Τι μπάσα έχετε;

kontra1.jpg
...

8)

Δεν ξέρω αν πήρε ζεστά το θέμα, εγώ πάντως πήρα ίδιο mouse για το laptop μου... ;D

Καλα μου φαινεται υπαρχουν ποσοστιαια πιο πολλα μπασα φεντερ απο κιθαρες  :o

Το παπλωμα ειναι στο δωματιο τη αδερφης μου  ;D

η οποια δεν μενει πια εκει, τεσπα...

Guitars4.jpg

Yamaha BBG5S, JD fretless, Custom ordered 6-string.

To εξαχορδο σας εχει απο σκειλ ολους σας  ;D (εκτος απο το upright που αναφερθηκε)

Μια ακομα φωτο εδω

IMG_0557.jpg

Εχω και ενα σορτ-σκειλ βεβαια που το ειχα βαλει αγγελιες, παρ'οτι εχει φοβερα γρηγορη ταστιερα και καταπληκτικο ηχο, ειδα οτι οι 5 χορδες ειναι ιδανικες για εμενα, οποτε το δινω αχρησιμοποιητο πρακτικα, και φωτο:

airlinebass.jpg

Jezus είπε:
Τι λες τώρα... αν δεν είχα τιγκάρει στα μπάσα και είχα χρήματα θα το έπαιρνα anytime... !!

Το Yamaha είναι BBG5S ή BBG5A; Έχω ένα πανομοιότυπο και είναι labeled BBG5A (Α από Active, μήπως το δικό σου είναι passive; )

Πέστε με κομπλεξικό αλλά παρόλο αποδεδειγμένος λάτρης των short scale, με αυτό το Airline μπάσο δεν θα ήθελα να με δω.

Πάντα υποκειμενικά ομιλών..........

audiokostas είπε:
Πάντα υποκειμενικά ομιλών..........
Εννοείται! Περί ορέξεως, που λένε...

Εγώ πάντως θα ήθελα να με δω... ;)

Ειναι σουπερ παντως το μπασακι  :)

Το Γιαμαχα ειναι το S, και ειναι και ενεργο, δεν ξερω τι διαφορα μπορει να εχει απο το Α  :)

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=k2benAOR2AA&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=k2benAOR2AA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Jezus είπε:
Εν τω μεταξύ τα συγκεκριμένα μπάσα, σε ποιό κατάστημα, αν τα φέρνει δηλαδή κάποιος, υπάρχουν στην Ελλάδα;

ΕΚΟ '70 (σορτ) (4)ari

Human Base X.c.o (4) ari

Sq. Precision (4) ari

Washburn  xb 500 (5)ari

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back