Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Καληνυχτίζω μ ένα για τον mustafank.

Ιστορική ημέρα σημερα, με την τελευταία συναυλία του Μπεν... Κάτι σαν την πρώτη του καταρράκτη...

Απολαμβάνοντας την απόλυτη εγχώρια και διεθνή παράνοια, να αφιερώσω ενα στον Johnny, ο οποίος, ως γνωστόν, is in the basement, mixing up the medicine...

https://vimeo.com/72540087

Θάνατος στα πανκια, λαιμαι

Dinosp είπε:
Ιστορική ημέρα σημερα, με την τελευταία συναυλία του Μπεν... Κάτι σαν την πρώτη του καταρράκτη...
Ο καταρακτς εχει ξανακανει liFes, δεν ειναι η πρωτη φορα. Και btw, ποιος ειναι ο Μπεν?

Φύγαμε για φυσικοθεραπεία με ανανεωμένη playlist.

Waterfall-K είπε:
Ο καταρακτς εχει ξανακανει liFes, δεν ειναι η πρωτη φορα. Και btw, ποιος ειναι ο Μπεν?
1. Δεν μας καλείς, όποτε κρίνουμε απο αυτά που έχουμε

2. Με τόση Τρέμη και τόσον Χατζιτσιου δεν ξέρεις ποιος ειναι ο Μπεννυ?

Ο γνωστος Μπενυ? Καταλαβα. Γραψε Μπενυ να καταλαβουμε. Μπεν υπαρχουν πολλοι, Μπενυ μονο ενας.

im still a kid (12) and i understand the song completly. not all kids are as naive as to think that their parents had no life befor them and no life after them.

Μου θύμισες ωραίο άσμα τώρα trolley.

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ......

Ένας αποχαιρετισμός για τον Μπένυ.

Ρε αληται, κανεις δεν βλεπει Βουλη?
eyeroll.gif

(βλέπω εγώ Βουλή, αν θες τη γνώμη μου πες μου) :)

Το λοιπόν, εκεί που άκουγα Cheap Trick, το YouTube μου έβγαλε και το παρακάτω άσμα. Μα πόσο καλά με ξέρει;

Waterfall-K είπε:
Ρε αληται, κανεις δεν βλεπει Βουλη?
eyeroll.gif
Κάτσε ρε waterfall-k, τώρα ήρθαμε με τον Atreu από το (προ)συνέδριο....

trolley είπε:
(βλέπω εγώ Βουλή, αν θες τη γνώμη μου πες μου) :)
Πως βλεπεις? Με τον ηχο στο Off? Γιατι ή Kansas θα ακους ή Benny. :P Anyway, ακουω και τον Benny και θα κοπει ο ηχος να βαλω καμια μουσικη γιατι αρχιζουν και με νταουνιαζουν παλι οι εθνοπατερες... :-X

Waterfall-K είπε:
Πως βλεπεις? Με τον ηχο στο Off? Γιατι ή Kansas θα ακους ή Benny. :P Anyway, ακουω και τον Benny και θα κοπει ο ηχος να βαλω καμια μουσικη γιατι αρχιζουν και με νταουνιαζουν παλι οι εθνοπατερες... :-X
Surrender, surrender λαίμαι.

:)

Και μια και ποσταρες την κομματαρα των Kansas, ακου το παρακατω απο την δευτερη συνθεση της μπαντας, που ομως ποτε δεν εβγαλαν αλμπουμ. Ή για να ειμαι ακριβης, εβγαλαν αλμπουμ μολις το...2004 (Proto~Kaw - Before Became After). Καλλιο αργα...Οι Kansas που ξερουμε ειναι η τριτη συνθεση της μπαντας, οι Kansas Mk I δεν εβγαλαν ποτε αλμπουμ, με την Mk II να βγαζει μια δισκαρα το 2004 οπως ειπα με το ονομα Proto~Kaw.

Το παρακατω κομματι λοιπον κακως γραφει Kansas. Σαν Proto~Kaw κυκλοφορησαν 3 αλμπουμ. Το μονο κοινο που εχουν οι Proto~Kaw/Kansas II με τους Kansas που ξερουμε ειναι ο κιθαριστας, βασικος συνθετης και ιδρυτικο μελος της μπαντας, Kerry Livgren.

Waterfall-K είπε:
Το παρακατω κομματι λοιπον κακως γραφει Kansas. Σαν Proto~Kaw κυκλοφορησαν 3 αλμπουμ. Το μονο κοινο που εχουν οι Proto~Kaw/Kansas II με τους Kansas που ξερουμε ειναι ο κιθαριστας, βασικος συνθετης και ιδρυτικο μελος της μπαντας, Kerry Livgren.
Δεν τα ήξερα αυτά, πέσανε στην περίοδο που είχα σταματήσει να παρακολουθώ την όλη φάση. Πολύ ενδιαφέρον πάντως, ευχαριστώ για τη σύσταση (το κομμάτι είναι άψογο).

Το "Words Of Honor" ειναι οντως κομματαρα. Το κουφο ειναι οτι οι περισσοτεροι απο την Mk II συνθεση ειχαν σταματησει πολλα χρονια να παιζουν μουσικη. Τρελο reunion. Εχουν τρια αλμπουμ οπως σου ειπα, τα δυο τα εχω, το τριτο_Forth (2011)_δεν το εχω ακουσει, αλλα υπαρχει ολοκληρο απ'οτι βλεπω στο Youtube. Θα του ριξω ενα ακουσμα αυριο. Το παρακατω κομματι ειναι απο το δευτερο αλμπουμ τους The Wait Of Glory του 2006.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back