- Πόντοι
- 16
Πανέμορφο!bihlas87 είπε:Tο τσιρκουλο μου
![]()
Squier affinity precision, funk metal modified...
Τι μαγνήτες του πέρασες;
Πανέμορφο!bihlas87 είπε:Tο τσιρκουλο μου
![]()
Squier affinity precision, funk metal modified...
Kαι εγω το συμπαθησα με τον καιρο. Για να το λες εσυ που εχεις 12... τρελοκοριτσα κατι θα ξερειςΠανέμορφο!
Τι μαγνήτες του πέρασες;
Εχμ... παραπάνω έχω...bihlas87 είπε:Για να το λες εσυ που εχεις 12... τρελοκοριτσα
Πρώτον, σε μισώ ρε! ( ;D)Babtua είπε:Εχμ... παραπάνω έχω...![]()
Χμμμ... και μάλιστα έχω και τη δίδυμη αδερφή της συγκεκριμένης κοπέλας... Jack Casady Black και Jack Casady Metallic GoldX-minor είπε:Δεύτερον, έχεις ομορφιές κι ομορφιές, αλλά ειδικά γι'αυτό το Cassady μου τρέχουν τα σάλια!!! :-X
Για την ξανθούλα ξερογλύφομαι εγώ!!! Αμ τα έχω ακούσει δυστυχώς, αλλά προς το παρόν θα'ταν πολυτέλεια... Αργότερα θα'ρθει κι αυτό!Babtua είπε:Χμμμ... και μάλιστα έχω και τη δίδυμη αδερφή της συγκεκριμένης κοπέλας... Jack Casady Black και Jack Casady Metallic Gold
Η ξανθούλα και η μελαχροινούλα...
Και πού να τις ακούσεις να τραγουδάνε!
Με σκοτώνεις!!! ;DBabtua είπε:Έχω και τη μικρή αδελφούλα τους (short-scale), το Rivoli... ξανθούλικο κι αυτό...
Και το δικό σου το ESP όμως, όσο το κοιτάω, τόσο μου αρέσει περισσότερο...
Μπα, περισσότερο προκατάληψη είναι... με λίγες ρυθμίσεις στον ενισχυτή μπορείς να βγάλεις πολλά ηχοχρώματα από οποιοδήποτε μπάσο (και άμα βάλεις και κάνα subtle chorus ή flanger, το κάνεις ό,τι θες)X-minor είπε:Το LTD είναι για METAL με EMG!!! ;D ;D ;D
Αυτό;christabel_ είπε:και ένα Ibanez ημι-ακουστικό με humbuckers
Εμ γιατί νομίζεις έχω τόσα semi-hollow μπάσα...; ;-)christabel_ είπε:αυτό το "φυσικό" chorus που έχει με τρελαίνει...
Δε μου ξέφυγε, το παρακολουθώ στενά... Stalking που λένε...christabel_ είπε:Πώς σου ξέφυγε αυτό το Ibanez-άκι;;