Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
The Best, μια μπαντα που κρατησε για πολυ λιγο και ειχε μελη της τον παλαβο Keith Emerson μαζι με τους Simon Phillips, John Entwistle, Jeff Baxter και Joe Walsh.

O_για τα σιδερα_Emerson σε μεγαλα κεφια, παιζει J.S. Bach, L. Bernstein, D. Brubeck και οτι αλλο του κατεβαινει στο κεφαλι.  Απλα κορυφαιος (και απολαυστικος...) ;D

Last edited:
''Καλύτερα μιας ώρας σκλαβιά και φυλακή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή''

Ησίοδος  ;D ;D ;D

Θάνατος στα φρικιά 8)

Samy, πες αλευρι. Ενα 23-λεπτο σε γυρευει. ;D

image.gif

Τι μπαντάρα! :o

Και εκει που πήγα να διαμαρτυρηθώ για το 23λεπτο, είδα οτι ήταν καραβαν

Θα το ακουσω...

Ψόφο στα πανκια, λαιμαι  ;D

Dinosp είπε:
Και εκει που πήγα να διαμαρτυρηθώ για το 23λεπτο, είδα οτι ήταν καραβαν

Θα το ακουσω...

Ψόφο στα πανκια, λαιμαι  ;D
ΟΥΣΤ Λαγκαβούλιν νεοφιλελέ λαίμαι

Dinosp είπε:
Και εκει που πήγα να διαμαρτυρηθώ για το 23λεπτο...
Τι εχει δηλαδη το 23λεπτο?
angry.gif
Μια χαρα νορμαλ διαρκεια ειναι. Τι τραγουδια θες να σου βαζω? Μονολεπτα? Αν θες τετοιες διαρκειες, να δεις διαφημισεις.
tomato.gif
;D 

...είδα οτι ήταν καραβαν. Θα το ακουσω...
Αυτο σημαινει οτι εν ετει 2015, δεν εχεις ακουσει ακομα το Nine Feet Underground του 1971!!??
shame.gif

Τς τς τς...
eyeroll.gif

Ψόφο στα πανκια, λαιμαι  ;D
Αντε παλι. Αυτη η πολυ σοβαρη σου δηλωση σε εσωσε. Ευγε. ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Samy, πες αλευρι. Ενα 23-λεπτο σε γυρευει. ;D

image.gif

Αν και φρικουλας οπως λεει και  ο Σαμυ και γω εχω καλες σχεσεις με αυτο το ροζ δισκακι απο Καραβαν γαμωτο.Αλλα εχω επισης και καλες σχεσεις με τους μοντερνους εραστες του Σαμυ ,αχαχαχαχαχαχαχαχα

Johnny.T είπε:
Αν και φρικουλας οπως λεει και  ο Σαμυ και γω εχω καλες σχεσεις με αυτο το ροζ δισκακι απο Καραβαν...
Αφου ειναι δισκαρα, γιατι να μην εχεις καλες σχεσεις? Παμε να ακουσουμε και το ομωνυμο απο το ιδιο αλμπουμ. Σημερα εφαγα κολλημα μ'αυτους και ξεσκονιζω τα αλμπουμ τους.
image.gif

Waterfall-K είπε:
Σημερα εφαγα κολλημα
Άστα φίλοους τα ΣΗΜΕΡΑ έφαγες κόλλημα.

Έχεις χτυπήσει κυλινδροκεφαλή χρόνια τώρα λαίμαι  ;D ;D ;D

Samy, ήγγικεν η ωρα λεμε για μερικα ποτα. Παω να ετοιμαστω για κατω. Η παραλια περιμενει. Αλλαγη στη μουσικη λοιπον, αφηνουμε τους Caravan και βαζουμε το αλμπουμ Ennea (1972) των Chase. Αλλα κολπα.

Ενα δωρεαν δειγμα.
image.gif

Άστα φίλοους τα ΣΗΜΕΡΑ έφαγες κόλλημα.

Έχεις χτυπήσει κυλινδροκεφαλή χρόνια τώρα λαίμαι  ;D ;D ;D

Πλακα πλακα μια και το φερε η κουβεντα παιζουμε ακουστικα απο βδομαδα σε ενα μπαρ σαν τα παραπανω.Μπλιαξξξξξξξξξξξξξ.χεχεχεχεχε

samy paraga είπε:

Καλο, μου θύμνησε την Ερεσσο,  στο ομορφότερο νησί του κόσμου, τη Μυτιλινη, στο κάμπινγκ με τις λεσβίες, που χόρευαμε με 50 untouchable πουσις, μικροί... Εχω φωτό..

Λέω να σουρθω το πασχα, να σε πάρω για καμία Salonica... Ξέρεις, hotel Macedonia and your chicks for free...

Θα σαι πανω? είσαι μέσα?

Johnny.T είπε:
Πλακα πλακα μια και το φερε η κουβεντα παιζουμε ακουστικα απο βδομαδα σε ενα μπαρ σαν τα παραπανω.Μπλιαξξξξξξξξξξξξξ.χεχεχεχεχε
Άσε έχω φάει μεγάλη ήττα σε λέσβιαν μβαρ, καμιά δεν μου έδινε σημασία και να πεις πως δεν είμαι λεσβία? Είμαι καραλεσβία ο φούστης  ;D ;D ;D

Dinosp είπε:
Καλο, μου θύμνησε την Ερεσσο,  στο ομορφότερο νησί του κόσμου, τη Μυτιλινη, στο κάμπινγκ με τις λεσβίες, που χόρευαμε με 50 untouchable πουσις, μικροί... Εχω φωτό..

Λέω να σουρθω το πασχα, να σε πάρω για καμία Salonica... Ξέρεις, hotel Macedonia and your chicks for free..

Θα σαι πανω?
Μπρε πασχαλιάτικα θα αφήσω το πουτάμ για τη Σαλόνικα? Έλα εσύ κι θάχει και πούσι- ομίχλη ;D λαίμαι

samy paraga είπε:
Άσε έχω φάει μεγάλη ήττα σε λέσβιαν μβαρ, καμιά δεν μου έδινε σημασία και να πεις πως δεν είμαι λεσβία? Είμαι καραλεσβία ο φούστης  ;D ;D ;D
Αχχχχχχ τι μου θυμίζεις. Στην Λέσβον έκαμα φαντάρος. ;D ;D ;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back