Ναι και με picking ασχολούμαι........... απλώς το παρακάνω.........ELIANIOS είπε:& fingapickin'
govanmaniac είπε:Πάντως από τα modes της Μελωδικής Μινόρε προκύπτουν πολλοί 'δρόμοι' που χρησιμοποιούνται στην λαΙκή μας (και όχι μόνο βέβαια) μουσική. Πολύ ενδιαφέρον Mode είναι η Lydian Dominant....
Τι να μελετήσεις αν δεν έχεις χρόνο (και πολύ χειρότερα αν έχεις πολύ υλικό που θέλεις να μελετήσεις)? Η μουσική θέλει αφοσίωση, κακά τα ψέματα![]()
.. άντε για χάρη του λόγου, ας πούμε ότι μελετάω 7 arpegios, τα 4 βασικά σχήματα δηλαδή ( με E τονική πχ είναι τα ακόλουθα Em7, Ε7, Εmaj7, Ε7b5)
Με το στόμαEvilnye είπε:μπλιαχ έχω αηδιάσει με τις εικόνες
-1
Καλά ρε Theod θηρίο. Πως κάνεις ρυθμικό σολφέζ στο αυτοκίνητο;
Μα το σημαντικό δεν είναι να μετράς φωναχτά ενώ παράλληλα παίζεις ή παλαμάκια ή στο όργανο που μελετάς (συν μέτρημα σε 4α με το πόδι :s ) ;;THEOD είπε:Με το στόμα![]()
![]()
![]()
Πάλι καλά audioK γιατί δε μπορώ να παραθέσω παρόμοια εικόνα. Θα λογοκριθεί(το ίδιο σε άλλες τρούπες) ΧΧΧ. 8)audiokostas είπε:Ναι και με picking ασχολούμαι........... απλώς το παρακάνω.........
![]()
Θοδωρή το χεσα, το ξέρω και το σταματάω. Σορρυ but TGIF
Στομα και αριστερό πόδι (συμπλέκτης) Ρυθμικό ΣολφελEvilnye είπε:Μα το σημαντικό δεν είναι να μετράς φωναχτά ενώ παράλληλα παίζεις ή παλαμάκια ή στο όργανο που μελετάς (συν μέτρημα σε 4α με το πόδι :s ) ;;
Σε κοιτάνε με συμπάθεια στη δουλειά;THEOD είπε:Στομα και αριστερό πόδι (συμπλέκτης) Ρυθμικό Σολφελ
Οι ρυθμικές ασκήσεις γίνονται με μπακετες στο pad
παω απο εθνικη αν τρακάρω Θα το καταλάβετε απο την απουσια μου στο νοιζ :'( :'( :'( :'( :'(Evilnye είπε:Ε ρε τρακάρισμα που θα κάνεις καμιά ώρα.
ΥΓ: Μην την κάνετε κ παράθεση την εικόνα έλεος :-X :-X
Στο I-Pad? Μα και αυτό το κάνει επιτέλους? ;DTHEOD είπε:Οι ρυθμικές ασκήσεις γίνονται με μπακετες στο pad
Ναι δε παιρνει χαμπαρι κανεις τιποτα 8)audiokostas είπε:Σε κοιτάνε με συμπάθεια στη δουλειά;
Αααααα στο Δημόσιο ..... Ετσι πες μας.THEOD είπε:Ναι δε παιρνει χαμπαρι κανεις τιποτα 8)
Eίμαστε οπαδοί του δόγματος Keith Richards.THEOD είπε:Κανένας αλλος δε μελετάει ?![]()