W
Waterfall-K
Guest
Γι αυτο σε βρηκαν την αλλη φορα μετα απο 3 μερες, δυο χιλιομετρα μετα τα Βουλγαρικα συνορα...samy paraga είπε:εγώ κάνω πεζοπορία....
![laugh4.gif](http://s14.postimage.org/qzdtr6xv1/laugh4.gif)
Γι αυτο σε βρηκαν την αλλη φορα μετα απο 3 μερες, δυο χιλιομετρα μετα τα Βουλγαρικα συνορα...samy paraga είπε:εγώ κάνω πεζοπορία....
Για καφεδάκι με μια Βιλγάρα απ τη Κ. Τύμπα που της άρεζε να τρώει πίτσα είχα πάει ρε ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Γι αυτο σε βρηκαν την αλλη φορα μετα απο 3 μερες, δυο χιλιομετρα μετα τα Βουλγαρικα συνορα...![]()
Ο μπάρμπα Σάμυ είπε και δυό σωστές κουβέντες για την πεζοπορία βουνού.Οι υπόλοιπες 98 ήταν όπως αναμενόταν λάθος..... ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Δεν είναι ανάγκη να ανέβεις από τα 0 στα 2000. Απ την άλλη σε μια διαδρομή μπορεί με τα ανεβοκατεβάσματα να κάνεις συνολικά μεγαλύτερες αναβάσεις.....και το χειρότερο είναι οι καταβάσεις που καταπονούν τα γέρικα κορμιά σα της Μάνγκας ;D ;D ;D
Το παν είναι να έχεις ρυθμό
Γι αυτό κι εγώ σε δείχνω επιείκεια και δεν σε τσιμεντώνω στο βυθό του Ευρίπου, γιατί είσαι παιδί με ειδικάς ανάγκαζζζζζζζ ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Δεν το κανω επιτηδες, απλα ετσι γεννηθηκα![]()
Δεν βλέπω κλωτσοσκούφιες λαίμαιWaterfall-K είπε:Samy, πρεπει να εισαι ο μονος που δεν βλεπεις τελικο. Ακομα και η Magna τον βλεπει.![]()