Ο καταρακτς εχει ξανακανει liFes, δεν ειναι η πρωτη φορα. Και btw, ποιος ειναι ο Μπεν?Dinosp είπε:Ιστορική ημέρα σημερα, με την τελευταία συναυλία του Μπεν... Κάτι σαν την πρώτη του καταρράκτη...
1. Δεν μας καλείς, όποτε κρίνουμε απο αυτά που έχουμεWaterfall-K είπε:Ο καταρακτς εχει ξανακανει liFes, δεν ειναι η πρωτη φορα. Και btw, ποιος ειναι ο Μπεν?
Κάτσε ρε waterfall-k, τώρα ήρθαμε με τον Atreu από το (προ)συνέδριο....Waterfall-K είπε:Ρε αληται, κανεις δεν βλεπει Βουλη?![]()
Πως βλεπεις? Με τον ηχο στο Off? Γιατι ή Kansas θα ακους ή Benny.trolley είπε:(βλέπω εγώ Βουλή, αν θες τη γνώμη μου πες μου)![]()
Surrender, surrender λαίμαι.Waterfall-K είπε:Πως βλεπεις? Με τον ηχο στο Off? Γιατι ή Kansas θα ακους ή Benny.Anyway, ακουω και τον Benny και θα κοπει ο ηχος να βαλω καμια μουσικη γιατι αρχιζουν και με νταουνιαζουν παλι οι εθνοπατερες... :-X
Δεν τα ήξερα αυτά, πέσανε στην περίοδο που είχα σταματήσει να παρακολουθώ την όλη φάση. Πολύ ενδιαφέρον πάντως, ευχαριστώ για τη σύσταση (το κομμάτι είναι άψογο).Waterfall-K είπε:Το παρακατω κομματι λοιπον κακως γραφει Kansas. Σαν Proto~Kaw κυκλοφορησαν 3 αλμπουμ. Το μονο κοινο που εχουν οι Proto~Kaw/Kansas II με τους Kansas που ξερουμε ειναι ο κιθαριστας, βασικος συνθετης και ιδρυτικο μελος της μπαντας, Kerry Livgren.