα καπως καθυστερημενα. Ήμουν στην Αθηνα με μια πρωην μου μετα απο ενα παρτυ σε ενα σπιτι που τον ιδιοκτητη του τον ειδα μια και μονο φορα.gvour είπε:Wk,το αγαπημενο μου Purple ειναι το Come taste...,λογω Bolin.
Τα ρυθμικα που παιζει εκει ειναι για σεμιναριο.
Πραγματικά 8)Waterfall-K είπε:Αυτο το αλμπουμ πρεπει να υπαρχει σε καθε σοβαρη δισκοθηκη μονο και μονο για τα "This Time Around" και "You Keep On Moving".
Thanks Terry. ;D Mαγικο κομματι απο ενα μαγικο αλμπουμ. Τι δισκαρα....Terry RoscoeBeck5 είπε:Αφιερωμένο...
Για να μην πούμε για αυτόWaterfall-K είπε:Thanks Terry. ;D Mαγικο κομματι απο ενα μαγικο αλμπουμ. Τι δισκαρα....
Tο ακουγα πριν απο το Made In Europe. Παρε στο καπακι και το παρακατω διαμαντιTerry RoscoeBeck5 είπε:Για να μην πούμε για αυτό
Μέγα κομματάρα... η οποία με πάει λίιιιιιιγο προς τα εκεί ;DWaterfall-K είπε:Tο ακουγα πριν απο το Made In Europe. Παρε στο καπακι και το παρακατω διαμαντι
Ουόου ωραία τα «τρελά νερά»- αλλά αργεί να ανέβει η γέφυρα και περιμένει ο κόσμος ;DWaterfall-K είπε:Ακουγοντας Rainbow και κοιταζοντας τα καραβια να περνούν.
http://olne.gr/el/evripos-bridge/evripos-bridge-live-stream