Τι μπάσα έχετε;

bihlas87 είπε:
Tο τσιρκουλο μου

p1.jpg

Squier affinity precision, funk metal modified...
Πανέμορφο!

Τι μαγνήτες του πέρασες;

Babtua είπε:
Εχμ... παραπάνω έχω... ;)
Πρώτον, σε μισώ ρε! ( ;D)

Δεύτερον, έχεις ομορφιές κι ομορφιές, αλλά ειδικά γι'αυτό το Cassady μου τρέχουν τα σάλια!!!  :-X

X-minor είπε:
Δεύτερον, έχεις ομορφιές κι ομορφιές, αλλά ειδικά γι'αυτό το Cassady μου τρέχουν τα σάλια!!!  :-X
Χμμμ... και μάλιστα έχω και τη δίδυμη αδερφή της συγκεκριμένης κοπέλας... Jack Casady Black και Jack Casady Metallic Gold

Η ξανθούλα και η μελαχροινούλα... ;)

Και πού να τις ακούσεις να τραγουδάνε!

Babtua είπε:
Χμμμ... και μάλιστα έχω και τη δίδυμη αδερφή της συγκεκριμένης κοπέλας... Jack Casady Black και Jack Casady Metallic Gold

Η ξανθούλα και η μελαχροινούλα... ;)

Και πού να τις ακούσεις να τραγουδάνε!
Για την ξανθούλα ξερογλύφομαι εγώ!!! Αμ τα έχω ακούσει δυστυχώς, αλλά προς το παρόν θα'ταν πολυτέλεια... Αργότερα θα'ρθει κι αυτό!  :)

Έχω και τη μικρή αδελφούλα τους (short-scale), το Rivoli... ξανθούλικο κι αυτό...

Και το δικό σου το ESP όμως, όσο το κοιτάω, τόσο μου αρέσει περισσότερο...

Yamaha RBX 775 (black)

Παρα πολυ καλο μπασσο. Ευκολοπαιχτο, ελαφρυ και με παρα πολυ καλη Β. Το μονο μειονεκτιμα που μπορω να βρω ειναι οτι δεν εχει μεγαλη ευελιξια στον ηχο, αλλα ετσι κι αλλιως δεν με ενδιεφερε κατι τετοιο (για αυτη τη δουλεια εχω το sansamp bass driver  ;D ).

Μαλιστα η Yamaha εχει σταματησει πλεον την παραγωγη του οποτε ισως σε λιγα χρονια θεωρειται και συλλεκτικο lol :p

Babtua είπε:
Έχω και τη μικρή αδελφούλα τους (short-scale), το Rivoli... ξανθούλικο κι αυτό...

Και το δικό σου το ESP όμως, όσο το κοιτάω, τόσο μου αρέσει περισσότερο...
Με σκοτώνεις!!!  ;D

Το LTD είναι για METAL με EMG!!!  ;D  ;D  ;D

Παραδόξως, μόνο μονοδιάστατο δεν θα το'λεγα να σου πώ την αλήθεια. Απίστευτος ήχος, και δεν το περίμενα τόσο από EMG.

Εγώ έχω ένα Jackson C20 με δυο μονούς μαγνήτες (duncan design) και ένα Ibanez ημι-ακουστικό με humbuckers. Σαν παίξιομο, πολύ πιο εύκολο το Jackson, αλλά το Ibanez... κελαηδά!

Dean Evo XM (short scale)

Fender Stu Hamm Urge I (medium scale)

Landing L2 (short scale)

Τα αγαπάω και τα τρία μα λόγω χωροταξικών συνθηκών το ένα από τα δύο πρώτα πρέπει να φύγει  :'(

X-minor είπε:
Το LTD είναι για METAL με EMG!!!  ;D  ;D  ;D
Μπα, περισσότερο προκατάληψη είναι... με λίγες ρυθμίσεις στον ενισχυτή μπορείς να βγάλεις πολλά ηχοχρώματα από οποιοδήποτε μπάσο (και άμα βάλεις και κάνα subtle chorus ή flanger, το κάνεις ό,τι θες)

ΕΚΟ ακουστικο αταστο (1982)

Υann handmade ηλ/κο (2007)

Το πρώτο έχω! Το "καστανό-μπορντώ"... Πολύ καλό οργανάκι για τα λεφτά του, αρκετά ιδιαίτερος ήχος (αυτό το "φυσικό" chorus που έχει με τρελαίνει...).

christabel_ είπε:
αυτό το "φυσικό" chorus που έχει με τρελαίνει...
Εμ γιατί νομίζεις έχω τόσα semi-hollow μπάσα...; ;-)

Και θέλω να φαντάζομαι, 2-3 πετάλια chorus έξτρα... εννοείται...Πώς σου ξέφυγε αυτό το Ibanez-άκι;;

christabel_ είπε:
Πώς σου ξέφυγε αυτό το Ibanez-άκι;;
Δε μου ξέφυγε, το παρακολουθώ στενά... Stalking που λένε... ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back