ΟΥΣΤ Λαγκαβούλιν νεοφιλελέ λαίμαιDinosp είπε:Και εκει που πήγα να διαμαρτυρηθώ για το 23λεπτο, είδα οτι ήταν καραβαν
Θα το ακουσω...
Ψόφο στα πανκια, λαιμαι ;D
Τι εχει δηλαδη το 23λεπτο?Dinosp είπε:Και εκει που πήγα να διαμαρτυρηθώ για το 23λεπτο...
Αυτο σημαινει οτι εν ετει 2015, δεν εχεις ακουσει ακομα το Nine Feet Underground του 1971!!??...είδα οτι ήταν καραβαν. Θα το ακουσω...
Αντε παλι. Αυτη η πολυ σοβαρη σου δηλωση σε εσωσε. Ευγε. ;D ;DΨόφο στα πανκια, λαιμαι ;D
Αν και φρικουλας οπως λεει και ο Σαμυ και γω εχω καλες σχεσεις με αυτο το ροζ δισκακι απο Καραβαν γαμωτο.Αλλα εχω επισης και καλες σχεσεις με τους μοντερνους εραστες του Σαμυ ,αχαχαχαχαχαχαχαχαWaterfall-K είπε:Samy, πες αλευρι. Ενα 23-λεπτο σε γυρευει. ;D
![]()
Αφου ειναι δισκαρα, γιατι να μην εχεις καλες σχεσεις? Παμε να ακουσουμε και το ομωνυμο απο το ιδιο αλμπουμ. Σημερα εφαγα κολλημα μ'αυτους και ξεσκονιζω τα αλμπουμ τους.Johnny.T είπε:Αν και φρικουλας οπως λεει και ο Σαμυ και γω εχω καλες σχεσεις με αυτο το ροζ δισκακι απο Καραβαν...
Άστα φίλοους τα ΣΗΜΕΡΑ έφαγες κόλλημα.Waterfall-K είπε:Σημερα εφαγα κολλημα
samy paraga είπε:
Άσε έχω φάει μεγάλη ήττα σε λέσβιαν μβαρ, καμιά δεν μου έδινε σημασία και να πεις πως δεν είμαι λεσβία? Είμαι καραλεσβία ο φούστης ;D ;D ;DJohnny.T είπε:Πλακα πλακα μια και το φερε η κουβεντα παιζουμε ακουστικα απο βδομαδα σε ενα μπαρ σαν τα παραπανω.Μπλιαξξξξξξξξξξξξξ.χεχεχεχεχε
Μπρε πασχαλιάτικα θα αφήσω το πουτάμ για τη Σαλόνικα? Έλα εσύ κι θάχει και πούσι- ομίχλη ;D λαίμαιDinosp είπε:Καλο, μου θύμνησε την Ερεσσο, στο ομορφότερο νησί του κόσμου, τη Μυτιλινη, στο κάμπινγκ με τις λεσβίες, που χόρευαμε με 50 untouchable πουσις, μικροί... Εχω φωτό..
Λέω να σουρθω το πασχα, να σε πάρω για καμία Salonica... Ξέρεις, hotel Macedonia and your chicks for free..
Θα σαι πανω?
Αχχχχχχ τι μου θυμίζεις. Στην Λέσβον έκαμα φαντάρος. ;D ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Άσε έχω φάει μεγάλη ήττα σε λέσβιαν μβαρ, καμιά δεν μου έδινε σημασία και να πεις πως δεν είμαι λεσβία? Είμαι καραλεσβία ο φούστης ;D ;D ;D