Eκεί που το αφήσαμε τότε...εκεί είναι ακόμα?....Φυσικά και δεν έχω αλλάξει χορδέςΠρέπει να κοντεύει καμιά δεκαετία (...
Κοντεύει να γίνει vintage ?
Eκεί που το αφήσαμε τότε...εκεί είναι ακόμα?....Φυσικά και δεν έχω αλλάξει χορδέςΠρέπει να κοντεύει καμιά δεκαετία (...
Κοντεύει να γίνει vintage ?
είμαι στην αναζήτηση για κάποιο short scale που ίσως με βολέψει παικτικά καλύτερα.
Ευχαριστώ πολύ φάσιε, ωραίο είναι αν και διακρίνω μια κλίση προς τα Samick... ε;
Έχει Ibanez και Fender και Hofner και Gibson και... όλοι έχουν κοντομάνικα. ?
Τα τελευταία μου αποκτήματα.
Αν μπορείς ρίξε και μια επεξήγα, για μας τους αδαείς.
Μάρκα, μοντέλο, χαρακτηριστικά, κλπ.
Αν μπορείς ρίξε και μια επεξήγα, για μας τους αδαείς.
Μάρκα, μοντέλο, χαρακτηριστικά, κλπ.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα μέλη του noiz ώς επί το πλείστον δεν είναι μουσικοί και καλλιτέχνες, αλλά συλλέκτες και άνθρωποι που θέλουν να επιδεικνύονται.Αυτό που τόσοι φίλοι παίρνουν τα πιό φτηνά μπάσα που υπάρχουν (γράφω χωρίς κάποια εξυπνακίστικη διάθεση), ιδίως αν το συγκρίνει κανεί με θέματα τύπου "παρέθεσε τις κιθάρες/πετάλια/ενισχυτές σου" και το τι βλέπεις εκεί μέσα είναι εντυπωσιακό πάντως.... ?
Συγνψμη αλλά κανείς γενικεύσεις και βγαζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα μέλη του noiz ώς επί το πλείστον δεν είναι μουσικοί και καλλιτέχνες, αλλά συλλέκτες και άνθρωποι που θέλουν να επιδεικνύονται.
Έτσι, διάλεξαν τη κιθάρα (αφού εύκολα εντυπωσιάζεις παίζοντας κιθάρα) και, ώς πλούσιοι 50αρηδες, επενδύουν σε ακριβές κιθάρες, πεταλάκια, ενισχυτές, αγοράζοντας μάλιστα και πράγματα που δεν χρειάζονται (όπως ειλικρινώς παραδέχθηκε ο @fusiongtr εδώ), προκειμένου να εμπλουτίζουν τη συλλογή τους με όργανα που, ούτε χρειάζονται, ούτε χρησιμοποιούν μουσικά και καλλιτεχνικά παραγωγικά, αλλά όμως "πρέπει να έχουν" για τη μόστρα που τόσο έχουν ανάγκη.
Το μπάσσο πιθανότατα είναι γι' αυτούς ο "παρακατιανός φτωχός συγγενής της κιθάρας" αλλά, ώς συλλέκτες με χρήματα, όφειλαν να πάρουν από κανα-δυο να δουν πώς είναι. Δεν είναι βέβαια κορόϊδα, οπότε, δεν επενδύουν εκεί τα χρήματά τους κι έτσι επιλέγουν τα φτηνότερα, ίσα-ίσα να έχουν κι απ' αυτά.
Καλά, εδώ θα μπορούσε να καλυφθεί το topic εκ των έσω, με το πιο στιλάτο μέλος του forum... Αλλά δεν ανεβάζω φωτό (αν και την έχει δημόσια), για λόγους τακτ.Τυπικό μέλος noiz:
O Gianluca είναι πολύ φίλος.
Τι χρώμα το έχεις?Yamaha tbrx174
Επειδή είμαι πελουσιος το πήρα 50€ και έδωσα αλλά 5€ για να φτιάξω τα ηλεκτρονικά δεν δούλευαν.
Προβολή συνημμένου 42021
Ίδιο με της φώτο. Ίσως ένα τόνο πιο σκούρο. Λίγο κακοποιημενο το φινίρισμα βέβαια αλλά κανένα πρόβλημα.Τι χρώμα το έχεις?