Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Panos,

Συμφωνώ απολύτως

Και αυτός παρομοίως

kalisperes

Καλησπερα Ντινο αυτο ελειπε να μην συμφωνεις ;)

magna είπε:

Ρε magna, δεν παίζεσαι... Πολύ ψάξιμο, λαιμαι... Φοβερό το παραπάνω

Σαν χθες, το 73, έλεγε χθες ο Τσίμας στο ράδιο, βγήκε το dark side

Αφιερωμένο στον φίλο μας, τον πράσινο γκρινιάρη, τον τρόλεϊ

https://m.youtube.com/watch?v=wy04c-6DEgE

Bασικά το progressive το κατέχει καλύτερα ο panosprog από ό,τι έχω καταλάβει.Eγώ είμαι πεταλουδίτσα(ή αλεξιπωτστής) όλων των σκηνών της rock.Βζουμ βζουμ λίγο από δω,βζουμ βζουμ λίγο από κει με αδυναμια το blues rock Πάντως το συγκεκριμένο είναι μεγαλειώδης διασκευή σε κομμάτι των Please. ;D

Έχω πρόβλημα ρε γμτ. Δεν είναι μόνο πως είμαι σφιχτομούτιας με τα ψηλοτάκουνα, είναι και πως όπου και να πάω με φωνάζουν διάφοροι τυχαίοι να ανέβω στη σκηνή να παίξω μαζί τους.

Βλέπεις δεν είμαι Ίαν γκίλαν να με φωνάζει ο τιτάνας της ρουόκ Παπακωνσταντίνου......ο Βασίλς ε?  ;D ;D ;D ;D

Έγώ άντε με κανά Παρ-Τέρη και πουλί μου είναι  ;D

Τι κανει ο μεγας Waters με αυτους τους τυχαρπαστους πανω στη σκηνη? :-X Καλα, πορτιερη δεν ειχε το club? Πως περασαν μεσα? ;D

Waterfall-K είπε:
Καλα, πορτιερη δεν ειχε το club? Πως περασαν μεσα? ;D
Επαέ πλησιάζουμε στην αποκάλυψη του πραγματικού Καταρράκτη.

Κιουρίες, κιούριοι και μικρά μου παίδια, ου Καταρράκτης , είναι ιδιοκτήτης πωπάδικου. Αυτή είναι η αιτία που κάθε βράδυ βγαίνει αργά για ''ποτό'' και γνωρίζει ποιοί επιτρέπεται να μπουν στο μαγαζί. Είναι φανερό πως ξέρει από φουσκωτούς πορτιέριδες

ΥΓ εκτός αν είναι κανάς σφιχρομπούτιας ψιλοτάκουνος ηνίοχος-μπαριγούμανος, που μας παριστάνει τον αλαλάζοντα τα νερά του Ευρίπου  ;D

samy paraga είπε:
Είναι φανερό πως ξέρει από φουσκωτούς πορτιέριδες
Κατι ξερω ειναι η αληθεια. Εκει στα μεσα των 90s δουλευα πορτα σε ενα rock bar. 8) Αλλα αυτα ειναι παρελθον, τωρα ειμαι καλο παιδι.
shy.gif

Παρε τον Αρχοντα τωρα να δεις πως παιζονται τα synths.
image.gif

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back